6 Έξυπνα gadgets για οργάνωση αυτοκινήτου!

by theman

Το αυτοκίνητο σου είναι ένα χρήσιμο μέσο που σε πάει στη δουλειά σου και εξυπηρετεί τις καθημερινές σου ανάγκες. Μάλιστα, πολύ άνθρωποι επιλέγουν να κάνουν και οδικά ταξίδια. Άμα περνάς χρόνο στο αυτοκίνητο σου, καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι να είναι κατάλληλα οργανωμένο έτσι ώστε να σε εξυπηρετεί όσο το δυνατόν καλύτερα. Έξυπνοι χώροι αποθήκευσης, μικρά gadgets ή βάσεις στήριξης συμβάλλουν σε μια αποτελεσματική οργάνωση αυτοκινήτου.

Εάν θέλεις να έχεις και εσύ ένα πλήρως οργανωμένο αυτοκίνητο για να μπορείς να καλύπτεις τις καθημερινές – και όχι μόνο – ανάγκες σου, τότε συνέχισε να διαβάζεις. Δες εδώ 5 έξυπνα gadgets για οργάνωση αυτοκινήτου!

Η οργάνωση αυτοκινήτου δεν ήταν ποτέ πιο αποτελεσματική!

 

Πτυσσόμενη επιφάνεια με αποθηκευτικό χώρο

πτυσσόμενη επιφάνεια

Έχεις συνεπιβάτες στα πίσω καθίσματα και θέλεις να κάνεις τη διαδρομή τους πιο ξεκούραστη; Αυτό το gadget θα σου δώσει αυτό που χρειάζεσαι. Πρόκειται για μια επιφάνεια η οποία στηρίζεται με λάστιχα πάνω στα καθίσματα. Διαθέτει μια πτυσσόμενη επιφάνεια που θυμίζει γραφείο όταν ανοιχτεί και διαθέτει και χώρους για ταξινόμηση και οργάνωση αντικειμένων. Αυτό το gadget είναι ιδανικό αν ταξιδεύεις με παιδιά ή με φίλους οι οποίοι χρειάζονται χώρο για δουλειά, ακόμα και μέσα στο αυτοκίνητο.

Ρίξε μια ματιά εδώ!

Δες επίσης : 10 Συμβουλές για να κρατήσεις το αυτοκίνητό σου καθαρό!

Δερμάτινοι αποθηκευτικοί χώροι

οργάνωση αυτοκινήτου στο πίσω κάθισμα

Άλλο ένα gadget που θυμίζει αρκετά το προηγούμενο, είναι το συγκεκριμένο. Αυτό πρόκειται για μια πιο πολυτελή έκδοση του παραπάνω αφού είναι φτιαγμένο από δερματίνη. Ένα τέτοιο gadget είναι ιδανικό για εσένα που κάνεις road trips με την παρέα και θέλεις να χαρίσεις ένα άνετο ταξίδι στους συνεπιβάτες του. Όπως βλέπεις, έχει χώρο και για να στηρίξεις τα προσωπικά στου αντικείμενα, ποτήρια, χαρτομάντιλα.

Μπορείς να το δεις εδώ και να εξερευνήσεις και τα διαφορετικά χρώματα!

Οργάνωση πορτμπαγκάζ

οργάνωση πορτμπαγκάζ

Ο κύριος αποθηκευτικός χώρος του αυτοκινήτου είναι στο πορτμπαγκάζ. Είτε πρόκειται για ένα ευρύχωρο πορτμπαγκάζ, είτε για ένα πιο περιορισμένο, όταν έχεις ανάγκη να μεταφέρεις μεγάλο όγκο, χρειάζεσαι αρκετό χώρο. Πολλές φορές, ο χώρος μπορεί να περιορίζεται από λανθασμένη τοποθέτηση των αντικειμένων. Αυτό, λύνεται εύκολα με ένα gadget που θα οργανώσει το πορτμπαγκάζ σου.

Το συγκεκριμένο gadget είναι must στην οργάνωση αυτοκινήτου αφού με τις θήκες που διαθέτει θα διαχωρίσει με τον σωστό τρόπο τα αντικείμενα και θα δημιουργήσει νέους χώρους στο αυτοκίνητο. Μπορείς , μάλιστα, να τοποθετείς μόνιμα αντικείμενα εκεί όπως πρώτες βοήθειες, εργαλεία, μπουκαλάκια με νερό, πυροσβεστήρα.

Ρίξε του μια ματιά εδώ!

Δες επίσης : 9 Χρήσιμα πράγματα για ένα άνετο ταξίδι με το αυτοκίνητο!

Οργάνωση στον λεβιέ ταχυτήτων

λεβιές

Ο λεβιές ταχυτήτων είναι στην άκρη του χεριού σου. Εκεί είναι που πρέπει να βρίσκονται όλα τα αντικείμενα που μπορεί να χρειαστείς κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Κινητό, κέρματα για διόδια, μαντηλάκια, αντισηπτικό, ο καφές σου. Αυτό το ένθετο, με την κλασική πολυτελή εμφάνιση, έχει όλους τους χώρους που χρειάζεσαι για να τοποθετήσεις τα χρήσιμα αντικείμενα στην άκρη του χεριού σου.

Μπορείς να το δεις εδώ!

Χώρος ανάμεσα στα καθίσματα

χώρος ανάμεσα στα καθίσματα

Η δημιουργία επιπλέον αποθηκευτικού χώρου είναι απόλυτα επιθυμητή και γι’ αυτό εκμεταλλευόμαστε κάθε πιθανό κενό. Αυτή τη φορά, ο χώρος θα δημιουργηθεί ανάμεσα στα δύο καθίσματα. Μια θήκη που στηρίζεται με λάστιχα τοποθετείται ανάμεσα στα καθίσματα και είναι ιδανική για να βάλεις ποτήρια, χαρτομάντιλα ή και άλλα αντικείμενα.

Ρίξε μια ματιά εδώ!

Δες επίσης : Συμβουλές για την περιποίηση του αυτοκινήτου σου!

Αποθήκευση κάτω από τον καθρέφτη

οργάνωση αυτοκινήτου πάνω από τη θέση οδηγού

Τα περισσότερα αυτοκίνητα διαθέτουν ένα τσεπάκι – “πορτάκι” πάνω από τη θέση του οδηγού και του συνοδηγού. Εκεί , δηλαδή, που βρίσκεται ο καθρέφτης. Μάλιστα, πολλοί οδηγοί τοποθετούν εκεί το δίπλωμα, την άδεια ή άλλα έγγραφα. Με αυτή τη θήκη, μπορείς να τοποθετείς με ασφάλεια κάθε τι που χρειάζεσαι σε εκείνο το σημείο. Έχει ακόμα και μια θήκη με φερμουάρ για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Μπορείς να το δεις εδώ!

Η οργάνωση αυτοκινήτου δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Εδώ θα βρεις κάθε απαραίτητο gadget για να προσαρμόσεις το αυτοκίνητο στις ανάγκες σου και να δημιουργήσεις νέους, χρήσιμους αποθηκευτικούς χώρους. Για ακόμα περισσότερα είδη αυτοκινήτου, σπιτιού και όχι μόνο, ρίξε μια ματιά στο site του NewChic!

Related Posts