antras me polles gynaikes

Κοντός άντρας: 5 Tips για να την εντυπωσιάσεις στο πρώτο ραντεβού!

by theman

Στην εποχή μας βλέπουμε τις γυναίκες να προτιμούν για σχέση άντρες ψηλότερους από αυτές κατά 10-15 εκατοστά τουλάχιστον. Αυτό το συμπέρασμα προκύπτει από μία έρευνα που έγινε στην Ολλανδία. Ο μέσος όρος ύψους των γυναικών στην Ελλάδα είναι 1,65. Αυτόματα αυτό σημαίνει ότι το μέσος όρος που ζητάνε οι γυναίκες από το ύψος των αντρών είναι περίπου στο 1,80.

Αυτό κάνει τους άντρες με λιγότερο ύψος να έχουν ένα μειονέκτημα από τους πιο ψηλούς. Δεν είναι όμως το παν να έχεις ύψος. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να γίνεις ελκυστικός σε μία γυναίκα. Δες ακόμη 7+1 fashion tips για να φαίνεσαι πιο ψηλός!

 

5 Tips για το πρώτο ραντεβού αν είσαι κοντός άντρας!

 

Χρησιμοποίησε σωστά ρούχα

sumvoules rouxa

Τα λάθος ρούχα μπορεί να σε κάνουν να δείχνεις ότι έχεις λιγότερο από το κανονικό σου ύψος. Τα σωστά ρούχα όμως μπορούν να σε κάνουν να δείχνεις ψηλότερος. Είναι προτιμότερο να κοντύνεις τα μανίκια σου και τις άκρες του παντελονιού σου. Όταν τα ρούχα είναι διπλωμένα στους καρπούς και στους αστραγάλους κάνουν το ανάστημά σου να δείχνει μικρότερο.

Αν το παντελόνι στέκεται μόνο του βγάλε την ζώνη ή βάλε μια ζώνη στο ίδιο χρώμα με το παντελόνι. Απέφυγε τα πολύχρωμα ρούχα και κάνε μονόχρωμους συνδυασμούς. Για παράδειγμα, σκούροχρωμο τζιν με σκουρόχρωμη μπλούζα ή σκουρόχρωμο τζιν με λευκό πουκάμισο. Δες ακόμη πως να ντυθείς ανάλογα με το ύψος σου!

Μην αφήνεις την ανασφάλειά σου να σε κυριεύσει

sumvoules gunaikes

Η αυτοπεποίθηση είναι το κλειδί για να κάνεις καλή πρώτη εντύπωση. Αν δεν της αρέσεις με την πρώτη ματιά λόγω του ύψους σου, είναι πολύ πιθανόν να έχει συμβεί λόγω της ανασφάλειας που νιώθεις. Για να νιώσεις πιο σίγουρος για τον εαυτό σου, ξεκίνα να συζητάς ένα θέμα που θα της τραβήξει την προσοχή.

Προσπάθησε να βρεις τι της αρέσει κάνοντας διακριτικές ερωτήσεις με μέτρο. Μόλις πετύχεις το σωστό θέμα θα το καταλάβεις γιατί θα αρχίσει να μιλάει περισσότερο και θα γυρίσει προς το μέρος σου. Άφησέ την να μιλήσει λέγοντας την γνώμη σου και κάνοντας ερωτήσεις για να την κάνεις να μιλάει για την ίδια και να φανεί ότι ενδιαφέρεσαι να μάθεις για εκείνη.

Δες επίσης Τι να κάνεις όταν σε αγνοεί μια γυναίκα!

Φλέρταρε χωρίς να μιλάς

rantevou gunaikes

Το να κοιτάς μια γυναίκα σε υπερβολικό βαθμό πολύ πιθανόν να την τρομάξει. Κανονικά θα πρέπει να βρεις άλλο τρόπο, όπως την γλώσσα τους σώματος. Έρευνες όμως λένε πως όσο πιο κοντός είναι ο άντρας τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να τρομάξει τις γυναίκες.

Κράτησε το βλέμμα σου πάνω της για 3 δευτερόλεπτα χωρίς να το παρακάνεις και θα εκλάβει ότι σε ελκύει. Είναι μία έντονη εμπειρία να κοιτάς τον άλλο στα μάτια, για αυτό μπορείς να εξασκηθείς κοιτάζοντας σερβιτόρες ή ταμίες την ώρα της παραγγελίας σου. Θα σε βοηθήσει να εξασκηθείς και δε θα σου φαίνεται τόσο δύσκολο μετά.

Μπορείς να προσθέσει κάνα 2 εκατοστά

online rantevou

Όσο κι αν θέλεις να πεις ψέματα για το ύψος σου μην το κάνεις. Αν για παράδειγμα έχεις κάνει εγγραφή σε ένα site για ραντεβού, μην γράψεις ψέματα για το ύψος σου. Αν σε περίπτωση βρεθείς με το άτομο που μιλάς και αντί για 1,70 που είναι το πραγματικό σου ύψος βάλεις 1,80 θα το καταλάβεις μόλις σε δει. Αυτό θα δείξει ότι έχεις ανασφάλεια με το ύψος σου.

Μπορείς να πεις ψέματα για 2-3 εκατοστά, κάτι που είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει. Έτσι μπορείς το 1,72 να το κάνεις 1,75 και το 1 ,68 να το κάνεις 1,70. Η διαφορά είναι πολύ μικρή και σίγουρα δεν πρόκειται να την καταλάβει αν δεν σε μετρήσει. Έτσι και εσύ κερδίζεις πόντους και αυτή έχει την αίσθηση ότι βρίσκεται με κάποιον ψηλότερο.

Δες επίσης 12+1 τρόπους να κάνεις τις γυναίκες να σε κυνηγήσουν!

Μίλα την γλώσσα του σώματος

sumvoules sxeseis antres

Οι άντρες συνηθίζουν να στέκονται δίπλα ο ένας στον άλλο με μία κοπέλα όταν αρχίζουν να γνωρίζονται. Αυτό συμβαίνει γιατί όταν οι άντρες έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο πολλές φορές γίνεται εκφοβιστικό. Οι γυναίκες από την άλλη δεν έχουν το ίδιο θέμα.

Έτσι οι πιο κοντοί άντρες λόγω αναστήματος μπορούν άνετα να φλερτάρουν μία γυναίκα πρόσωπο με πρόσωπο, χωρίς να γίνονται τρομακτικοί. Είναι μια μικρή αλλαγή αλλά θα βοηθήσει την κοπέλα που έχεις απέναντί σου να ανοιχτεί πιο εύκολα.

Related Posts