Ομορφιά-Style

27 Αντρικά κουρέματα με ωραίο σβήσιμο για να επιλέξεις!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τα αντρικά κουρέματα με σβήσιμο είναι από τα πιο δημοφιλή κουρέματα για το 2019. Κάποτε αυτά τα κουρέματα θεωρούνταν επαναστατικά αλλά τώρα δεν υπάρχουν πιο μοντέρνες επιλογές για τα μαλλιά από αυτά.

Το καλύτερο σε σχέση με αυτά τα κουρέματα είναι ότι ταιριάζουν πολύ με πυκνά, ίσια, λεπτά, κατσαρά μαλλιά. Δηλαδή σχεδόν σε όλους ταιριάζει ένα κούρεμα με ξυρισμένα μαλλιά. Δίνει στυλ και είναι μοδάτο. Παρακάτω θα δεις 35 προτάσεις τέτοιων κουρεμάτων για να βρεις αυτό που ταιριάζει σε σένα.

35 Κουρέματα με ξυρισμένα μαλλιά

Κουρέματα για κοντά μαλλιά

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να κάνεις ένα κλασσικό look με ξυρισμένα μαλλιά στα ήδη κοντά μαλλιά σου. Θα χρειαστεί απλά να έχεις τουλάχιστον 2 εκατοστά μάκρος για να φαίνεται ένα φυσικό αλλά seχy αποτέλεσμα. Ακόμα όμως κι αν έχεις αφήσει παραπάνω μήκος στην πάνω πλευρά μπορείς να κάνεις το ξύρισμα να φαίνεται σταδιακό και άρα πιο φυσικό.

Ξύρισμα σε μέτριου μήκους μαλλιά

Για να κάνεις μοϊκάνα ή ένα πιο στρατιωτικού τύπου κούρεμα, τα μέτριου μήκους μαλλιά είναι ιδανικά και ταιριάζουν πολύ με τα ξυρισμένα στο πλάι και πίσω μαλλιά. Για τα κουρέματα με έξτρα όγκο θα χρειαστείς πηλό ή κερί με πιο παχιά υφή για μέτριο κράτημα. Τα μαλλιά σε μέτριο μήκος προσφέρουν την δυνατότητα να πειραματίζεσαι με το styling.

Κούρεμα για πιο μακριά μαλλιά

Για μαλλιά που φτάνουν ως τον ώμο ή και πιο κάτω υπάρχουν άπειρες δυνατότητες styling αλλά και κουρεμάτων που θα τα αναδείξουν και θα απογειώσουν το στυλ. Εδώ μπορείς ακόμα και να κάνεις κάποιο ξύρισμα στο πλάι και τα μαλλιά που πέφτουν από πάνω θα το καλύπτουν απόλυτα.

Κουρέματα με τα μαλλιά στο πλάι

Ασυμβίβαστο κούρεμα είναι αυτό που κάνει τα μαλλιά να γέρνουν στο πλάι και ταιριάζει πολύ σε κοντά και μέτριου μήκους μαλλιά. Τα μαλλιά από τους κροτάφους μέχρι πίσω από τα αυτιά θέλουν αρκετό ψαλίδισμα ώστε ο όγκος να φεύγει σταδιακά προς τα κάτω. Έτσι ένα εφέ εξαφάνισης δημιουργείται σε όποια ένταση θες. Το κούρεμα αυτό είναι ιδανικό αν θες να ξυρίσεις τα μαλλιά σου σε κάποια σημεία.

Κούρεμα με μαλλιά ανακατεμένα

Τα ανακατεμένα μαλλιά είναι πολύ δημοφιλή τώρα στους άντρες, αλλά φυσικά γίνονται έτσι λόγω styling και όχι επειδή είναι παραμελημένα. Αυτό το styling ταιριάζει τόσο σε κουρέματα με ξυρισμένα μαλλιά όσο και σε πυκνά μαλλιά που δεν θέλει κάποιος να τα κόψει ή να τα ξυρίσει.

Μοντέρνο κούρεμα για σπαστά μαλλιά

Για να κάνεις ένα μοντέρνο κούρεμα με ξυρισμένα μαλλιά στο πλάι ή και πίσω αν  έχεις ένα μέτριοι μήκος στα μαλλιά. Σε αυτό το κούρεμα τα μπροστινά μαλλιά πέφτουν σχεδόν στο μέτωπο και σταδιακά μέχρι πίσω και στο κάτω μέρος κουρεύονται περισσότερο ή ακόμα και ξυρίζονται. Δες επίσης 16 Μοντέρνα ανδρικά κουρέματα για σγουρά μαλλιά!

Μοντέρνο κούρεμα με καρφάκια

Τα καρφάκια είναι ένα ευχάριστο κούρεμα ανέκαθεν αλλά φέτος παίρνουν μία διαφορετική πιο μοντέρνα όψη. Κάνε το κούρεμα σου μοναδικό με καρφάκια στην κορυφή που σταδιακά εξαφανίζονται προς τα πίσω, και ξύρισε τα πλαϊνά και πίσω μαλλιά.

Κούρεμα με εντελώς ξυρισμένα μαλλιά στο πλάι

Τα μαλλιά δείχνουν διαφορετικά με έντονο ξύρισμα στο πλάι και πίσω και πιο πλούσια μαλλιά στην κορυφή του κεφαλιού. Είναι ένα σούπερ μοντέρνο κούρεμα που έκαναν μόδα οι Peaky Blinders. Δες επίσης 10 Κλασικά και μοντέρνα ανδρικά κουρέματα!

Το κούρεμα του David Beckam

Ο άσος των γηπέδων, μοντέλο και πρόεδρος ομάδας David Beckam, κάνει μόδα ότι φορέσει και ότι επιλέξει για τα μαλλιά του. Το κούρεμα που έγινε μόδα από τον Ιούνιο του 2018 λόγω του εν λόγω celebrity θέλει τα μαλλιά στο πλάι, ενώ περιμετρικά και πίσω στον αυχένα θέλει τα μαλλιά σχεδόν ξυρισμένα. Στην κορυφή τα μαλλιά είναι πυκνά και έχουν ελαφρύ φιλάρισμα.

Κουρέματα για πυκνά μαλλιά

Για άντρες με πυκνά μαλλιά ο φυσικός όγκος δίνει όλη την ένταση και το styling που χρειάζεται. Σε ένα κούρεμα με ξυρισμένα μαλλιά σε κάποια σημεία τα πυκνά μαλλιά δίνουν ακόμα περισσότερο στυλ. Αν θες μπορείς να κάνεις κουρέματα με έντονο ξύρισμα ή σταδιακό. Όπως και να έχει τα μαλλιά στην κορυφή έχουν έντονο όγκο και δίνουν πολύ στυλ. Δες επίσης 7 Μοντέρνα ανδρικά κουρέματα για το 2019!