καλά και φθηνά κινητά

Τα 4 καλύτερα smartphones κάτω από 250€

by theman

Όσο περνάνε τα χρόνια, το κινητό έχει όλο και μεγαλύτερο ρόλο στην καθημερινότητα μας. Είναι αλήθεια ότι είναι ένας υπολογιστής χεριού και πολλοί το χρησιμοποιούν και για την δουλειά τους. Μάλιστα, είναι αρκετά σπάνιο να συναντήσεις έναν ενήλικα χωρίς smartphone. Είσαι στη φάση που θέλεις να αλλάξεις κινητό αλλά χωρίς να δώσεις πολλά λεφτά αλλά να πάρεις και κάτι καλό. Πώς θα σου φαινόταν αν σου έδειχνα μια λίστα με smarpthones κάτω από 250€;

Εάν θέλεις να μάθεις περισσότερα, μείνε εδώ! Δε χρειάζεται να ξοδέψεις υπερβολικά πολλά λεφτά για να πάρεις ένα καλό κινητό. Δες εδώ ,λοιπόν, τα 4 καλύτερα smartphones κάτω από 250€!

Smartphones κάτω από 250€ που θα εντυπωσιάσουν με τις δυνατότητες τους!

 

Samsung Galaxy A32

samsung a32

Μια εταιρεία κολοσσός και πολύ γνωστή στον χώρο της τεχνολογίας και των κινητών συσκευών. Η Samsung παρέχει κινητά σε όλα τα μήκη τιμών και για όλα τα γούστα και τις απαιτήσεις. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έρχεται με το Galaxy A32. Ένα κινητό που στη συγκεκριμένη έκδοση έχει 128Gb εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο για πολλές φωτογραφίες, βίντεο και εφαρμογές. Έχει 4 Gb RAM, 4 κάμερες με 64 Megapixel,8 Megapixel,5 Megapixel ,5 Megapixel και μια απολαυστική οθόνη 6.4”. Υποστηρίζει λειτουργία δακτυλικού αποτυπώματος, έχει μια αρκετά μεγάλη μπαταρία για να σε βγάζει καθαρό παραπάνω από μια μέρα με έντονη χρήση και δέχεται δύο κάρτες SIM.

Τσέκαρε το εδώ!

Δες επίσης : Τα 6 καλύτερα οικονομικά smartphones!

Xiaomi Poco X3

poco x3

Η Xiaomi έγινε γνωστή πριν από μερικά χρόνια στον χώρο από τις οικονομικές αλλά δυνατές κινητές συσκευές που λάνσαρε. Τώρα, μετά από μερικά χρόνια και αφού έχει ανοιχτεί στον χώρο της τεχνολογίας, έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου και έχει αποκτήσει πολλούς fans. Ένα από τα πιο δυνατά μοντέλα που κυκλοφορούν στην αγορά σε αυτό το εύρος τιμών είναι το Poco X3. Πρόκειται για ένα πραγματικό εργαλείο και από τις πιο δυνατές επιλογές στα smartphones κάτω από 250€ με μια αρκετά μεγάλη οθόνη στις 6.67”, 6 Gb RAM γεγονός που το κάνει ένα αρκετά γρήγορο κινητό χωρίς καθόλου κολλήματα και 64 Gb εσωτερικό χώρο αποθήκευσης στην συγκεκριμένη έκδοση. Έχει 4 κάμερες με 64 Megapixel,13 Megapixel,2 Megapixel ,2 Megapixel, έναν ταχύτατο επεξεργαστή Snapdragon 732G, δαχτυλικό αποτύπωμα και μια αρκετά μεγάλη μπαταρία για να μην ξεμένεις ποτέ.

Ρίξ’ του μια ματιά εδώ!

Δες επίσης : Τα 5 καλύτερα smartphones κάτω από 300€

Huawei P40 Lite E

huawei p40

Άλλη μια καλή επιλογή σε αυτές τις τιμές έρχεται από την Huawei. Το P40 Lite E είναι ένα δυνατό κινητό που μπορεί να ανταπεξέλθει σε πολλές ανάγκες. Η συγκεκριμένη έκδοση είναι στα 256 Gb εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο που φτάνει…και περισσεύει, έχει οθόνη 6.39” και 4Gb RAM. Επιπλέον, έχει 3 κάμερες για υπέροχες φωτογραφίες και βίντεο με τεχνολογία AI, δαχτυλικό αποτύπωμα και μπαταρία 4200 mAh για να μην ξεμείνεις με τίποτα. Είναι ένα όμορφο κινητό με ωραίο design, καλό κράτημα χωρίς να είναι πολύ βαρύ.

Δες το εδώ!

Δες επίσης : Τα 5 καλύτερα και πιο οικονομικά smartphones!

Xiaomi Redmi Note 8 Pro

redmi note 8 pro

Άλλο ένα οικονομικό και αρκετά δυνατό κινητό έρχεται από την Xiaomi. Πρόκειται για μι συσκευή που ήταν για πολύ καιρό νούμερο 1 στις προτιμήσεις των καταναλωτών και όχι άδικα. Η συγκεκριμένη έκδοση έρχεται με 64 Gb εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, 6 Gb RAM για να μην κολλάει πουθενά και 6.53” οθόνη. Έχει 3 κάμερες με 64 Megapixel,8 Megapixel,2 Megapixel ,2 Megapixel και ο κυρτός 3D σχεδιασμός του το κάνει άνετο και αρκετά εντυπωσιακό κατά τη χρήση. Έχει δαχτυλικό αποτύπωμα και η μπαταρία του στα 4500 mAh μπορεί να αντέξει έως και 10 ώρες συνεχόμενο gaming. Αυτή η συσκευή είναι μια καλή επιλογή και σίγουρα πρέπει να τη λάβεις υπόψιν σου!

Τσέκαρε το εδώ!

Δες επίσης : Τα 8 καλύτερα κινέζικα κινητά!

Επειδή το κινητό είναι ένα χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο, δεν είναι ανάγκη να δώσεις και μια περιουσία για να πάρεις ένα νέο. Τα παραπάνω κινητά αποτελούν μερικές από τις πιο οικονομικές επιλογές αφού είναι smartphones κάτω από 250€. Πάρε ιδέες, δες τι παίζει στην αγορά και κάνε δικό σου ένα δυνατό κινητό που θα ανταπεξέρχεται στις απαιτήσεις σου. Για ακόμα περισσότερες επιλογές σε smartphones μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα του Public!

Related Posts