γυναικα που πρεπει να αποφυγει ενας ανδρας

11 Τύποι γυναικών που πρέπει να αποφύγεις!

by theman

Μπορεί ο πόνος, η οργή και η μοναξιά να είναι αναπόφευκτα σε κάποιες σχέσεις, όμως, μπορείς να μειώσεις τις πιθανότητες να πληγωθείς επιλέγοντας το κατάλληλο άτομο να κάνεις σχέση. Αν ψάχνεις να βρεις κάποια ξεχωριστή, καλό θα ήταν να αποφύγεις τις παρακάτω κατηγορίες γυναικών για να μη πληγωθείς στο τέλος.

Ο γενικός κανόνας είναι να μείνεις μακριά από “τοξικές” γυναίκες και να ξεφορτωθείς οτιδήποτε κάνει τη σχέση σου περίπλοκη. Μην ξεγελιέσαι από το όμορφο χαμόγελο, τα κυματιστά μαλλιά και τη γλυκιά εξωτερική εμφάνιση. Πίσω από όλα αυτά μπορεί να κρύβεται μια προσωπικότητα περισσότερο περίπλοκη από ότι νομίζεις.

 

11 Γυναίκες που ΔΕΝ πρέπει να ερωτευτείς!

 

1. Η γυναίκα που φλερτάρει με πολλούς

gynaika-flertari-antres

Γοητευτική και ελκυστική, θα κάνει τα πάντα για να την ερωτευτείς. Το πρόβλημα είναι ότι παίζει το ίδιο παιχνίδι και με άλλους άντρες, ακόμη και όταν είσαι παρών.

Παίζει με τα συναισθήματα σου και δεν δεσμεύεται πραγματικά επειδή έχει βλέψεις και για άλλους άντρες. Αυτό το είδος γυναίκας μπορεί να είναι ότι πρέπει για μια βραδιά, αλλά αν ψάχνεις για μια πιο σοβαρή σχέση καλά θα ήταν να μείνεις μακριά της.

2. Το κορίτσι που προτιμάει τα υλικά αγαθά

material girl

Για αυτή τη γυναίκα, ο ρόλος σου στη ζωή της είναι να την γεμίζεις με δώρα ως ένδειξη της αγάπης σου. Εξάλλου, γι’ αυτή σημασία έχουν τα χρήματα και τα αντικείμενα και το τι μπορείς να τις προσφέρεις. Αυτή με τη σειρά της το πιο πιθανό είναι να σχολιάσει το αμάξι και το ρολόι σου, και μπορεί να ρωτήσει τα πάντα σχετικά με τη δουλειά σου και για το πόσα χρήματα βγάζεις.

Αυτό το είδος γυναίκας φαίνεται πως έχει μέτρο σύγκρισης όσο αφορά τους άντρες με τους οποίους βγαίνει ραντεβού – και αυτό συνήθως είναι ο ετήσιος μισθός σου. Θα είναι σκέτη γλύκα αν της αγοράσεις ένα κολιέ, αλλά ποτέ μην εμφανιστείς μπροστά της χωρίς κάποιο δώρο γιατί σίγουρα θα είναι κρύα απέναντι σου.

3. Η Barbie

barbie doll

Είναι όμορφη, γοητευτική και έχει υπέροχο σώμα. Είναι γενικά τέλεια – εκτός από το χαμηλό της IQ. Μπορεί να μη θυμάται τίποτα από όσα έχει μάθει στο σχολείο, αλλά έχει PhD στο κρεβάτι. Επιπλέον, οι άλλοι άνδρες θα σε ζηλεύουν όταν βγαίνεις μαζί της έξω.

Ωστόσο, να εύχεσαι να μην ανοίξει το στόμα της για να εκφράσει την άποψη της γιατί σίγουρα τότε θα καταστραφούν τα πάντα. Αυτού του είδους τα κορίτσια μπορεί να είναι υπέροχες για να βγεις μαζί τους, προσωρινά, αλλά δε θα ήθελες να την πας στο σπίτι σου και να γνωρίσει τη μητέρα σου, εκτός κι αν ήθελες να ήσουν παρών σε μια ολέθρια συνάντηση!

4. Η γυναίκα που νοιάζεται μόνο για τον εαυτό της

egoism

Νομίζει ότι όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω της και γι’ αυτό νιώθει ότι έχει δικαίωμα σε όλα, ακόμα και στην αγάπη σου. Μπορεί να τη θαυμάζεις για την αυτοπεποίθηση της και τη δυνατή της θέληση αλλά κάτω από αυτά τα χαρακτηριστικά υπάρχει εγωκεντρικότητα και εγωισμός που την κάνουν ανυπόφορη. Κάνε μια σχέση μαζί της και θα βρεθείς να προσπαθείς να κάνεις τα πάντα για να την κάνεις ευτυχισμένη ενώ αυτή θα παίρνει τα πάντα από εσένα χωρίς να σου δίνει τίποτα.

5. Η ανασφαλής

insecure woman

Και οι άντρες και οι γυναίκες μπορούν να είναι ανασφαλείς, αλλά αυτό το κορίτσι πηγαίνει την ανασφάλεια σε άλλο επίπεδο. Μιλάει αρνητικά για τον εαυτό της ή, ακόμη χειρότερα, για τους άλλους για να νιώθει η ίδια καλύτερα για τα ελαττώματα της. Ψάχνει συνέχεια για κοπλιμέντα και επιβεβαιώσεις και πιστεύει πως αυτά επικυρώνουν την αξία της.

6. Η drama queen

drama queen

Είναι το είδος που πιστεύει με όλη της τη καρδιά ότι ο κόσμος προσπαθεί να την πιάσει. Μην σε ξεγελάσει, όμως. Το δράμα δεν την ακολουθάει – έχει έναν τρόπο να το δημιουργεί όπου κι αν πηγαίνει. Πιστεύει ότι όλοι και τα πάντα είναι εναντίον της, οπότε το μόνο που θα την ακούσεις να λέει είναι ότι είναι θύμα για όλα όσα μπορεί να σκεφτεί. Το πρόβλημα με αυτή τη γυναίκα είναι ότι δε μπορεί να αναγνωρίσει τα λάθη της και να πάρει την ευθύνη των πράξεων της.

7. Η σχολαστική

nitpicker

Μπορεί να θεωρηθεί τελειομανής και ότι υπερηφανεύεται που διατηρεί τα πάντα γύρω της σε τάξη, και περιμένει και οι υπόλοιποι γύρω της να είναι ίδιοι, αλλιώς… Είτε είναι αυτό είτε απλά έχει κάτι να πει για τα λάθη που βρίσκει στους άλλους. Σχολιάζει και κατακρίνει όλα όσα βλέπει στους άλλους, παρατηρεί κάθε λάθος τους και δε βλέπει ποτέ τη θετική πλευρά των πραγμάτων.

Και δεν σταματάει εκεί. Θα σε σχολιάζει συνέχεια από τον τρόπο που έχεις δέσει τη γραβάτα σου μέχρι και τον τρόπο που φιλάς. Θα σε υποβαθμίζει συνέχεια μέχρι που θα αρχίσεις κι εσύ ο ίδιος να πιστεύεις τις κριτικές της.

8. Η εξαρτημένη

dependent woman

Έχει ένα σωρό καλές ιδιότητες. Κάποια στιγμή μπορεί να σκεφτείς να τη γνωρίσεις στους δικούς σου. Είναι ο υποτακτικός τύπος γυναίκας. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο υποτακτική που δε μπορεί να πάρει μόνη της αποφάσεις. Στην αρχή θα αισθάνεσαι καλά επειδή στην ουσία θα είσαι ο άντρας μέσα στη σχέση. Αυτό, όμως, θα γίνει μέχρι να συνειδητοποιήσεις ότι εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα για όλα. Μόλις καταλάβεις ότι δε μπορεί να ζήσει χωρίς εσένα, θα διαπιστώσεις ότι έχεις μεγάλο φορτίο να σηκώσεις.

9. Η απελπισμένη

desperate woman

Θα σε ελέγχει, θα σε εκμεταλλεύεται και έχει ταλέντο στο να βάζει τα κλάματα για να κάνεις αυτό που θέλει. Υποκινείται από μια βαθιά απελπισία να βρίσκεται με οποιονδήποτε απλά και μόνο για να έχει σχέση. Μπορεί να σε ακολουθεί παντού για να τραβήξει την προσοχή σου, και αν δεν της δώσεις αυτό που επιθυμεί, μπορεί να σε απειλήσει ότι θα κάνει κακό στον εαυτό της ή σε κάποιον άλλο. Σίγουρα δε θα ήθελες κι αυτό το άγχος μέσα στην σχέση σου.

10. Η φλύαρη

chatterbox woman

Είναι καλή, φιλική και σου αρέσει να συζητάς μαζί της. Ωστόσο, καθώς περνάει ο χρόνος, θα παρατηρήσεις ότι οι ικανότητες της για επικοινωνία είναι έμφυτες. Σύντομα θα διαπιστώσεις ότι η ικανότητα της να μιλάει είναι πραγματικά αφόρητη.

Μιλάει για τον εαυτό της, τους φίλους της, τη δουλειά της, πως ήταν η μέρα της, για τον μπάρμαν που της σέρβιρε καφέ το πρωί και άλλα τέτοια. Σύντομα θα καταλάβεις το πόσο πολύ της αρέσει να μιλάει και όχι μόνο για την ίδια αλλά και για άλλους ανθρώπους. Τελικά, μπορεί να σας βάλει και τους δύο σε μπελάδες επειδή δεν κρατάει το στόμα της κλειστό.

11. Η διπρόσωπη

two-faced woman

Την είδες και την ήταν έpωτας με την πρώτη ματιά. Έχει όλα όσα ψάχνεις σε μια γυναίκα και πολύ περισσότερα. Όμως, τα πράγματα αλλάζουν στην πορεία. Εξωτερικά φαίνεται υπέροχη αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα εντελώς διαφορετικό άτομο.

Σιγά σιγά θα αρχίσεις να βλέπεις το άλλο της πρόσωπο – το κακό, που σε εκμεταλλεύεται και σε εξαπατά. Σίγουρα, θα χαμογελάσει στους φίλους σου όταν τους δει, αλλά πίσω από την πλάτη τους θα λέει τα χειρότερα. Αυτό θα σε κάνει να αναρωτιέσαι για το τι λέει και κάνει πίσω από τη δική σου πλάτη.

Μπορεί να συναντήσεις πολλές κατηγορίες γυναικών όταν αποφασίσεις να κάνεις σχέση, όμως η ζωή είναι πολύ σύντομη για να ανέχεσαι άτομα που κάνουν τη ζωή σου δύσκολη και ανυπόφορη. Απλά να θυμάσαι ότι μια καλή σχέση επιτρέπει και στους δύο συντρόφους να αναπτυχθούν και να ευδοκιμήσουν, ενώ παράλληλα τους επιτρέπει να βελτιωθούν και ως ζευγάρι.

Related Posts