Ομορφιά-Style

21 Ανδρικά χτενίσματα για μακριά μαλλιά!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τα μακριά ανδρικά μαλλιά, μπορούν να αναβαθμίσουν το στυλ σου, επιλέγοντας αυτό που θα αναδείξει το πρόσωπο σου και το look σου γενικότερα. Θα σου δείξω μερικά από τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα για σγουρά, ίσια ή καρέ μαλλιά που εντυπωσιάζουν.

Κάθε άνδρας, ανεξαρτήτου ηλικίας, μπορεί να είναι μοντέρνος και γοητευτικός, αρκεί να επιλέγει το σωστό ανδρικό κούρεμα ή χτένισμα που θα τον κάνει πιο εμφανίσιμο και κομψό. Τα μακριά μαλλιά, ταιριάζουν σε κάθε σχήμα προσώπου και σίγουρα ξετρελαίνουν τις γυναίκες με το στυλ τους.

Υπέροχα χτενίσματα για μακριά ανδρικά μαλλιά!

Ανδρικό χτένισμα για σγουρά μαλλιά

Τα σγουρά μαλλιά δείχνουν πιο πυκνά αλλά παράλληλα και πιο ατημέλητα από τα ίσια. Για να αναδείξεις τις γωνίες του προσώπου σου, ιδανικά μάκρυνε τα μαλλιά σου ώστε να αγκαλιάζουν το πρόσωπο και να καλύπτουν το μέτωπο σου. Για πιο ιδιαίτερο στυλ, απομάκρυνε τα μαλλιά από το μέτωπο και απόκτησε ένα ομοιόμορφο κούρεμα περιμετρικά του προσώπου σου.

Μπορείς να δεις εδώ 10 Μοντέρνα ανδρικά κουρέματα για σγουρά μαλλιά!

Ανδρικό χτένισμα για ίσια μαλλιά

Στα ίσια μαλλιά, έχεις περισσότερες επιλογές, καθώς μακραίνουν πιο εύκολα από τα σγουρά. Μπορείς να κάνεις ένα μακρύ καρέ και να χτενίζεις προς τα πίσω, να τα χτενίζεις στο πλάι, ή να τα μακρύνεις αρκετά και να μαζεύεις σε κότσο. Ότι και αν επιλέξεις, σίγουρα θα απογειωθεί το στυλ και η γοητεία σου.

Ανδρικό χτένισμα για καρέ μαλλιά

Για εσένα που αγαπάς τα καρέ μαλλιά και δεν θέλεις να μακρύνεις πολύ περισσότερο τα μαλλιά σου, η μόδα αγαπάει τα χτενισμένα προς τα πίσω ανδρικά μαλλιά, ή αυτά που είναι στο πλάι. Αυτό το χτένισμα αποτελεί ένα από τα πιο μοντέρνα και αγαπημένα των διασήμων παγκοσμίως.

Μπορείς να δεις επίσης Διάλεξε το ιδανικό ανδρικό κούρεμα ανάλογα το σχήμα προσώπου σου!

Αυτά τα χτενίσματα για μακριά μαλλιά, θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις το ιδανικό για εσένα, με βάση το μάκρος και το στυλ των μαλλιών σου. Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει και εντυπωσίασε σε κάθε σου έξοδο με το μοναδικό σου look.