Samsung 43" Smart LED 4K HDR UE43RU7402UXXH

Οι 5 καλύτερες τηλεοράσεις Samsung για το 2020

by theman

Η τηλεόραση στην εποχή μας αποτελεί μία βασική-απαραίτητη αγορά οικιακής συσκευής, ιδίως τώρα, τις ημέρες του κορωνοϊού. Από τη στιγμή που βρισκόμαστε έγκλειστοι στα σπίτια μας, αναγκαστικά ο χρόνος που περνάμε μπροστά στην τηλεόραση είναι αυξημένος. Επομένως σίγουρα θα θέλουμε να ευχαριστιόμαστε στον μέγιστο βαθμό τις συγκεκριμένες ώρες.

Η Samsung αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής τηλεοράσεων, εμφανίζοντας στα μοντέλα τις πολλές καινοτόμες και ριζοσπαστικές τεχνολογίες. Οι σύγχρονες Samsung Smart TV χαρακτηρίζονται από εξαιρετική ποιότητα προβολής, εύκολο μενού και συνδεσιμότητα στα διάφορα μέσα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας καθώς και ισχυρούς επεξεργαστές.

Οι καλύτερες Samsung TV που κυκλοφορούν στην αγορά!

Αυτή τη στιγμή οι επιλογές που κυκλοφορούν στην αγορά είναι πραγματικά τόσες πολλές, που μπορείς να φτάσεις σε σημείο σύγχυσης! Για το λόγο αυτό, το The-man.gr σου ετοίμασε αυτό το άρθρο με μερικές εξαιρετικά συμφέρουσες επιλογές σε τηλεοράσεις Samsung τόσο από πλευράς ποιότητας όσο και από πλευράς οικονομίας.  Παρακάτω, λοιπόν, θα βρεις 5 προτάσεις σε Samsung Smart TV, οι οποίες θα καλύψουν τις ανάγκες κάθε αγοραστή!

Δες επίσης: 5 Καλύτερες Smart TV για να αγοράσεις το 2019

Samsung 43″ Smart LED 4K HDR UE43RU7402UXXH

Samsung 43" Smart LED 4K HDR UE43RU7402UXXH

Η Samsung UE43RU7402UXXH 4K των 43” αποτελεί μία εξαιρετική και συνάμα προσιτή λύση για το σαλόνι σου. To design της, αν και λιτό, κρίνεται ιδιαίτερα κομψό. Διαθέτει τεχνολογία Edge LED για την κατασκευή του πάνελ και ανάλυση 4Κ Ultra HD (4 φορές καλύτερη ανάλυση από μία τηλεόραση τεχνολογίας Full HD) για να απολαύσεις κάθε σου ταινία.

Παράλληλα, οι τεχνολογίες HDR 10+ και Crystal Dynamic Colour θα σου προσφέρουν “ζωντανές” αναπαραστάσεις για κάθε απόχρωση χρώματος, ακόμη και των μαύρων αποχρώσεων.

Σε ό,τι αφορά το λειτουργικό σύστημα της συγκεκριμένης τηλεόρασης, εδώ συναντούμε το Tizen. Έτσι μπορείς να “κατεβάσεις” τα App που επιθυμείς εύκολα και γρήγορα, καθώς και να αποθηκεύσεις τα αγαπημένα σου σόου ή παιχνίδια σε συγκεκριμένα “σημεία” προκειμένου να γλιτώνεις χρόνο και κόπο.

Επιπλέον, μπορείς να δώσεις διάφορες φωνητικές εντολές μέσω διάφορων Smart Assistant εφαρμογών, όπως είναι το Google Home, Apple HomeKit, Bixby και Alexa, αλλά και να κάνεις Screen Mirroring.

Γενικότερα, η Samsung UE43RU7402UXXH αποτελεί μία από τις πιο value for money επιλογές στην αγορά (Αγόρασέ την εδώ).

Αν τώρα οι 43 ίντσες σου φαίνονται λίγες για το σαλόνι σου, υπάρχει πάντοτε και η επιλογή των 50 ιντσών!

Πάλι επιθυμείς κάτι περισσότερο; Σου έχουμε και την πρόταση των 65” εδώ!

Samsung 49″ Smart 4K QLED QE49Q60RATXXH

Samsung 49" Smart 4K QLED QE49Q60RATXXH

Η Samsung QE49Q60RATXXH των 49” χρησιμοποιεί την τεχνολογία QLED για την κατασκευή του πάνελ γεγονός που εγγυάται εξαιρετική φωτεινότητα στην εικόνα σου καθώς και μεγάλες γωνίες θέασης (έτσι θα μπορείς να απολαύσεις μία ταινία ακόμη και αν κάθεσαι αρκετά “λοξά” από την τηλεόραση).

Παράλληλα η τεχνολογία HDR 10+ και Quantum Dot θα σου προσφέρουν ρεαλιστικές αναπαραστάσεις για κάθε απόχρωση χρώματος. Η ανάλυση της εικόνας είναι και πάλι 4Κ Ultra HD με τη συχνότητα σάρωσης να βρίσκεται σε πολύ υψηλό αριθμό (2400 PQI), προσφέροντάς σου έτσι εικόνες χωρίς “θολούρες”.

Όπως και στην προηγούμενη περίπτωση, το λειτουργικό σύστημα είναι αυτό της Tizen, με το συγκεκριμένο μοντέλο να φέρει επεξεργαστή Quantum Processor 4K για εξαιρετικά υψηλή ποιότητα εικόνας (η εικόνα ρυθμίζεται αυτόματα σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε περιβάλλοντος).

Ως προς τις περιφερειακές λειτουργίες  της τηλεόρασης σου παρέχονται δυνατότητες Screen Mirroring, φωνητικών εντολών καθώς και σύνδεσης με Smart Assistant εφαρμογές όπως είναι το Google Home, Bixby, Apple HomeKit και Alexa.

Συνολικά, η εν λόγω επιλογή φέρει ορισμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά από ακριβότερες τηλεοράσεις με την τιμή αυτής να κυμαίνεται σε ιδιαίτερα προσιτά επίπεδα. (Αγόρασέ την εδώ)

Samsung 65″ Smart LED 4K UHD HDR TV UE65RU7092KXXH

Samsung UE65RU7092KXXH

Η Samsung UE65RU7092KXXH των 65” αποτελεί ίσως μία από τις πιο value for money επιλογές τηλεοράσεων στις εν λόγω διαστάσεις. Με τεχνολογία πάνελ Edge LED και ανάλυση εικόνας 4Κ Ultra HD θα ευχαριστηθείς στο μέγιστο κάθε προβολή ταινίας στο σπίτι σου, με τις μεγάλες της διαστάσεις να σου δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε πραγματικό σινεμά. Παράλληλα, οι τεχνολογίες HDR 10+ και PurColour θα προσδώσουν την επιδιωκόμενη ρεαλιστικότητα στις εκάστοτε σκηνές δράσεις.

Ασφαλώς το Tizen λειτουργικό σύστημα δεν θα μπορούσε να λείπει ούτε από τη συγκεκριμένη τηλεόραση. Έτσι, μπορείς να “κατεβάσεις” τα App που επιθυμείς εύκολα και γρήγορα, καθώς και να αποθηκεύσεις τα αγαπημένα σου σόου ή παιχνίδια σε συγκεκριμένα “σημεία”.

Επιπλέον, μπορείς να δώσεις διάφορες φωνητικές εντολές μέσω διάφορων Smart Assistant εφαρμογών, όπως είναι το Google Home, Alexa και Apple HomeKit αλλά και να μοιράσεις την εικόνα από το κινητό ή το τάμπλετ σου μέσω της λειτουργίας Screen Mirroring.

Κλείνοντας την περιγραφή της Samsung UE65RU7092KXXH μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως η συγκεκριμένη τηλεόραση αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές για κάποιον που επιθυμεί μία μεγάλη σε διαστάσεις τηλεόραση με καλή ποιότητα εικόνας, χωρίς να χρειαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. (Αγόρασέ την εδώ)

Δες επίσης: Τι χρειάζεται να ξέρεις πριν αγοράσεις ένα smartwatch!

Samsung 65″ Smart 4K QLED QE65Q60RATXXH

Samsung 65" Smart 4K QLED QE65Q60RATXXH

Η Samsung QE65Q60RATXXH των 65” αποτελεί, μαζί με την τελευταία πρόταση του άρθρου μας, την κορυφαία επιλογή που μπορείς να κάνεις. Διαθέτει τεχνολογία QLED για την κατασκευή του πάνελ γεγονός που σου εγγυάται εξαιρετική φωτεινότητα στην εικόνα καθώς και μεγάλες γωνίες θέασης. Οι πρόσθετες τεχνολογίες Quantum Dot και Quantum HDR 4X τελειοποιούν το τελικό αποτέλεσμα μεταβάλλοντας τη φωτεινότητα και ρυθμίζοντας τις εναλλαγές μεταξύ των φωτεινών και σκούρων χρωμάτων ανά περίπτωση.

Όπως συμβαίνει σε όλα τα μοντέλα της σειράς QLED της Samsung, έτσι και εδώ συναντούμε το λειτουργικό σύστημα Tizen, με τον επεξεργαστή Quantum Processor 4K. Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής προσφέρει εξαιρετικά υψηλή ποιότητα εικόνας αλλά και ήχου (αυτά ρυθμίζονται αυτόματα σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε περιβάλλοντος).

Αρκεί να αναφέρουμε απλά πως η συχνότητα σάρωσης της εικόνας φτάνει το εντυπωσιακό 3000PQI! Τέλος, η λειτουργία AI Upscaling θα προσφέρει ακρίβεια στις γραμμές των αντικειμένων που απεικονίζονται αλλά και των εκάστοτε σωμάτων κειμένου.

Ως προς τις περιφερειακές λειτουργίες της Samsung QE65Q60RATXXH, σου δίνεται η δυνατότητα των φωνητικών εντολών μέσω διάφορων Smart Assistant εφαρμογών, όπως είναι το Google Home, Bixby, Alexa και Apple HomeKit και του διαμοιρασμού της εικόνας από το κινητό ή το τάμπλετ σου μέσω της λειτουργίας Screen Mirroring.

Εν κατακλείδι, μπορούμε να πούμε πως η συγκεκριμένη Smart TV αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές της αγοράς, η οποία μπορεί να μετατρέψει το σαλόνι σου εύκολα σε ένα μίνι-σινεμά. (Αγόρασέ την εδώ)

Samsung 55″ Smart 4K QLED QE55Q70T

Samsung 55" Smart 4K QLED QE55Q70T

Η Samsung QLED QE55Q70T των 55” είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να αγοράσεις αυτή τη στιγμή σε λογικά πάντα πλαίσια. Όπως και στην προηγούμενη περίπτωση, το πάνελ έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με την τεχνολογία QLED της Samsung, με τις πρόσθετες τεχνολογίες Quantum Dot και Quantum HDR 4X να σου εγγυώνται ρεαλιστικά χρώματα, και φανταστικές εναλλαγές μεταξύ των φωτεινών και των σκούρων χρωμάτων.

Το λειτουργικό σύστημα που φέρει είναι αυτό της Tizen με τον επεξεργαστή να είναι Quantum Processor. Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής προσφέρει εξαιρετικά υψηλή ποιότητα εικόνας αλλά και ήχου (αυτά ρυθμίζονται αυτόματα σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε περιβάλλοντος).

Η συχνότητα σάρωσης της εικόνας είναι εντυπωσιακή, με τον αριθμό να φτάνει τα 3400PQI! Τέλος, η λειτουργία AI Upscaling και Adaptive Image θα προσφέρουν ακρίβεια στις γραμμές των αντικειμένων που απεικονίζονται αλλά και των εκάστοτε σωμάτων κειμένου.

Ως προς τις περιφερειακές λειτουργίες της Samsung QLED QE55Q70T, σου δίνεται η δυνατότητα των φωνητικών εντολών μέσω διάφορων Smart Assistant εφαρμογών, όπως είναι το Google Assistant, Bixby και Alexa και του διαμοιρασμού της εικόνας από το κινητό ή το τάμπλετ σου μέσω της λειτουργίας Screen Mirroring.

Αν το μπάτζετ σου είναι αρκετά υψηλό, θα σου προτείναμε με κλειστά τα μάτια και χωρίς κανέναν δισταγμό τη συγκεκριμένη τηλεόραση. (Αγόρασέ την εδώ)

Related Posts