8 Μοντέρνα ανδρικά κουρέματα για σγουρά μαλλιά!

by theman

Τα σγουρά μαλλιά είναι ο τύπος του μαλλιού που πηγαίνει στους περισσότερους άνδρες και που κρυφά, όσοι δεν έχουν, επιθυμούν να αποκτήσουν. Με προσεκτική προσέγγιση τι ακριβώς μοντέλο κουρέματος ταιριάζει και θα τονίσει ευχάριστα τις γωνίες του προσώπου, μπορεί να βρεθεί το κατάλληλο στυλ για όλους! Παρακάτω, εναποθέτουμε τα 10 καλύτερα ανδρικά κουρέματα για το 2021-2022. Σίγουρα θα βρεθεί το κατάλληλο για σένα!

Δείτε επίσης: 16 Μοντέρνα ανδρικά κουρέματα για σγουρά μαλλιά!

Μοδάτα χτενίσματα και κουρέματα για σγουρά μαλλιά!

 

1. Συνδυασμός Σγουρό με Quiff

Σε αυτό το σημείο να ξεκαθαρίσουμε ότι λέγοντας “Quiff” εννοείται η μακριά φράντζα, το “λοφίο” που θα έλεγαν και οι παπούδες μας.
Είναι διαχρονικό αυτό το στυλ διότι ταιριάζει με τις περισσότερες ηλικιακές ομάδες και είναι εύκολο. Τα πράγματα αλλάζουν κάπως για τους σγουρομάλληδες. Αυτό στο οποίο πρέπει να δωθεί προσοχή είναι ότι, λόγω του ατίθασου μαλλιού, δύναται ο πειραματισμός σύμφωνα με την κατεύθυνση της τρίχας και το βάρος αυτής. Έχοντας αυτά στο μυαλό, με την βούρτσα αρχίζουμε να δίνουμε φορά προς τα πάνω. Στην αρχή μπορεί να παιδευτείς μέχρι να βρεις ένα αποτέλεσμα που σου αρέσει, αλλά εμπιστεύσου μας. Το τελικό χτένισμα θα σε αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο.

2. Σβήσιμο στα πλάγια

Μοιάζει κάπως με το προηγούμενο χτένισμα που προαναφέραμε. Η διαφορά εδώ είναι ότι υπάρχει διαβάθμιση του πλάγιου μέρους, δηλαδή σβήσιμο.Ο στόχος του συγκεκριμένου είναι μέσω των έντονων αντιθέσεων επί του κεφαλιού να προβάλλει στοιχεία αρρενωπότητας. Αν και υπάρχουν πολλά ανδρικά κουρέματα στα οποία μπορεί να γίνει το εν λόγω σβήσιμο, με διαφορά μεγάλη ο νικητής είναι το σγουρό μαλλί διότι και τονίζει όμορφα όλο το κεφάλι και είναι ακόμη πιο εύκολο στην διαμόρφωσή του.

3. Ατημέλητο Quiff στυλ

Το συγκεκριμένο είναι ένας συνδυασμός τριών διαφορετικών τύπων χτενισμάτων, απόλυτα εναρμονισμένα μεταξύ τους, ώστε να βγαίνει ένα μοναδικό και κούρεμα που ταιριάζει σχεδόν με όλους τους τύπους προσώπων!

4. Κοντοκουρεμένο

Είναι ένα στυλ που υπόσχεται να “ηρεμίσει” και τα πιο ατίθασα μαλλιά. Το ιδιαίτερο με αυτό είναι ότι εφαρμόζει το “επιμελώς ατημέλητο” λουκ, πράγμα που αρέσει πολύ στις γυναίκες. Επίσης, ο συνδυασμός με ένα προσεγμένο ντύσιμο, θα απογειώσει την όλη εξωτερική σου εμφάνιση!

5. Κοντό κόψιμο στα πλάγια

Μπορεί να υπάρχει κάποια έμπνευση από κούρεμα πεζοναύτη λόγω της πολύ ψιλής τρίχας, αλλά με την κατάλληλη ρύθμιση μάκρους, είναι ικανό να κολακεύσει και να ικανοποιήσει από το συνολικό αποτέλεσμα, ακόμη και τον πιο απαιτητικό. Είναι αγαπημένη επιλογή πολλών για πολλούς λόγους, ένας από τους πιο σημαντικούς είναι λόγω της τιθάσευσης των σγουρών μαλλιών.

6. Κοντό Α λα Καίσαρας

Δείτε επίσης: 5 Προϊόντα για styling σε σγουρά μαλλιά!

Αν ψάχνετε για ένα διαχρονικό και κλασικό ανδρικό κούρεμα, τι καλύτερο υπάρχει από αυτό το μοντέλο κουρέματος. Χαρακτηριστικό του είναι οι μπροστινές κοντές αφέλειες και το υπόλοιπο του τριχωτού της κεφαλής να βρίσκεται στο ίδιο μήκος. Επίσης, είναι ένας εύκολος τρόπος για να παραμείνεις stylish, χωρίς να ξοδεύεις ώρες μπροστά στον καθρέφτη για να διαμορφώσεις τα μαλλιά σου.

7. Κοντό Ατημέλητο

Για άνδρες που κάνουν φιλότιμες προσπάθειες για φέρουν σε μια τάξη τις μπούκλες τους, αλλά δεν τα καταφέρνουν πάντα. Το στυλ αυτό είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να κρατήσουν την σγουρή φύση του μαλλιού τους στο πάνω μέρος του κεφαλιού. Όλη η υφή βρίσκεται συγκεντρωμένη σε ένα μέρος. Επίσης, το styling δεν τρώει πολύ χρόνο.

8. Ιμιτασιόν Μοϊκάνα

Δείτε επίσης: Τα καλύτερα ανδρικά κουρέματα για σγουρά μαλλιά!

Το χτένισμα αυτό είναι μια αληθινή ευλογία για άντρες με πυκνό σγουρό μαλλί. Δεν είναι η μοϊκάνα που ξέρεις από το πανκ κίνημα, θα λέγαμε ότι είναι μια “κοινωνικά αποδεκτή” εκδοχή αυτής. Τουτέστιν, έχουμε μια παραλλαγή με λίγο μακρύτερα πλαϊνά και μάκρος στο επάνω μέρος. Προσδίδει στον κάτοχο μια πιο νεανική εμφάνιση. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κοντρολάρετε τις μπούκλες σας. Μπορείτε, επιπροσθέτως, να πειραματειστείτε με το μέγεθος και τον όγκο που θέλεις ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Related Posts