organwsi grafeiou

6 Λύσεις για σωστή οργάνωση γραφείου

by theman

Το γραφείο είναι ο χώρος που εργάζεσαι, διαβάζεις, ασχολείσαι με τα χόμπι σου. Είναι σημαντικό να είναι οργανωμένο έτσι ώστε να μπορείς να αποδίδεις και να εργάζεσαι χωρίς αποσπάσεις. Εάν δεν ξέρεις από που να αρχίσεις με την οργάνωση γραφείου, μερικά αντικείμενα είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν. Οργάνωσε το γραφείο σου όσο καλύτερα γίνεται και θα δεις πως θα καταφέρνεις να αποδίδεις καλύτερα σε ό,τι κι αν κάνεις.

Βάλε τη δουλειά και το μυαλό σου σε μια τάξη, οργανώνοντας τα απαραίτητα αντικείμενα. Δες παρακάτω 6 λύσεις για σωστή οργάνωση γραφείου!

6 αντικείμενα για εύκολη οργάνωση γραφείου!

 

Μίνι ραφιέρα

μίνι ραφιέρα γραφείου

Μια βιβλιοθήκη είναι σίγουρα απαραίτητη σε κάθε επαγγελματικό χώρο ή σε χώρο διαβάσματος. Παρόλα αυτά, τέτοια ογκώδη έπιπλα δεν είναι εύχρηστα για ταξινόμηση φακέλων ή χαρτιών που χρησιμεύουν στην δουλειά σου εκείνη τη στιγμή. Τη λύση σε αυτό το πρόβλημα τη δίνει αυτή η μίνι ραφιέρα. Ουσιαστικά είναι ένα μικρό “επιπλάκι” που θα τοποθετείς πάνω στο γραφείο σου. Εκεί, μπορείς να βάλεις φακέλους, έγγραφα, χαρτιά ή ακόμα και τετράδια. Θα έχεις ό,τι χρειάζεσαι στην άκρη του χεριού σου και , μάλιστα, σε απόλυτη τάξη. Έχει 4 επίπεδα για να τοποθετείς τα απαραίτητα και το πάνω μέρος αυτής της μικρής ραφιέρας είναι επίπεδο, γεγονός που σου επιτρέπει να βάλεις πάνω κάποια μολυβοθήκη ή άλλα αντικείμενα προς οργάνωση.

Δες αυτή την μικρή ραφιέρα εδώ!

Δες επίσης : 8 Χρήσιμα gadgets για το γραφείο σου!

Πολύ – μολυβοθήκη

μολυβοθήκη με πολλές θήκες

Κάθε γραφείο έχει μια θήκη για τα μολύβια ή τα στυλό. Όμως, δεν είναι μόνο αυτά που πρέπει να μείνουν σε μία τάξη. Συνδετήρες, σελοτέιπ, χαρτάκια, πινέζες και άλλα μικρά αντικείμενα μπορούν να σκορπιστούν στο χώρο με αποτέλεσμα να δημιουργούν βαβούρα. Μπορείς να τα αποθηκεύεις σε διάφορα σημεία, αλλά πως θα σου φαινόταν αν είχες ένα αντικείμενο για την αποθήκευση όλων αυτών. Αυτή η χρηστική μολυβοθήκη με τις πολλές θήκες μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σου. Με 4 θήκες και ένα μικρό συρτάρι είναι η ιδανική επιλογή για να φυλάς μέσα κάθε μικρό αντικείμενο.

Ρίξε της μια ματιά εδώ!

Stand πληκτρολογίου

στάντ πληκτρολογίου

Χρησιμοποιείς σταθερά τον υπολογιστή αλλά ταυτόχρονα θέλεις να κρατάς χειρόγραφες σημειώσεις. Είναι λογικό να θέλεις να τα έχεις όλα εύκαιρα μπροστά σου και στην άκρη του χεριού σου. Αυτό το έξυπνο stand που τοποθετείται πάνω από το πληκτρολόγιο θα σου λύσει τα χέρια…κυριολεκτικά. Ουσιαστικά, είναι μια υπερυψωμένη επιφάνεια που μπαίνει πάνω από το πληκτρολόγιο και έχει εσοχές για διάφορα μικρά αντικείμενα. Μολύβια, σελοτέιπ, χαρτάκια μπορούν να αποθηκευτούν εκεί.

Μπορείς να το δεις εδώ!

Δες επίσης : Πως να διακοσμήσεις το γραφείο σου σύμφωνα με το feng shui για επιτυχία!

Μικρά στοιβαζόμενα συρτάρια

κρυφά μικρά συρτάρια

Τα συρτάρια βρίσκονται σε κάθε γραφείο για να μπορείς να αποθηκεύεις τα αντικείμενα σου. Βέβαια, πόσα συρτάρια να τοποθετήσεις γύρω από το γραφείο σου; Εξοικονόμησε χώρο και άρχισε να χρησιμοποιείς αυτά τα μικρά, κρυφά συρτάρια. Ουσιαστικά, τοποθετούνται με ταινία διπλής όψεως κάτω από το γραφείο ή από ράφια, μπορούν να τοποθετηθούν το ένα πάνω στο άλλο και είναι πολύ χρηστικά. Εκεί μπορείς να αποθηκεύεις τα γυαλιά σου, το κινητό σου όσο δουλεύεις ή άλλα μικρά αντικείμενα που δε θέλεις να χαθούν μέσα στα άλλα συρτάρια.

Βρες αυτά τα μικρά συρτάρια εδώ!

Κρυφή οργάνωση καλωδίων

βάση πολύμπριζου

Η σωστή οργάνωση γραφείου απαιτεί και την οργάνωση των καλωδίων. Υπολογιστής, εκτυπωτής, φορτιστές μπορούν να δημιουργήσουν βαβούρα στο χώρο. Ιδίως τα πολύμπριζα μπορεί να καταναλώνουν χώρο και να δημιουργούν “φασαρία” στο χώρο σου. Αυτό το έξυπνο ραφάκι θα στηρίξει το πολύμπριζο χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα. Βάλε το κάτω από το γραφείο και στήριξε εκεί το πολύμπριζο σου, μικρά καλώδια, ακουστικά. Άνοιξε τον χώρο σου ξεκινώντας από τα περιττά καλώδια.

Ρίξε του μια ματιά εδώ!

Δες επίσης : 5 Βήματα για οργάνωση γραφείου για full απόδοση!

Στήριγμα γραφείου για καλώδια

στήριγμα καλωδίων

Άλλη μια λύση για τα καλώδια είναι η συγκεκριμένη βάση. Βέβαια, αυτή είναι κυρίως για τα καλώδια που χρησιμοποιείς συνεχώς. Σε βοηθάει να τα κρατάς πάνω στο γραφείο χωρίς να χαλάνε ή να κυλιούνται στο πάτωμα. Η βάση είναι πολύ μικρή, διακριτική, κολλάει πάνω στο γραφείο και έχει 4 εσοχές για διαφορετικά καλώδια. Εκεί μπορείς να βάλεις τον φορτιστή του κινητού, του λάπτοπ ή να το τοποθετήσεις για να κρατάς σε τάξη το καλωδίου του ποντικιού και του πληκτρολογίου χωρίς να μπλέκονται.

Μπορείς να το δεις εδώ!

Απόκτησε έναν καθαρό χώρο για τη δουλειά ή το διάβασμα σου. Δες έξυπνα αντικείμενα για οργάνωση γραφείου. Οργάνωσε τον χώρο σου σωστά και πέτυχε την μέγιστη συγκέντρωση και απόδοση!

Related Posts