ιστοσελίδα με τεχνητή νοημοσύνη για βελτίωση φωτογραφιών

6 AI websites που θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη

by Effie M.

Η τεχνολογία προχωράει συνεχώς με ραγδαίους ρυθμούς. Όλο και νέα εργαλεία, όπως τα AI websites, προστίθενται καθημερινά στα χέρια μας και κάνουν τη ζωή μας πολύ πιο εύκολη. Μέχρι πριν λίγα χρόνια συστήματα AI (Artificial intelligence = τεχνητή νοημοσύνη) χρησιμοποιούσαν μόνο οι πιο ψαγμένοι. Όμως τον τελευταίο καιρό, τα AI Websites έχουν ξεκινήσει να μπαίνουν στην καθημερινότητα όλων μας!

Τα περισσότερα λειτουργούν με τη μορφή chat. Αν έχεις μία ερώτηση είτε εγκυκλοπαιδικού, είτε συμβουλευτικού χαρακτήρα, την πληκτρολογείς και σου εμφανίζονται πιθανές απαντήσεις. Στο ίντερνετ μπορείς πλέον να βρεις πάρα πολλά AI Websites, που θα σου δώσουν απαντήσεις και λύσεις σε κάθε ερώτηση. Ακόμα, υπάρχουν διαφορετικά AI Websites για κάθε θεματολογία που σου απαντούν ή σε βοηθούν να επεξεργαστείς ένα αρχείο ή ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς! Αν ακόμα δεν έχεις πειστεί, διάβασε παρακάτω και ανακάλυψε μερικά από τα πιο δημοφιλή AI websites που θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη!

Site με τεχνητή νοημοσύνη που λύνουν κάθε σου πρόβλημα!

Talk to Books

Μια εφαρμογή της Google με AI τεχνολογία είναι το Talk to Books. Είναι μια μηχανή αναζήτησης στην οποία πληκτρολογείς μια πρόταση που σε ενδιαφέρει να μάθεις περισσότερα και σου προτείνει βιβλία που περιέχουν παρόμοια θεματολογία. Έχει μια βάση δεδομένων 100.000 βιβλίων και εντύπων, ενώ ακόμα μπορείς μέσω της σελίδας και των Google books, να διαβάσεις online κάποια από αυτά.

Talk to books ai website αρχική

Δες επίσης: 4 Βιβλία αυτοβελτίωσης που θα αλλάξουν τη ζωή σου!

AI. Image Enlarger

Ένα αρκετά χρήσιμο εργαλείο για να αλλάξεις την ποιότητα των φωτογραφιών σου. Με το AI. Image Enlarger διορθώνεις ατέλειες, πίξελ, ποιότητα και δυσχρωμίες φωτογραφιών. Αν μάθεις να το χρησιμοποιείς καλά, σίγουρα είναι ένα μέσο που θα σου χρειαστεί πολύ. Ακόμα μπορείς να φέρεις στη ζωή φωτογραφίες από παλιά κινητά με κακή ποιότητα! Εγώ το χρησιμοποίησα σε παλιά μια φωτογραφία και ιδού τα αποτελέσματα!

ai website ποιότητα φωτογραφίας αρχικήai website ποιότητα φωτογραφίας αποτέλεσμα

Δες επίσης: 6 Δωρεάν προγράμματα για επεξεργασία φωτογραφίας!

Magic Eraser

Προφανώς και πρέπει να δοκιμάσεις αυτό το εργαλείο. Με το Magic Eraser μπορείς να επεργαστείς μια φωτογραφία που έχει περιττά αντικείμενα και να τα διαγράψεις με μια κίνηση! Φυσικά, δοκίμασα και αυτό, και σε λιγότερο από ένα λεπτό, εξαφάνισα τη βάρκα! Πώς σου φαίνεται;

ai website magic eraser αρχική σελίδα

ai website magic eraser παράδειγμα

Δες επίσης: 5 Tips για ασφαλή περιήγηση στο διαδίκτυο

Rytr

Αν δυσκολεύεσαι στη συγγραφή κειμένου, μείνε εδώ! Το Rytr είναι το απόλυτο AI Website εργαλείο για σένα! Επέλεξε τη γλώσσα που θέλεις, τον σκοπό που το χρειάζεσαι και το στυλ της γραφής! Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να πάρεις ιδέες για να βελτιώσεις το βιογραφικό σου, να γράψεις ένα άρθρο ή να συντάξεις σωστά ένα email!

ai websites rytr κατηγορίες

ai websites rytr παράδειγμα

Δες επίσης: 7 Λάθη δεν πρέπει να κάνεις στο βιογραφικό σημείωμα!

Big Speak

Έχουμε δει στο παρελθόν εργαλεία που μετατρέπουν τη φωνή σου σε γραπτό κείμενο, αλλά το Big Speak ήρθε να τα αντιστρέψει όλα. Πληκτρολόγησε ένα κείμενο, επέλεξε τη φωνή που θα σου το διαβάσει και άκου το να παίζει! Ακόμα μπορείς και να το αποθηκεύσεις!

big speak αρχική

Δες επίσης: 6 Λύσεις για σωστή οργάνωση γραφείου

Replika

Ο διαδικτυακός σου εικονικός φίλος. Με το Replika δημιουργείς τον φίλο σου και ξεκινάς μαζί του συζητήσεις για όλα τα θέματα. Διαμορφώνεις την προσωπικότητα του και χτίζεις μια εικονική σχέση, ενώ μπορείς να του ζητήσεις συμβουλές ή να αναλύσεις κάποια θέματα που δε νιώθεις άνετα με τα κοντινά σου πρόσωπα.

replika αρχική

Related Posts