ksanthia gynaika me gyalia

7 Αθώα ψέματα που θα σου πει μια γυναίκα!

by theman

Οι γυναίκες προσθέτουν χρώμα και ένταση στη ζωή ενός άντρα, αλλά κάποιες φορές μπορεί να υποπέσουν σε κάποια αθώα ψέματα για να ωραιοποιήσουν μια κατάσταση και να μην σε στενοχωρούν.

Παρακάτω θα ασχοληθούμε με τα 7 συχνότερα ψέματα που μπορεί να πει μια γυναίκα σε έναν άντρα, έτσι ώστε να αποφύγει συγκρούσεις ή τυχόν δυσαρέσκεια απο μεριάς του.

Τα συχνότερα ψέματα που σου λένε οι γυναίκες!

 

1) Ήταν σε έκπτωση!

koritsi den kserei ti na agoraseiΌλες μας καταλαβαίνουμε πως νιώθει μια γυναίκα όταν συναντήσει στη βιτρίνα ενός μαγαζιού ένα ρούχο ή υποδήματα που της “μιλάνε” και θέλει επειγόντως να γίνουν δικά της.

Ο άντρας όμως δεν καταλαβαίνει αυτου του είδους την επιπολαιότητα στις αγορές, με αποτέλεσμα οι γυναίκες να μπαίνουν σε μια διαδικασία να αλλάζουν λίγο το story του πως τα απέκτησαν! Είτε αναφέρουν ότι είχε έκπτωση, είτε λίγο χαμηλότερη τιμή απο αυτήν που το αγόρασε, μια γυναίκα είναι πολύ πιθανό να υποπέσει σε αυτό το μικρό παράπτωμα.

2) Εpωτική ζωή

kopela me polloys antres gyrw tisΠως να το κάνουμε, υπάρχουν γυναίκες με αρκετές εμπειρίες και άλλες με καθόλου. Άν λοιπόν βρεθείς με μία έμπειρη κοπέλα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα στην ερώτηση που θα θέσεις για τον αριθμό των εpαστών της, να αποκρύψει κάποιους έτσι ώστε να μην θορυβηθείς ή τρομάξεις με το νούμερο. Αναμφίβολα, ένα μεγάλο νούμερο θα σε βάλει σε μια διαδικασία σύγκρισης και απόδοσης, οπότε για να αποφύγει κάτι τέτοιο η κοπέλα, ωραιοποιεί την κατάσταση.

3) Προσόντα

ksanthia gynaika me gyaliaΟι γυναίκες έχουν ένα κοινό κώδικα επικοινωνίας μεταξύ τους που δεν μπορείς έυκολα να κατανοήσεις. Σχεδόν όλες όταν τις ρωτήσεις για την εντύπωση που της έδωσαν τα προσόντα σου, θα δώσουν απαντήσεις που θα σε εμψυχώσουν και θα σου ανεβάσουν την ψυχολογία. Σε καμμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι πάντοτε ψεύδονται, απλά υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να πουν και ένα μικρό ψεματάκι για να αισθανθείς όμορφα. Δες ακόμη Αυτό που θέλουν οι γυναίκες στο κρεβάτι!

4) Δεν θέλω τίποτα για δώρο!

anapofasisth gynaikaΈχει ειπωθεί απο όλες μας, αλλά ελάχιστες το εννοούν πραγματικά. Τα δώρα μας συναρπάζουν και μας υπενθυμίζουν το ενδιαφέρον σου. Μπορεί να μην χρειαζόμαστε τίποτα, αλλά ένα όμορφο δώρο απο ρούχο, τσάντα λουλούδι ή αξεσουάρ, θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα! Δες εδώ 20 Ιδέες για δώρα για να πάρεις στην κοπέλα σου!

5) Δεν βιάζομαι να γίνω μάνα!

gynaika sketetaiΌταν ακουστεί αυτή η φράση σε μία μεγάλη σχέση, συνήθως κρύβει άλλου είδους μήνυμα απο πίσω του τύπου “Εντάξει, δεν με πήραν και τα χρόνια, αλλά θα ήθελα να γίνω μικρή σε ηλικία, μητέρα. Εσύ τι λες;”. Οπότε, καλό θα ήταν να μην είσαι απόλυτος σε τίποτα.

6) Δεν με πειράζει να βγαίνεις μόνος!

kopela ftiaxnei ta mallia thsΌντως δεν την πειράζει αν το κάνεις που και που, αλλά αν έχεις καθιερώσει μια βραδιά για εσένα και τους φίλους σου κάθε εβδομάδα, αυτό δεν θα ήταν το ιδανικό σενάριο για εκείνη. Όπως επίσης και τα συχνά νυχοπερπατήματα με την παρέα σου, απόφυγέ τα αν την βλέπεις σοβαρά, γιατί μπορεί να χαλάσει η χημεία στη σχέση.

7) Δεν θα άλλαζα τίποτα πάνω σου!

kopela anarwtietaiΚατά πάσα πιθανότητα δεν θα άλλαζε πολλά, αλλά καθώς κανένας άνθρωπος δεν είναι ίδιος με εσένα, σίγουρα θα βρίσκει κάποιες συνήθειές σου, απο ενοχλητικές έως ανυπόφορες. Προσπάθησε να επισημάνεις εσύ κάποια παραδείγματα που έδειξε ενοχλημένη και ρώτα την τι θα ήθελέ να αλλάξει σε εκείνο το περιστατικό. Με αυτόν τον τρόπο, θα καταλάβεις τι πραγματικα την ενοχλεί και τι όχι. Δες εδώ 20 Τρόποι για να κερδίσεις μια γυναίκα!

Τα παραδείγματα που θέτω, είναι οι 7 συνηθέστεροι λόγοι για ψέμα, χωρίς να σημαίνει ότι ισχύουν απόλυτα σε κάθε γυναίκα. Οι περισσότερες θέλουν να αποφύγουν τυχόν διενέξεις και προσπαθούν με διακριτικό τρόπο να το καταφέρουν, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πουν μικρά ψεματάκια. Ο καλύτερος τρόπος να τα αποφύγεις, είναι να έχεις μια υγιή σχέση, όπου η συζήτηση με τον άλλον είναι ανοικτή σε καθημερινή βάση και καταλαβαίνει απο μεριάς της πως ότι και αν σου εκμυστηρευτεί, θα την καταλάβεις και δεν θα την κρίνεις.

Related Posts