ντροπαλο ζευγαρι

5 Συμβουλές ραντεβού για ντροπαλούς άντρες!

by theman

Οι σχέσεις είναι ένα θέμα που πάνω κάτω μας απασχολεί όλους. Φυσικά το φυσιολογικό είναι να ξεκινήσει μια συζήτηση και να καταλήξει σε μία σχέση. Τι γίνεται όμως όταν ο ένας από τους δύο είναι ντροπαλός ή όταν υπάρχει αμηχανία; Κάπου εκεί τα πράγματα ζορίζουν αρκετά για εκείνους που είναι ντροπαλοί σαν άνθρωποι.

Υπάρχουν άντρες εκεί έξω που τους είναι δύσκολο ακόμα και να μιλήσουν σε μια γυναίκα. Ίσως να μην έχουν συνηθίσει να ξεκινάνε μια συζήτηση ή να μην έχουν την αυτοπεποίθηση για να το κάνουν. Αν είσαι ένας από αυτούς σου έχω 5 συμβουλές για να βγεις από το “τριπάκι” που έχεις μπει.

5 Dating tips για ντροπαλούς άντρες!

 

Ψάξε για συντρόφους με τα ίδια ενδιαφέροντα

sumvoules sxeseis

Το πρώτο βήμα που έχεις να κάνεις είναι να βρεις μία κοπέλα που να έχει τα ίδια ενδιαφέροντα με σένα. Δεν χρειάζεται να έχετε ακριβώς τα ίδια ενδιαφέροντα, αρκεί να βρείτε την χρυσή τομή. Το ερώτημα όμως είναι πως θα βρεις ένα τέτοιο άτομο και η απάντηση είναι απλή.

Μπορείς να πηγαίνεις σε μέρη που σου αρέσει να συχνάζεις, μπορεί να είναι στην δουλειά, στην σχολή αλλά και σε άλλα μέρη που χρησιμοποιείς καθημερινά. Αρκεί να βρεις ένα άτομο που έχετε κάποια κοινά ενδιαφέροντα. Είτε αυτό είναι ταινίες, σειρές, μαγείρεμα, video games κλπ.

Μείνε σε ότι σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια

sumvoules gia antres

Μέχρι να αποκτήσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση και να νιώσεις πιο άνετα με την κοπέλα, πήγαινέ την σε μέρη που ξέρεις. Στο ίδιο εστιατόριο, στην ίδια καφετέρια, στην ίδια μπυραρία απλά μην το κάνεις για πάρα πολύ καιρό αν δεις ότι βαριέται. Θα καταλάβεις ότι βαριέται αν αρχίσει να σου προτείνει να πάτε αλλού. Δεν μπορείς να λες όχι κάθε φορά.

Να είσαι προετοιμασμένος για όλα

tips gia antres

Υπάρχει περίπτωση να βρεθείς μαζί της και να έρθει ένα ακόμα άτομο όπως μία φίλη της. Να είσαι άνετος και χαμογελαστός και μην εκπλαγείς. Μπορεί να το κάνει επίτηδες άπλα για να σε γνωρίσει σε ένα δικό της άτομο. Να είσαι ο εαυτός σου και να μην κάνεις υπερβολές. Να είσαι φιλικός αλλά όχι υπερβολικά. Κράτα την ευγένεια και μείνε στα τυπικά για αρχή.

Επίσης, μπορεί να σου προτείνει να πάτε κάπου αλλού όσο είστε έξω γιατί μπορεί να το φέρει η κουβέντα. Μην δείξεις έκπληκτος και προσπάθησε να το αντιμετωπίσεις ψύχραιμα, ακόμα κι αν δεν σου αρέσει το μέρος που θέλει να πάτε. Αν είναι κάποια άλλη δική της παρέα εκεί μπορείς να πας αλλά δώστης να καταλάβει ότι το κάνεις μόνο και μόνο γιατί θέλει να πάει η ίδια.

Μη περιμένει την τελειότητα

sumvoules rantevou antres

Σκέψου ότι τρως το αγαπημένο σου φαγητό και είναι πολύ ωραίο απλά λείπει λίγο αλάτι. Το ίδιο πράγμα μπορεί να συμβεί σε ένα ραντεβού. Ίσως να υπάρξουν κάποιες διαφορές ανάμεσά σας, δεν είναι κακό. Μπορείς να περάσεις καλά ακόμα κι αν δεν έχει ακριβώς το ίδιο χιούμορ με σένα. Αν όμως υπάρχουν πολλές διαφορές εξαρτάται από εσάς αν θα συνεχίσετε ή όχι. Δεν γίνεται να ταιριάζουμε με όλους τους ανθρώπους.

Κάντην να νιώσει όμορφα

antrikes sumvoules sxeseis

Όταν πας για ένα ραντεβού πρέπει να έχεις καλή διάθεση και να μην αφήσεις τίποτα να στο χαλάσει. Χαμογέλασέ της όταν την δεις, κάνε ένα όμορφο κοπλιμέντο, κάνε την πρόταση να την πας μέχρι το σπίτι της. Κάνε ερωτήσεις για την ίδια και άκου τις απαντήσεις της. Θα την κολακέψει και θα εστιάσει την προσοχή της σε σένα αν δει ότι ενδιαφέρεσαι να μάθεις γι’αυτήν.

Related Posts