Έκθεση Τροφίμων & Ποτών Foodex Retail 2016

by theman

Γεύσεις από όλη την Ελλάδα που μαγεύουν!

Σε περίπου μια εβδομάδα (πέμπτη 31 Μαρτίου έως και Σάββατο 2 Απριλίου) 2016 θα πραγματοποιηθεί η 16η έκθεση Τροφίμων & Ποτών Foodex Retail στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα.

Οι συμμετέχουσες εταιρείες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε περισσότερους από 15.000 επισκέπτες που θα μπορούν να γευτούν και να αγοράσουν τα προϊόντα που θα εκθέτουν.

Οι εταιρείες που συμμετέχουν έως τώρα στην διοργάνωση είναι:

Χορηγοί:

xorigi

Εκθέτες:

Μέλι Φωτόπουλος, Melopoleio.com, Παραδοσιακές κρητικές Νοστιμιές Βολικάκης, Παραδοσιακά προϊόντα Λέρου Γιάννης Κυπραίος, Αγροτικός Συν.Γυναικών Γαρδικίου, Μέλι Κρήτης “Το Κεραμιανό”, Nat Lab, Σπιτικό Μεράκι Παραγκιουδάκη, Παραδοσιακά Κρητικά Προϊόντα Ο Σύντεκνος, Pistacianatura, Παραδοσιακά Προϊόντα Καρδίτσας Μπατζιάνας, Παραδοσιακά Προϊόντα Ικάριας-Φούρνων-Σάμου, Αποξηραμένα Φρούτα Υπερτραφές, QueenBee’s Beauty-Μελισσοκομία Σκούρτης, Bio Narkisos/Αλάδανο, Τυροκομικά-Τα Καλά Κεφάλια Του Ψηλορείτη, ΠΑΡΘΕΝΩΝ – Handmade Chocolates’s, θυμαρίσιο μέλι ” ΝΥΒΡΙΤΟΣ ΤΣΑΚΑΛΑΚΗΣ, Τυροκομείο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, Αρτοποιεία – Φούρνοι ΛΕΥΚΑ ΟΡΗ – ΚΑΡΚΑΝΗΣ, Παραδοσιακά Γλυκά Γωνία 1956, ΛΥΧΝΑΡΑΣ ΒΕΡΓΙΝΑ Α.Ε., Best Olive,  κ.α..

 

Κύριοι Χορηγοί Επικοινωνίας είναι οι:

xorigoi-ert

Χορηγοί Επικοινωνίας είναι οι:

diadiktiaki-xorigoi

Η ΕΡΤ, η Έκθεση Τροφίμων & Ποτών Foodex στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής τους Ευθύνης συμμετέχουν σε δράση συλλογής τροφίμων με σκοπό την διάθεση τους στους πρόσφυγες.

Σας καλούμε να συνεισφέρετε σε αυτήν τη δράση κοινωνικού χαρακτήρα με προϊόντα της εταιρείας σας, προσφέροντας οποιαδήποτε ποσότητα τροφίμων, τα οποία θα συλλέξουμε στους χώρους της έκθεσης και θα παραδοθούν στους αρμόδιους για την διανομή τους.

Η προσφορά των προϊόντων πρέπει να γίνει κατά την διάρκεια της έκθεσης (31 Μαρτίου – 1 & 2 Απριλίου 2016) στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα.

Η παράδοση των προϊόντων προς τους φορείς που θα τα διανέμουν στους πρόσφυγες θα συνοδευτεί από ρεπορτάζ που θα προβληθεί από την ΕΡΤ.

Η έκθεση είναι η παλαιότερη και πιο αποτελεσματική που πραγματοποιείται στον συγκεκριμένο χώρο και παρουσιάζει Τρόφιμα και Ποτά από ΟΛΗ την Ελλάδα στους πολυάριθμους επιβάτες του Μετρό.

Η Foodex Retail είναι η συνέχεια της γνωστής Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών που οργανώνεται με μεγάλη επιτυχία για περισσότερα από έξι χρόνια στον συγκεκριμένο χώρο (Σταθμός Μετρό Σύνταγμα) και δίνει την ευκαιρία τόσο στο ευρύ κοινό όσο και στους επαγγελματίες του κλάδου να γνωρίσουν Παραγωγούς από όλη την Ελλάδα και να γευτούν και να αγοράσουν τα απίστευτα προϊόντα τους.

Related Posts