χαρούμενο ζευγάρι σε δείπνο

Κοπλιμέντα που κάθε γυναίκα θέλει να ακούσει από εσένα!

by theman

Τα κοπλιμέντα είναι κάτι που όλοι θέλουμε να ακούμε που και που, ειδικά από τα κοντινά μας πρόσωπα καθώς η γνώμη τους μετράει διπλά για εμάς. Οι γυναίκες δέχονται συχνά φιλοφρονήσεις είτε από άντρες που επιχειρούν να τις προσεγγίσουν ή είτε από τον σύντροφο τους. Ωστόσο πολλές φορές δέχονται περίεργα ή κοινότυπα κοπλιμέντα. Ως αποτέλεσμα, νιώθουν άβολα και εν τέλει να θέλουν να απομακρυνθούν από τον άντρα.

Φυσικά αυτό μπορεί να συμβεί πάνω στην αμηχανία ή την υποχρέωση που μπορεί να νιώθει ένας άντρας στο να κάνει κοπλιμέντα σε μια γυναίκα γιατί έτσι συνηθίζεται. Εδώ θα βρεις πράγματα για τα οποία οι γυναίκες λατρεύουν να ακούν κοπλιμέντα!

Τι κοπλιμέντα θέλει να ακούσει μια γυναίκα από εσένα!

 

Για τον τρόπο σκέψης της

Άντρας φιλάει το χέρι γυναίκας

Φυσικά ένα κοπλιμέντο για την εξωτερική εμφάνιση θα κολακεύσει και θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας. Τίποτα όμως δε συγκρίνεται με τα κοπλιμέντα για τον χαρακτήρα της. Φράσεις του στυλ ‘ Μου αρέσει πως σκέφτεσαι’ ή ‘Φαίνεσαι αρκετά ενδιαφέρον άτομο’ είναι λόγια που κάθε γυναίκα θα εκτιμήσει. Προτίμησε λοιπόν ένα τέτοιου είδους κοπλιμέντο αντί για τη κλασσική ατάκα ‘Είσαι πολύ όμορφη σήμερα’ και άλλα τέτοια λόγια που λίγο πολύ όλες οι γυναίκες έχουν ακούσει.

Δες επίσης: 10 Ερωτήσεις που θέλει να ακούσει η γυναίκα στο ραντεβού!

Για το χιούμορ της

ζευγάρι σε ραντεβού

Οι γυναίκες συνήθως είναι πιο ντροπαλές και μαζεμένες όταν βρίσκονται τριγύρω από άντρες και πιο δύσκολα θα επιχειρήσουν να κάνουν χιούμορ. Εσύ μπορείς να της επισημάνεις ότι σου αρέσει το χιούμορ της, κάτι που θα την κάνει να νιώσει πιο άνετα και οικεία μαζί σου. Όπως εσύ θέλεις να κάνεις μια γυναίκα να γελάει, έτσι θέλει και εκείνη να κάνει σε εσένα, οπότε δώσε της αυτή την ώθηση με ένα κοπλιμέντο!

Δες επίσης: 10 Σημάδια που δείχνουν ότι μία γυναίκα φλερτάρει μαζί σου!

Για τις επιτυχίες στη καριέρα της

ερωτευμένο ζευγάρι

Δυστυχώς υπάρχει ακόμα σε κάποιο βαθμό το στερεότυπο ότι μια γυναίκα ίσως δεν είναι όσο ικανή όσο ένας άντρας για να κάνει καριέρα. Οι γυναίκες λατρεύουν τους ακομπλεξάριστους και υποστηρικτικούς άντρες οπότε ένα καλό κοπλιμέντο είναι σχετικά με τις επιτυχίες της στη καριέρα της. Αυτή η ένδειξη θαυμασμού και υποστήριξης μπορεί να κάνει μια γυναίκα να νιώσει τεράστια σύνδεση μαζί σου!

Δες επίσης: 6 Συμβουλές για να έχεις μια υγιή σχέση!

Για το σώμα της

γελαστοί σύντροφοι αγκαλιά

Δυστυχώς πολλές γυναίκες έχουν ανασφάλειες για το σώμα τους και δεν νιώθουν άνετα και όμορφα με αυτό. Ένα κοπλιμέντο λοιπόν για το σώμα της θα κάνει τη σύντροφο σου να νιώσει καλύτερα τόσο απέναντι στον εαυτό της όσο και απέναντι σε εσένα. Το γυναικείο σώμα είναι όμορφο σε οποιαδήποτε μορφή και είναι πολύ γλυκό το να επισημάνεις κάτι τέτοιο σε μια γυναίκα. Μπορείς πραγματικά να δώσεις ένα μικρό boost στην αυτοπεποίθηση της και να είναι και εκείνη πιο άνετη μαζί σου.

Δες επίσης: 6 Πράγματα που βρίσκουν αντιαισθητικά οι γυναίκες στους άνδρες!

Για την παρατηρητικότητα της

ζευγάρι αγκαλιά στο κρεβάτι

Οι γυναίκες θα αναλύσουν και θα μελετήσουν περισσότερο τα λόγια και τις κινήσεις σου, κάτι που συνήθως γίνεται αυθόρμητα. Μερικοί άντρες αυτό το θεωρούν ενοχλητικό και υπερβολικό. Στη πραγματικότητα είναι χαριτωμένο και η κάθε γυναίκα θα εκτιμήσει αν εσύ της επισημάνεις ότι το αντιλαμβάνεσαι. Έτσι θα νιώσει ότι την καταλαβαίνεις περισσότερο και θα έρθετε πιο κοντά!

Related Posts