κινητά νέας γενιάς Huawei

Τα 6 καλύτερα οικονομικά smartphones!

by theman

Βρισκόμαστε πλέον στα χρόνια της τεχνολογίας. Πολλά πράγματα γίνονται πλέον ηλεκτρονικά. Όσο περνάει ο καιρός όμως, θα μπορούμε να κάνουμε όλο και περισσότερα πράγματα από το κινητό, τον υπολογιστή, το tablet ή το laptop μας. Κάποια από αυτά, όπως το smartphone, έχουν γίνει πλέον απαραίτητα. Ακόμα και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας μαθαίνουν να χρησιμοποιούν το κινητό.

Πλέον όμως δεν είναι μόνο για να παίρνεις τηλέφωνο ή να στέλνεις μηνύματα. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να βγάλεις φωτογραφίες, βίντεο και να σερφάρεις στο internet. Οι περισσότεροι αναζητάνε κάποιο κινητό που θα μπορούν να κάνουν όλα αυτά που θέλουν, χωρίς όμως μεγάλο κόστος. Έτσι, βρήκα μερικά οικονομικά smartphones για να σε βοηθήσω στην αναζήτηση της αγοράς.

6 Φθηνά smartphones που αξίζουν τα λεφτά τους!

 

Xiaomi Mi A2

smartphone Xiaomi καλή μπαταρία

Δες ακόμη τα 6 πιο δημοφιλή προϊόντα της Xiaomi!

Ακόμα ένα καταπληκτικό κινητό από την Xiaomi με διπλή κεντρική κάμερα 12 και 20 megapixel και 20 megapixel selfie. Η μπαταρία του μπορεί να θεωρηθεί λίγο μικρή καθώς έχει μόνο 3000 mAh. Βέβαια είναι γνωστό πως η Xiaomi κατασκευάζει κινητά που κάνουν πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας. Οι τιμές αγοράς ξεκινάνε από τα 135 ευρώ. (Αγόρασε το)

Xiaomi Redmi Note 7

οικονομικά κινητά xiaomi 2019

Η Xiaomi μας έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι τα κινητά της αξίζουν και με το παραπάνω. Η απόδοσή τους καθώς και η διαχείριση της μπαταρίας είναι πραγματικά εκπληκτική. Αν θέλεις ένα κινητό που να κάνει τα πάντα και να έχει μια καταπληκτική κάμερα, τότε αυτή είναι η κατάλληλη επιλογή.

Ποιος άλλωστε δε θέλεις 48 megapixel (μέσω software) κύρια κάμερα, 5 megapixel αισθητήρα (δεύτερη κάμερα) και 13 megapixel selfie κάμερα; (Αγόρασε το)

Honor 10

οικονομικότερα smartphone καλοκαίρι 2019

Δες επίσης: 6 Πράγματα που μπορείς να κάνεις με το WhatsApp!

Ο σχεδιασμός του είναι πολύ όμορφος για την τιμή του. Οι κάμερες που έχει είναι μία διπλή με 16 και 24 megapixel και 24 megapixel selfie. Ο επεξεργαστής του είναι ιδιαίτερα δυνατός και η μπαταρία του δε θα σε απογοητεύσει. Θα το βρεις στην τιμή των 249 ευρώ. (Αγόρασε το)

Huawei P Smart+ 2019

κινητά νέας γενιάς Huawei

Ένα πολύ όμορφο κινητό και ικανό να εκτελέσει οποιαδήποτε εργασία κι αν του δώσεις. Οι κάμερες που διαθέτει είναι διπλή κύρια 24 και 16 megapixel και 8 megapixel selfie. Η μπαταρία του είναι 3400 mAh αλλά έχει πολύ καλή διαχείριση. Η τιμή αγοράς του ξεκινάει από τα 190 ευρώ. (Αγόρασε το)

Motorola Moto G7 Plus

φθηνά smartphones motorola

Το καλύτερο κινητό της σειράς G7 της Motorola με την τιμή του να βρίσκεται στα 299 ευρώ. Έχει κύρια κάμερα 16 megapixel, 5 megapixel αισθητήρα και 12 megapixel selfie κάμερα. Η δύναμη του επεξεργαστή φτάνει και περισσεύει για ένα μέσο χρήστη. (Αγόρασε το)

Δες όμως και το Moto G6, από τα νέα smartphone της Motorola!

Motorola Moto G7 Power

οικονομικότερα smartphone αγοράς 2019

Είναι από την ίδια σειρά όπως το G7 Plus και οι διαφορές είναι αρκετές. Το συγκεκριμένο κινητό θα το επιλέξει κάποιος που θέλει περισσότερη διάρκεια μπαταρίας. Η τιμή του είναι περίπου 189 ευρώ και πραγματικά αξίζει μέχρι και το τελευταίο σεντ. Η απόδοσή του θα σε κάνει να το λατρέψεις. (Αγόρασε το)

Related Posts