Call of Duty: Mobile

Τα καλύτερα παιχνίδια για να παίξεις στο κινητό το 2020

by theman

Η χρονιά του “κορωνοϊού”, όπως συνηθίζουν να την αποκαλούν πολλοί από εμάς, μας θέλει να περνάμε πολύ περισσότερο χρόνο στο σπίτι, κάτι το οποίο μπορεί να μην είναι απαραίτητα κακό. Αρκεί να ξέρεις πολλούς και διαφορετικούς τρόπους ώστε να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου.

Για παράδειγμα μπορείς να περάσεις παραπάνω χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα (αν φυσικά μένεις μαζί τους), να παίξεις διάφορα επιτραπέζια παιχνίδια μαζί τους, να αθληθείς ή να δοκιμάσεις τις “επιδόσεις” σου στην κουζίνα. Βέβαια, υπάρχει πάντοτε και η επιλογή του gaming, ένα χόμπι-δραστηριότητα το οποίο είμαι σίγουρος ότι φρόντιζες να καλλιεργείς ακόμη και την προ-κορωνϊού εποχή.

Φοβερά δωρεάν παιχνίδια για να παίξεις στο κινητό σου!

Στο συγκεκριμένο άρθρο, λοιπόν, θα σου παρουσιάσουμε μερικά εξαιρετικά παιχνίδια για smarthphones (Android και iOS λογισμικό) προκειμένου να περάσεις ευχάριστα κάποιες από τις ελεύθερες ώρες σου μέσα στην εβδομάδα. Και επειδή τα προσωπικά γούστα τους καθενός, αλλά και τα είδη-κατηγορίες των παιχνιδιών που κυκλοφορούν στην αγορά ποικίλουν, εμείς σου προτείνουμε μία πληθώρα επιλογών (παιχνίδια στρατηγικής, ρόλων, multiplayer, παιχνίδια αγώνων και άλλα πολλά) ώστε να μην μείνει κανένας παραπονεμένος.

Τέλος, σημειώνεται πως κάθε παιχνίδι που σου προτείνουμε διατίθεται δωρεάν, γιατί δεν θέλουμε να ξοδευτείς κιόλας! Πάμε λοιπόν να δούμε τα καλύτερα παιχνίδια που μπορείς να παίξεις στο κινητό σου για τη φετινή χρονιά! Ας ξεκινήσουμε την παρουσίαση!

Δες επίσης: 8 Επιτραπέζια παιχνίδια για να περάσεις ευχάριστα τον χρόνο σου!

Sonic Dash

Sonic Dash

Για του λάτρεις των παιχνιδιών τύπου “δρομέα”, το Sonic Dash αποτελεί μία εξαιρετική και άκρως διασκεδαστική επιλογή. Αυτός ο μικρός, ευκίνητος, μπλε ήρωας θα τρέξει ατελείωτα χιλιόμετρα και πάντοτε σύμφωνα με τις εντολές σου, προκειμένου να τερματίσεις την εκάστοτε πίστα. Ο χειρισμός του χαρακτήρα είναι ιδιαίτερα εύκολος και δεν απαιτεί ιδιαίτερη εξοικείωση από τον χρήστη.

Μάλιστα, πέρα από τις κλασικές κινήσεις (πάνω-κάτω, αριστερά-δεξιά) υπάρχουν και ορισμένες ειδικές “δυνάμεις” που μπορείς να ενεργοποιήσεις σε δύσκολες καταστάσεις. Με το πέρας μερικών πιστών θα κληθείς να αντιμετωπίσεις τα “αφεντικά” του παιχνιδιού. Τέλος, το παιχνίδι σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις ως βασικό σου ήρωα είτε τον  Sonic είτε τους Tails ή Knuckles.

Pac-Man

Pac-Man

Ορισμένα παιχνίδια αντέχουν ανά το πέρασμα του χρόνου με τρανό παράδειγμα να αποτελεί το γνωστό σε όλους μας Pac-Man. Το Pac-Man συνεχίζει και παραμένει μία πιστή αντιγραφή του αρχικού παιχνιδιού, όπου οι κλασικές κουκίδες, οι φράχτες, τα φρούτα και τα φαντάσματα αποτελούν τα μοναδικά στοιχεία του παιχνιδιού.

Ως προς τον τρόπο του παιχνιδιού δεν νομίζουμε ότι θα χρειαστείς ιδιαίτερες πληροφορίες. Το μόνο που έχουμε να σου πούμε είναι καλή διασκέδαση! Α, και μην ξεχάσεις. Στο παιχνίδι θα βρεις μερικά νέα επίπεδα σε πίστες (σε καθημερινή βάση) για να παίξεις, τα οποία θα σε βοηθήσουν να μείνεις σε “εγρήγορση”.

Real Racing 3

Real Racing 3

Αν τώρα θεωρείς αρκετά “υπερβολικό” το Asphalt 9: Legends και θέλεις έναν πιο ρεαλιστικό προσομοιωτή οδήγησης τότε το Real Racing 3 είναι αυτό που επιθυμείς. Τα γραφικά του παιχνιδιού πλησιάζουν τα επίπεδα μίας κανονικής παιχνιδομηχανής και ο έλεγχος των αυτοκινήτων είναι εξαιρετικός (σου δίνεται η δυνατότητα να επιλέξεις τη βοήθεια ή όχι του υπολογιστή στο χειρισμό των αυτοκινήτων).

Ως προς τις διαθέσιμες μάρκες, θα βρεις τις περισσότερες και πιο ακριβές, ενώ παράλληλα σου δίνεται η δυνατότητα να οδηγήσεις και μονοθέσια της Formula 1. Μπορείς να δοκιμάσεις τις ικανότητές σου σε διάφορα τεστ-δοκιμασίες ή και σε κανονικούς αγώνες. Οι αγώνες πραγματοποιούνται σε διάφορες πίστες, μερικές εκ των οποίων χαρακτηρίζονται “θρυλικές”, όπως είναι το Silverstone, το Hockenheimring και το Le Mans. Τέλος, το παιχνίδι σου παρέχει τη δυνατότητα να ανταγωνιστείς διάφορους οδηγούς-παίκτες ανά τον κόσμο.

Sky: Children of the Light

Sky: Children of the Light

Ένα νέο παιχνίδι από τους δημιουργούς του Journey and Flower, το Sky: Children of the Light αποτελεί ένα από τα πλέον υποσχόμενα παιχνίδια του 2020.  Πρόκειται για ένα παιχνίδι τύπου “κοινωνικής” περιπέτειας με πολλά όμορφα στοιχεία. Εσύ, ως Παιδί του Φωτός, θα πρέπει να ταξιδέψεις μέσα από το βασίλειο του Ουρανού σε διάφορα μέρη προκειμένου να συλλέξεις τα “πεφταστέρια” ώστε να τα επιστρέψεις στους αστερισμούς τους.

Στη διάρκεια των αποστολών σου θα συναντήσεις άλλους παίκτες και θα περάσεις από διάφορα βασίλεια. Μάλιστα, μπορείς να συνεργαστείς με τους διάφορους παίκτες που θα συναντήσεις προκειμένου να εκπληρώσετε μαζί πιο δύσκολες αποστολές. Γενικά, το Sky: Children of the Light είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι, με πολύ καλά γραφικά, ωραία soundtrack και ολοκληρωμένο story. Τέλος, αρκεί και μόνο να αναφέρουμε πως η Apple το χαρακτήρισε ως “iOS παιχνίδι της χρονιάς”.

Monster Legends

monster legends

Με μία πρώτη ματιά πολύ θα παρομοιάσουν το Monster Legends με το γνωστό παιχνίδι Pokémon, ωστόσο, η αλήθεια είναι πως έχει περισσότερα κοινά στοιχεία με ένα ακόμη πολύ καλό παιχνίδι, το Neopets. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι καλείσαι να φτιάξεις το δικό σου “θηριοτροφείο” όπου εκπαιδεύεις διάφορα πλάσματα-τέρατα με σκοπό να τα βελτιώσεις όσο το δυνατόν περισσότερο.

Στο Monster Legends θα βρεις παραπάνω από 600 τέρατα για να συλλέξεις. Καθένα από τα πλάσματα του παιχνιδιού εξειδικεύεται σε ένα συγκεκριμένο βιότοπο-πεδίο και εξελίσσεται τόσο σε ικανότητες όσο και σε μορφή καθώς μεγαλώνει. Αφού ολοκληρώσεις την εκπαίδευση κάποιου πλάσματος μπορείς να λάβεις μέρος σε Team Wars και Team Battlegrounds ώστε να αποδείξεις την αξία σου. Ως προς τα γραφικά του παιχνιδιού αυτά κρίνονται ικανοποιητικά, με την εκμάθηση του όλου παιχνιδιού να μην απαιτεί από τον χρήστη πολύ χρόνο.

Call of Duty: Mobile

Call of Duty: Mobile

Ένα από τα μεγαλύτερα franchises της FPS έρχεται στο κινητό σου και δεν είναι άλλο από το γνωστό και αγαπημένο Call of Duty: Mobile. Αν αγαπάς τα παιχνίδια τύπου shouting, τότε το εν λόγω παιχνίδι φαντάζει ως μία αυτονόητη επιλογή για εσένα. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι σου δίνεται η δυνατότητα της multiplayer επιλογής παιχνιδιού και μόνο, χωρίς ωστόσο αυτό να κρίνεται αρνητικά.  Ο στόχος του παιχνιδιού γνωστός.

Μείνε ζωντανός και εξολόθρευσε τους εχθρούς σου. Ως προς τα όπλα, τους χάρτες και τους χαρακτήρες του παιχνιδιού στο παιχνίδι θα βρεις νέα και παλιά στοιχεία, δανεισμένα από παλαιότερες εκδόσεις του Call of Duty. Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι από άλλον πλανήτη (λαμβάνοντας υπόψη πως έχουμε να κάνουμε με ένα παιχνίδι smartphone), η δράση “ξεχειλίζει” ενώ ο χειρισμός των κινήσεων είναι εξαιρετικός. Αυτοί είναι και οι λόγοι για τους οποίους θεωρούμε το Call of Duty το καλύτερο shooting game αυτήν την εποχή.

Clash Royale

clash royale

Το Clash Royale αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια τύπου multiplayer. Βασισμένο στο παιχνίδι Clash of Clans, το Clash Royale τοποθετεί δύο παίκτες σε μάχη head-to-head, παρέχοντάς τους διάφορα ξόρκια, πλάσματα και βοηθούς με τελικό στόχο την καταστροφή του ενός εκ των δύο κάστρων των εκάστοτε αντιπάλων.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μπορείς να συλλέξεις μία τεράστια γκάμα από πλάσματα και ξόρκια, τα οποία αναβαθμίζεις ολοένα και περισσότερο, κάνοντάς τα πιο ισχυρά. Βέβαια, κάθε πλάσμα ή ξόρκι έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, τα οποία θα πρέπει να μάθεις ώστε να τα εκμεταλλευθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γενικότερα, οι μάχες χαρακτηρίζονται αρκετά διασκεδαστικές, κάτι το οποίο οφείλεται και στα πολύ ωραία γραφικά του παιχνιδιού. Επίσης, κάθε μάχη διαρκεί το πολύ τρία λεπτά, επομένως δεν υπάρχει περίπτωση να “κουραστείς” από την όλη διαδικασία.

Disney Sorceror’s Arena

Disney Sorceror’s Arena

To Disney Sorceror’s Arena αποτελεί ένα πολύ ωραίο και διασκεδαστικό παιχνίδι μάχης και στρατηγικής με εξαιρετικά γραφικά. Στο παιχνίδι καλείσαι να συλλέξεις διάφορες κάρτες ώστε να ξεκλειδώσεις νέους χαρακτήρες της Disney. Οι αντίπαλοί σου είναι είτε άλλοι χρήστες του παιχνιδιού είτε ο ίδιος ο υπολογιστής.  Οι μάχες διεξάγονται σε ένα turn-based περιβάλλον (δηλαδή παίζεις κατά σειρά), γεγονός που αναδεικνύει τον στρατηγικό χαρακτήρα του παιχνιδιού. Προκειμένου να εκμεταλλευθείς στο μέγιστο τα χαρακτηριστικά και τις ειδικές ικανότητες του κάθε ήρωα θα πρέπει να ξέρεις πότε και πού να τις χρησιμοποιήσεις. Αν σου αρέσουν τέτοιου είδους παιχνίδια στρατηγικής, τότε θα το λατρέψεις στα σίγουρα!

Marvel Strike Force

Marvel Strike Force

Τι θα έλεγες αν μία ομάδα κακοποιών επιτίθεται στη Γη και εσύ καλείσαι να τη σώσεις; Αν σου αρέσει η εν λόγω ιδέα, τότε σίγουρα θα σου αρέσει το Marvel Strike Force. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι καλείσαι να αναλάβεις μία ομάδα από ήρωες της Marvel με σκοπό την αντιμετώπιση των “κακών”. Στα του παιχνιδιού, εδώ σου δίνεται η δυνατότητα να επιλέξεις τους αγαπημένους σου ήρωες και να σχηματίσεις τη δική σου ομάδα υπέρ-ηρώων, την οποία μπορείς να εξελίξεις. Επίσης, μπορείς να παίξεις με την ομάδα σου ενάντια στο παιχνίδι ή ενάντια σε άλλους παίκτες μέσω του διαδικτύου. Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι αρκετά καλά και οι μάχες απίστευτα διασκεδαστικές.

Rest in Pieces

Rest in Pieces

Θυμάσαι τα παιχνίδια τύπου “ραλάκι” (δεκαετία του ’90 με ’00) όπου έστριβες αριστέρα-δεξιά προκειμένου να αποφύγεις τα όποια εμπόδια; Δεν κατάλαβες ακόμα που κολλάει αυτό με το προτεινόμενο παιχνίδι;. Το Rest in Pieces βασίζεται ακριβώς σε αυτό το στυλ-λογική παιχνιδιού, μόνο που στην προκειμένη περίπτωση δεν έχεις κάποιο “αυτοκινητάκι”  αλλά μία πορσελάνινη κούκλα.

Η κούκλα σου κρέμεται από ένα σκοινάκι και εσύ καλείσαι να αποφύγεις τα διάφορα αντικείμενα, ειδάλλως αυτή θα σπάσει. Η μηχανική του παιχνιδιού μαθαίνεται εύκολα από τον χρήστη, ωστόσο αυτό που κάνει το εν λόγω παιχνίδι να ξεχωρίζει είναι το όλο σκηνικό τρόμου. Ο στόχος του παιχνιδιού έγκειται στη διάσωση διάφορων-όμορφα σχεδιασμένων-χαρακτήρων από τους ίδιους τους τους εφιάλτες. Μερικοί από τους αντιπάλους που καλείσαι να αντιμετωπίσεις είναι το Κράκεν, ο Κόμης Δράκουλας και η Μέδουσα. Εμείς το μόνο που έχουμε να σου πούμε είναι να μην χάσεις τη ψυχραιμία σου και να είσαι συνεχώς σε εγρήγορση!

Hades’ Star

Hades' Star

Αν είσαι λάτρης του διαστήματος και της αστρονομίας γενικότερα, τότε το Hades’ Star (ή αλλιώς το αστέρι του Άδη) αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή για να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου. Το Hades’ Star αποτελεί ένα παιχνίδι στρατηγικής που εξελίσσεται μέσα σε ένα επεκτατικό σύμπαν, όπου καλείσαι να αποικίσεις σε διάφορους πλανήτες, να κατασκευάσεις διαστημόπλοια, να αναπτύξεις εμπορικές σχέσεις, να αναζητήσεις φυσικούς πόρους, να αναπτύξεις νέες τεχνολογίες και γενικότερα να ανακαλύψεις  τα μυστικά του γαλαξία.

Μέσα σε όλα αυτά θα έρθεις αντιμέτωπος και με διάφορες εχθρικές, εξωγήινες φυλές. Στη multiplayer λειτουργία μπορείς να συνεργαστείς με άλλους παίκτες μέσω διάφορων διπλωματικών ενεργειών με απώτερο σκοπό την ολοκλήρωση διάφορων δύσκολων αποστολών. Ως προς τα γραφικά και το όλο gameplay, αυτά κρίνονται ικανοποιητικά αν και σε ορισμένα σημεία εντοπίζεται διάφορα “κολλήματα”. Σε κάθε περίπτωση το Hades’ Star αποτελεί ένα από τα καλύτερα sci-fi παιχνίδια της αγοράς αυτή τη στιγμή.

Shadowgun Legends

Shadowgun Legends

Αν λατρεύεις τα RGP παιχνίδια και τις μάχες μεταξύ μηχανών και εξωγήινων τότε θα λατρέψεις το Shadowgun Legends. Ο ήρωάς σου μπορεί να περιπλανηθεί σε διάφορα μπαρ, καταστήματα, καζίνο και να βρει ύποπτους-και μη-χαρακτήρες με τους οποίους θα κληθείς να έρθεις σε συμφωνία για διάφορες αποστολές. Μέσα από τις αποστολές θα έρθεις αντιμέτωπος με διάφορα όντα, θα βρεις νέα όπλα και εργαλεία και γενικότερα θα βελτιώσεις τις δεξιότητές σου αλλά και τη φήμη σου ως μισθοφόρος του διαστήματος. Οι μάχες είναι αρκετά έντονες και τα γραφικά εξαιρετικά. Επίσης, σου δίνεται η δυνατότητα να παίξεις μόνος ή κόντρα σε άλλους παίκτες. Εν κατακλείδι, θα μπορούσαμε να πούμε πως το Shadowgun Legends αποτελεί το καλύτερο sci-fi shooter παιχνίδι στο Play Store αυτή τη στιγμή.

Dragon Ball Legends

Dragon Ball Legends

Όσοι έχουμε γεννηθεί μεταξύ των δεκαετιών του ’90 και του ’00-και σεβόμαστε τον εαυτό μας- σίγουρα θυμόμαστε τις μυθικές σειρές Dragon Ball και Dragon Ball Z. Το ομώνυμο παιχνίδι κρίνεται ιδιαίτερα διασκεδαστικό, ιδίως για τους φαν του είδους. Στα του παιχνιδιού, ανάλογα με το επίπεδο που βρίσκεται μπορείς να συλλέξεις παραπάνω δεξιότητες καθώς και χαρακτήρες. Οι κινήσεις στις μονομαχίες χαρακτηρίζονται απλές και εύκολες ως προς την εκμάθηση, ενώ υπάρχουν και ειδικές κάρτες που φέρουν ξεχωριστές επιθέσεις. Τέλος, σου δίνεται η δυνατότητα να παίξεις αντιμέτωπος με τον υπολογιστή αλλά και με παίκτες ανά τον κόσμο.

Aion: Legions of War

Aion: Legions of War

Το Aion: Legions of War αποτελεί ένα ξεχωριστό massive multiplayer παιχνίδι με άφθονη δράση και διασκέδαση. Πέρα από τον μεγάλο αριθμό χρηστών που θα συναντήσεις στο παιχνίδι, εδώ θα βρεις μία ποικιλία από ήρωες, όπλα και δεξιότητες για να επιλέξεις. Ως προς τους  διαθέσιμους ήρωες, εδώ θα βρεις τόσο έτοιμους όσο και “φτιαχτούς” χαρακτήρες. Τα γραφικά είναι πολύ καλά, το όλο story (στην mobile έκδοση του παιχνιδιού) εξαιρετικά πρωτότυπο και το γενικότερο περιεχόμενο πραγματικά ατελείωτο.

Δες επίσης: 8 Ιδέες για να αξιοποιήσεις όμορφα το χρόνο σου στο σπίτι!

Hearthstone

hearthstone

Ο λόγος που εντάσσουμε το Hearthstone στο συγκεκριμένο άρθρο έχει να κάνει με τις συνεχείς αναβαθμίσεις τις οποίες φέρει το εν λόγω παιχνίδι. Προσφάτως, η Blizzard εισήγαγε νέες λειτουργίες και κάρτες με σκοπό να “φρεσκάρει” το παιχνίδι. Στα θετικά το γεγονός πως υπάρχει πλήρης αλληλεπίδραση με τις αντίστοιχες εκδόσεις του παιχνιδιού στο PC, οπότε δεν υπάρχει κάποια έλλειψη ως προς τις επιλογές των παικτών. Τα πακέτα καρτών συνήθως κοστίζουν, ωστόσο μπορείς να βρεις χρυσό μέσα από διάφορους τρόπους και να αγοράσεις στο τέλος τις επιθυμητές κάρτες. Ο τρόπος παιχνιδιού είναι απλός και γνωστός, απλά επιλέγεις τις κάρτες που θα παίξεις και προσπαθείς να μαντέψεις τις κινήσεις του αντιπάλου. Εν κατακλείδι, αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι πως αν είσαι λάτρης των παιχνιδιών με κάρτες, τότε το Hearthstone αποτελεί μονόδρομο για σένα.

Asphalt 9: Legends

Asphalt 9: Legends

Για τους λάτρεις των αγώνων ταχύτητας το Asphalt 9: Legends αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές. Εξαιρετικά γραφικά, άφθονη διασκέδαση, πάνω από 60 αυτοκίνητα για να επιλέξεις και αρκετές πίστες για να τρέξεις αποτελούν μερικά από τα στοιχεία του εν λόγω παιχνιδιού. Κατά τη διάρκεια των αγώνων μπορείς να ντριφτάρεις, να επιλέξεις ειδικές διαδρομές με άλματα στον αέρα καθώς και να ενεργοποιήσεις την επιλογή νίτρο για να μεγιστοποιήσεις την ταχύτητα του αυτοκινήτου σου. Μέσα από τη νίκη σε διάφορους αγώνες αποκτάς παραπάνω χρήματα με τα οποία μπορείς να αναβαθμίσεις τα αυτοκίνητά σου ή να αγοράσεις καινούρια.

Horizon Chase

Horizon Chase

Και τώρα πάμε σε μία ρετρό επιλογή παιχνιδιού στυλ αγώνων, κάτι πιο νοσταλγικό. Το Horizon Chase έχει σχεδιαστεί σε μορφή 16-bit ώστε να φωνάζει “παρελθόν”, όντας συνοδευόμενο από ένα κλασικό arcade soundtrack.  Τα “φανταχτερά”-ζωηρά χρώματα, οι διάφορες διαθέσιμες πίστες και ο απλός τρόπος χειρισμού θα σε κάνουν να διασκεδάσεις παραπάνω από ό,τι θα περίμενες. Στα του παιχνιδιού θα συναντήσεις πολλά αυτοκίνητα, τα οποία μπορείς να αναβαθμίσεις καθώς και τρόπαια τα οποία καλείσαι να κερδίσεις. Enjoy!

PUBG Mobile

PUBG Mobile

Βούτηξε προς το νησί Erangel, σύλλεξε ό,τι μπορείς και εξολόθρευσε όποιον βρεις μπροστά σου στο Battlegrounds Mobile του PlayerUnknown. Φυσικά και μιλάμε για το γνωστό multiplayer παιχνίδι PUBG. Συνολικά 99 παίκτες “κοντράρονται” μαζί σου κυνηγώντας τον ίδιο-κοινό στόχο, τη νίκη. Στο νησί θα βρεις διάφορα όπλα, εξοπλισμό αλλά και αυτοκίνητα για να χρησιμοποιήσεις υπέρ σου. Πλέον, το παιχνίδι διαθέτει τέσσερις επιπλέον τεράστιους χάρτες για να παίξεις, καθένας με το δικό του καιρό και ημερήσιο-νυχτερινό κύκλο. Ως προς τον χειρισμό του παίκτη, θα χρειαστείς λίγο χρόνο για να εξοικειωθείς. Αν τώρα προτιμάς το ομαδικό παιχνίδι, σου παρέχεται η δυνατότητα να παίξεις σε ομάδα των δύο ή τεσσάρων ατόμων. Στα θετικά εντάσσεται το γεγονός πως τα γραφικά του παιχνιδιού μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις δυνατότητες του smartphone σου.

Fortnite

Fortnite

Το πιο δημοφιλές παιχνίδι στον κόσμο πλέον διατίθεται και στο κινητό σου. Ωστόσο, αυτό δεν θα το βρεις στο Google Play ή στο App Store αλλά στην ιστοσελίδα της Epic Games. Για τους αρχάριους, το Fortnite είναι ένα παιχνίδι μάχης και στρατηγικής. Εδώ μπορείς να παίξεις μόνος σου ή σε ομάδες, με τους αντίπαλούς σου να φτάνουν μέχρι και τους 99 παίκτες. Στοιχεία όπως όπλα, εκρηκτικά, αντικείμενα θεραπείας, ασπίδες, ρούχα, χορευτικές κινήσεις και άλλα πολλά συνθέτουν έναν πραγματικά μαγευτικό και γεμάτο δράση κόσμο. Αν τώρα θες να εξελιχθείς σε έναν πραγματικά εξαιρετικό παίκτη θα πρέπει να μάθεις να χειρίζεσαι-κατασκευάζεις επιτυχώς διάφορες κτιριακές δομές (απαιτείται λίγος χρόνος εκμάθησης για αυτό). Γενικότερα, το Fortnite αποτελεί ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι και δεν απορούμε για ποιο λόγο έχει φτάσει στην κορυφή του πλανήτη.

Into the Dead 2

Into the Dead 2

Το Into the Dead 1 αποτελούσε ένα “καθαρό” παιχνίδι εξολόθρευσης ζόμπι, ωστόσο, η δεύτερη εκδοχή του, το Into the Dead 2, φαντάζει ακόμη καλύτερη. Το στόρι του παιχνιδιού εξελίσσεται σε μία πραγματική “αποκάλυψη” των ζόμπι όπου εσύ καλείσαι να σώσεις την οικογένειά σου. Με τη βοήθεια διάφορων χαρτών θα προσπαθήσεις να φτάσεις στα κατάλληλα μέρη, ενώ στο δρόμο σου θα βρεις ισχυρά όπλα που θα σε βοηθήσουν να “καθαρίσεις” καθετί εχθρικό. Οι σκηνές δράσης εξελίσσονται σε ποικίλα μέρη όπως είναι για παράδειγμα ένα αγρόκτημα ή μία στρατιωτική βάση. Το όλο στόρι κρίνεται επιτυχημένο και η αγωνία διατηρείται καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Προκειμένου να μην βαρεθείς, υπάρχουν και διάφορα challenges που μπορείς να πραγματοποιήσεις.

Alto’s Odyssey (πληρωμή)

Alto’s Odyssey

Η τελευταία επιλογή του άρθρου μας έχει να κάνει με ένα one-touch παιχνίδι (μίας επαφής), το Alto’s Odyssey. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά δομημένο παιχνίδι, με πολύ όμορφα γραφικά και εξαιρετικά ηχητικά. Στα του παιχνιδιού, έχουμε να κάνουμε με τη συνέχεια του παιχνιδιού Alto’s Adventure, μόνο που εδώ καλείσαι να περάσεις πάνω από πλαγιές, βράχια και να αναπηδήσεις σε αερόστατα καθώς ανακαλύπτεις τα μυστικά της ερήμου.  Η ολοκλήρωση των επιπέδων και των αποστολών δεν χαρακτηρίζεται εύκολη μιας και θα πρέπει να ανακαλύψεις όλα τα πιθανά combos που μπορείς να κάνεις προκειμένου να συλλέξεις τους περισσότερους δυνατούς πόντους.

Related Posts