5 Απογευματινές συνήθειες των πετυχημένων ανθρώπων!

by theman
apogeymatines-synhtheies

Πολλοί λένε πώς το πρωί πρέπει να ξεκινάμε τις δραστηριότητες μας από νωρίς για να έχουμε μία σωστή εκκίνηση για την μέρα μας. Η αλήθεια όμως είναι πώς πολλοί επιτυχημένοι άνθρωποι έχουν ρουτίνες και το πρωί αλλά και απογευματινές συνήθειες, ώστε να είναι παραγωγικοί κάθε στιγμή!

Μάλιστα το απόγευμα είναι ένα σημαντικότατο τμήμα της μέρας για αναδιοργάνωση και όποιος το αξιοποιεί μπορεί να κάνει θαύματα! Για να μην μείνετε πίσω, η παρακάτω λίστα περιέχει μερικούς ιδιαίτερα πετυχημένους ανθρώπους και τις απογευματινές συνήθειες τους!

 

5 Απογευματινές συνήθειες των πετυχημένων ανθρώπων

 

Μπάρακ Ομπάμα Πρόεδρος της Αμερικής

barak-obama

Είτε λόγω της ιδιοσυγκρασίας του είτε λόγω της δουλειάς του, ο Ομπάμα περνάει κάποιες ώρες το απόγευμα αναλύοντας το πρόγραμμα της επόμενης μέρας. Αφού μάθει ακριβώς το πρόγραμμα του προετοιμάζεται όσο μπορεί για να είναι ενημερωμένος και να μπορέσει να κάνει σωστές επιλογές. Μπορείτε κι εσείς αν γνωρίζετε ότι η αυριανή μέρα θα είναι γεμάτη υποχρεώσεις, να περάσετε κάποιο χρόνο και να προετοιμαστείτε γι αυτές.

 

Vera Wang, Σχεδιάστρια μόδας

vera-wang

Η Vera Wang αφότου ελέγχει τα email των συνεργατών της, περνάει τα απογεύματα της σκεπτόμενη σχέδια μόδας. Αυτή η συνήθεια της επιτρέπει να ηρεμεί αλλά παράλληλα της φέρνει έμπνευση που είναι απαραίτητο στοιχείο της δουλειάς της! Η αποσυμπίεση είναι ωφέλιμη και δημιουργική και μπορεί να κάνει καλό και σε εσάς!

 

Joel Gascoigne Πρόεδρος της Buffer

joel-gascoigne

Κάθε απόγευμα ο Τζόελ κάνει έναν εικοσάλεπτο περίπατο. Όπως λέει ο ίδιος, κάνει τον περίπατο για να κουραστεί, δηλαδή τον χρησιμοποιεί σαν μέσο για να κουράσει και το μυαλό του. Πολλοί έξυπνοι άνθρωποι χρησιμοποιούν τον περπάτημα σαν εργαλείο, και όχι τυχαία αφού μπορεί εύκολα να γίνει μέρος ακόμα κι ενός πιεστικού προγράμματος.

 

Bill Gates Πρόεδρος της Microsoft

apogeymatines-synhtheies

Ο πρόεδρος της Microsoft, περνάει μία ώρα πριν κοιμηθεί διαβάζοντας. Έτσι μειώνει το στρες και ενισχύει τη διαδικασία της σκέψης, ενώ παράλληλα αποκτά νέες γνώσεις. Διαβάστε κι εσείς οποιοδήποτε βιβλίο θέλετε πριν κοιμηθείτε. Η σύνδεση των νέων γνώσεων με την εργασία θα γίνει και η δημιουργικότητα σας θα αυξηθεί.

 

Η Ariana Huffington κλείνει το κινητό της

ariana-huffington

Οι περισσότεροι εργασιομανείς δεν αντέχουν να κλείσουν το κινητό τους το βράδυ, αλλά όσοι μπορούν είναι φανατικά υπέρ. Συχνά λέγεται εκτός από την ησυχία που πρέπει να έχουμε για έναν καλό ύπνο, ότι ακόμα και το φως της οθόνης του κινητού επηρεάζει τον εγκέφαλο μας ακόμα κι αν κοιμόμαστε.

Related Posts