antras kostoumi stil

5 Έξυπνες συνήθειες για να εκπληρώνεις πάντα τους στόχους σου!

by theman

Για να είμαστε επιτυχημένοι άντρες πρέπει η ρουτίνα μας να αποτελείται από έξυπνες συνήθειες. Δεν αρκούν πράγματα και πράξεις που γίνονται μια φορά και μετά ξεχνιούνται. Το να φέρνεις πάντα ,ότι στόχο και εργασία έχεις, εις πέρας είναι ένα προσόν το οποίο κατέχουν οι κορυφαίοι.

Δες τις έξυπνες συνήθειες που έχουν οι επιτυχημένοι άντρες!

Ο ανταγωνισμός στην σημερινή κοινωνία είναι μεγάλος. Οι επιτυχημένοι άνθρωποι είναι συνήθως και αυτοί που έχουν τις καλύτερες συνήθειες και τις λιγότερες κακές. Το να χτίσεις μια δεν είναι εύκολο άλλα μόλις την χτίσεις μπορεί να σε υποστηρίζει για πάντα στην ζωή σου. Θέλεις παραπάνω συμβουλές για επιτυχία; Δες επίσης : 5 Απογευματινές συνήθειες των πετυχημένων ανθρώπων!

1. Όταν έχεις μια ιδέα σημείωσε τη αμέσως

grapsimo simeioseis

Οι καλύτερες ιδέες έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις. Όταν γίνεται αυτό γράφε τη κάπου αμέσως πριν σου φύγει. Έχω χάσει ιδέες και ιδέες από το να την αφήσω για μετά. Πλέον με τα κινητά δεν υπάρχει και η δικαιολογία δεν έχω χαρτί και μολύβι καθώς μπορείς να την γράψεις  εκεί. Θα σοκαριστείς από το πόσες περισσότερες ιδέες θα έχεις να επεξεργαστείς μετά.

2. Να έχεις χιούμορ για τον εαυτό σου

antras gelio xaroumenos

Κάποτε είχα διαβάσει σε ένα φοβερό βιβλίο, να έχεις χιούμορ και ειδικά όσο αφορά τον εαυτό σου. Η υπερβολική σοβαρότητα και τα ψέματα στον ίδιο σου τον εαυτό δεν οδηγούν πουθενά. Ή ακόμα καλύτερα, οδηγούν στην αποτυχία. Πρέπει να αντιμετωπίζεις τα ψεγάδια σου και τις αποτυχίες σου, με μια αίσθηση του χιούμορ. Μην τιμωρείς τον εαυτό σου. Το να μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου ότι κι αν γίνει είναι πολύ σημαντικό.  Άμα δεν αναγνωρίζεις τα αδύνατα σου σημεία, δεν θα ωριμάσεις ποτέ.

3. Κράτα τις υποσχέσεις που κάνεις στον εαυτό σου

antras koitaei kathrefti

Το μόνο άτομο που δεν μπορείς να κοροϊδέψεις, είναι ο ίδιος σου ο εαυτός. Όπως είσαι αληθινός στις υποσχέσεις στο αφεντικό σου, στην κοπέλα σου και στους φίλους σου . Πρέπει και τις υποσχέσεις που δίνεις στον εαυτό σου προσωπικά, να τις τηρείς. Και όχι να τις αθετείς, επειδή δεν σε βλέπει κανείς. Αυτές είναι και οι δυσκολότερες να τηρήσεις. Μείνε αληθινός στον στόχο σου και ακολούθησε το πλάνο σου ως το τέλος.

4. Βελτίωσε τον εαυτό σου καθημερινά

antras diavazei vivlio

Δεν αρκούν μερικές φορές οι πράξεις που κάνουμε μεμονωμένα. Πρέπει να έχουμε την συνήθεια να χτίζουμε τον εαυτό μας κάθε ημέρα. Ακόμα και όταν κάνουμε φαινομενικά ασήμαντες πράξεις. Ένας επιτυχημένος άντρας βρίσκει την ευκαιρία κάθε ημέρα να βελτιωθεί, παρά να αρκεστεί στην μετριότητα. Αντί να αφιερώνεις χρόνο σε ασήμαντα πράγματα, κοίτα να χρησιμοποιείς τον χρόνο σου στα σημαντικά. Πριν κάνεις κάτι ρώτα τον εαυτό σου, θα κερδίσω ή θα βελτιωθώ σε κάτι με αυτό που κάνω ή θα χάσω τον χρόνο μου.

5. Να είσαι ειλικρινής

filoi sizitisi diaskedazoun

Η ειλικρίνεια είναι σπάνια στις ημέρες μας και μετράει πολύ. Να είσαι ειλικρινής τόσο στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σου. Είναι ένα γνώρισμα κορυφαίων αντρών που δεν τους αρέσει να κρύβονται πίσω από δικαιολογίες. Όταν θες να πεις κάτι πες το ειλικρινά. Μην το κρατάς μέσα σου. Ωστόσο κοίτα να μην προσβάλλεις κανέναν λέγοντας το με απρεπές τρόπο. Τα συναισθήματα μερικών ανθρώπων πρέπει να τα προσέχεις γιατί μετράνε για εσένα. Και όπως θα έλεγε ένας καλός μου φίλος. Η ειλικρίνεια είναι πηγή δύναμης.

Δοκιμάστε να αποκτήσετε αυτές τις συνήθειες και το πως θα νιώθετε μετά που το κάνετε. Οι επιτυχημένοι άντρες έχουν πολλά γνωρίσματα, σωματικά και ψυχικά. Ψάχνετε νέες συμβουλές για να είστε οι κορυφαίοι; Δείτε επίσης: 6 Τρόποι να αυξήσεις το εισόδημα και την παραγωγικότητα σου! Πρέπει να βελτιωνόμαστε καθημερινά και να μην επαναπαυόμαστε. Παίξτε με τα όρια σας και ανακαλύψτε πόσο καλύτεροι και αποδοτικοί μπορείτε να γίνετε.

Related Posts