ζευγαρι με piercing στην γλωσσα

4 Ανδρικά piercings που αρέσουν στις γυναίκες!

by theman

Τα σκουλαρίκια μπορούν να θεωρηθούν από τα πιο συχνά ανδρικά κοσμήματα. Χαρακτηριστικό τους είναι το ότι μπορούν δώσουν σε έναν άντρα αυτό το bad guy look που ξετρελαίνει όλες τις γυναίκες. Τα piercings διακοσμούν το πρόσωπο σου και μπορούν να ενισχύσουν τη φυσική σου ομορφιά. Είναι ότι πρέπει σε περίπτωση που έχεις ανάγκη να ανανεωθείς καθώς σου δίνουν έναν άλλον αέρα και συχνά παραπάνω αυτοπεποίθηση. Οι γυναίκες παρατηρούν τα piercings πάνω σου και τα βρίσκουν πολύ ελκυστικά και σέξι στους άντρες.

Τα σκουλαρίκια όπως και τα τατουάζ και οποιαδήποτε αλλαγή πάνω σου πρέπει να είναι κάτι που έχεις σκεφτεί πολύ καλά. Αν και τα σκουλαρίκια δεν είναι μόνιμα σκέψου ότι ουσιαστικά τρυπάς το πρόσωπο σου. Σε διάφορες περιπτώσεις μια τρύπα μπορεί να σου αφήσει σημάδι ή και να μη κλείσει ποτέ. Αν όμως πας σε επαγγελματία και γίνει σωστή δουλειά αυτά μπορούν να αποφευχθούν. Μπορείς να δοκιμάσεις ψεύτικα για να δεις αν σου πάνε και μετά να κάνεις την πραγματική τρύπα. Αν λοιπόν σου αρέσει η ιδέα των piercing εδώ θα βρεις έμπνευση και ιδέες για αντρικά σκουλαρίκια!

Αντρικά piercings που οι γυναίκες λατρεύουν πάνω σου!

 

Τρύπα στη γλώσσα

σκουλαρίκι στη γλώσσα

Μια όχι και τόσο συχνή τρύπα για τους άντρες είναι στη γλώσσα. Το ότι δεν είναι όμως τόσο δημοφιλής δε σημαίνει ότι δεν είναι ωραία. Το σκουλαρίκι στη γλώσσα θέλει ιδιαίτερη υπομονή και φροντίδα αφού το κάνεις όμως αξίζει ο κόπος. Είναι πολύ ενδιαφέρον και οι γυναίκες το βρίσκουν ελκυστικό!

Δες επίσης: 40 Ιδέες για ανδρικά τατουάζ στο χέρι!

Septum

αντρας με σκουλαρικι στην μυτη - Septum - nose ring

Στη πραγματικότητα το septum είναι ένα από τα αρχαιότερα σκουλαρίκια. Το φορούσαν διάφορες φυλές ως παραδοσιακό αξεσουάρ ή πολεμιστές για να φαίνονται πιο άγριοι. Σήμερα το septum φοριέται τόσο από άντρες όσο και από γυναίκες και δίνει ένα πολύ φρέσκο look. Είναι από τα σκουλαρίκια που βρίσκονται στο κέντρο του προσώπου επομένως θα σου δώσουν μια αρμονική εικόνα. Φρόντισε να συμβουλευτείς έναν ειδικό για να σε κατατοπίσει στο σχήμα και στο μέγεθος του σκουλαρικιού. Βρες δηλαδή αυτό που ταιριάζει στο στυλ σου και στο πρόσωπο σου!

Δες επίσης: 6 Πράγματα που οι γυναίκες βρίσκουν ελκυστικά πάνω σου!

Σκουλαρίκι στο φρύδι

piercing στο φρυδι

Το σκουλαρίκι στο φρύδι είναι εμπνευσμένο από τη punk κουλτούρα και μπορεί να κάνει έναν άντρα να φαίνεται ακόμα πιο αρρενωπός. Βρίσκεται στα τοπ 3 σκουλαρίκια για άντρες και δίνει μια πολύ συγκεκριμένη αισθητική που λατρεύουν οι γυναίκες. Η περιοχή αυτή ωστόσο είναι ευαίσθητη και πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στο ποιον επαγγελματία θα εμπιστευτείς. Είναι ένα σκουλαρίκι που οι γυναίκες βρίσκουν πολύ σέξι πάνω στους άντρες!

Δες επίσης: Πως να διαλέξεις το τατουάζ που δε θα μετανιώσεις!

Labret

ανδρας με piercing στο χειλος

Το λάμπρετ είναι ένα σκουλαρίκι που γίνεται στο κατώτερο τμήμα του κάτω χείλους σου, πάνω από το πηγούνι. Αν είναι σε μορφή κρίκου τότε ακουμπάει και στα χείλια σου. Συνήθως γίνεται στο κέντρο των χειλιών σου, σε πιο extreme περιπτώσεις όμως μπορεί να το δεις και στα πλάγια. Επειδή πρόκειται για σκουλαρίκι στόματος πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στη περιποίηση του ώστε να αποφύγεις μολύνσεις και ερεθισμούς.

Related Posts