κούρεμα άνδρας τριχόπτωση the-man.gr

Κουρέματα για άντρες με αρχές φαλάκρας!

by theman

Η απώλεια των μαλλιών είναι κάτι που απασχολεί τους περισσότερους άντρες. Αυτό συμβαίνει γιατί οι περισσότεροι άντρες φοβούνται ότι δεν είναι τόσο όμορφοι με λιγότερα μαλλιά. Αυτό όμως δεν είναι κάτι που ισχύει απαραίτητα. Τρανταχτό παράδειγμα είναι ο Τζέισον Στέιθαμ! Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις ένα σωστό κούρεμα ανάλογα με την αραίωση που έχεις.

Κάποιοι άντρες βέβαια είναι πιο τυχεροί σε αυτόν τον τομέα και δε χρειάζεται να ανησυχούν από νωρίς. Ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό όμως αρχίζει να ψάχνει καινούριες λύσεις και κουρέματα. Αυτός είναι και ο λόγος που θα σου προτείνω μερικά πολύ όμορφα ανδρικά κουρέματα για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο.

Τα καλύτερα ανδρικά κουρέματα για αραιά μαλλιά!

 

Buzz cut

στρατιωτικό αντρικό κούρεμα

Το ξύρισμα των μαλλιών είναι ένα μεγάλο βήμα και επίσης μερικούς άντρες τους αγριεύει πολύ. Γιατί να μη δοκιμάσεις το κλασσικό κοντό κούρεμα ή αλλιώς στρατιωτικό κούρεμα. Είναι ένα πολύ καλό κούρεμα για να τραβήξεις την προσοχή από το σημείο αραίωσης στο πρόσωπό σου.

Δες επίσης: Πως να ξυρίσεις το κεφάλι σου για πρώτη φορά!

Crew cut

κοντά αντρικά κουρέματα

Το συγκεκριμένο κούρεμα είναι ιδανικό για τους άντρες που έχουν περισσότερα μαλλιά στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού τους αλλά έχουν μια γενική τριχόπτωση. Αν τα μαλλιά σου έχουν αρχίσει να υποχωρούν από μπροστά και παρουσιάζεις αρχές φαλάκρας τότε δε θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα το συγκεκριμένο κούρεμα.

Σε αυτό το κούρεμα το πάνω μέρος είναι κοντό αλλά όχι πολύ για να μη φαίνεται η αραίωση και τα πλαϊνά πιο κοντά για να δίνει την ψευδαίσθηση ότι υπάρχουν πολλά μαλλιά στο πάνω μέρος. Είναι μια πολύ καλή επιλογή για τις μικρότερες ηλικίες και είναι ένας τρόπος για να δυναμώσεις τα μαλλιά σου και να τα κρατήσεις περισσότερο.

Δες επίσης: 8 Τρόποι για να σταματήσεις την τριχόπτωση!

Ivy league

περιποίηση ανδρικά μαλλιά κούρεμα

Αν δε γνωρίζεις τι είναι το ivy league τότε μπορείς να δεις το κούρεμα του Ryan Reynolds που είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Προτείνεται στους άντρες που έχουν λίγο πιο πλούσιο μαλλί για να μην υπάρχουν πολλά κενά και φαίνεται η αραίωση περισσότερο παρά λιγότερο.

Δες επίσης: 26 κουρέματα για άνδρες με αραιά μαλλιά!

Slick back – Μαλλιά προς τα πίσω

ανδρικα hairstyles λίγα μαλλιά

Ένα από τα πιο δημοφιλή ανδρικά hairstyles είναι το slick back. Είναι ιδανικό για να τραβήξεις την προσοχή από το σχήμα “Μ” των μαλλιών στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις λίγο σπρέι μαλλιών για να το κάνεις να σταθεί σωστά. Πρόσεχε όμως να μη το παρακάνεις και αρχίσουν να δείχνουν πολύ λιπαρά τα μαλλιά σου.

High and tight

κουρέματα αρχές φαλάκρας

Ακόμα ένα στρατιωτικό κούρεμα όπως τα δύο πρώτα είναι και το high and tight. Είναι ένα όμορφο κούρεμα, πολύ εύκολο να συντηρηθεί και μπορεί να καλύψει την αραίωση σε ένα μεγάλο βαθμό. Επίσης, βοηθάει τα μαλλιά να δυναμώσουν περισσότερο αφού δεν έχουν πολύ βάρος και δε χρειάζεσαι προϊόντα για να τα κάνεις να φαίνονται όμορφα.

Δες επίσης: 6 Συμβουλές styling για άνδρες με αραιά μαλλιά!

Faux μοϊκάνα

ανδρικά κορέματα αραιά μαλλιά

Αυτό το κούρεμα πήρε την ονομασία του επειδή μοιάζει πολύ με τη μοϊκάνα, αλλά φυσικά δεν είναι το ίδιο ακριβώς. Η μοναδική διαφορά είναι ότι τα μαλλιά είναι πιο μακριά στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού και πιο κοντά όσο πηγαίνει προς τα πίσω. Μην το παρακάνεις με το μήκος όμως. Άστο σε σημείο που να μπορείς με λακ, ζελέ ή κάποιο άλλο προϊόν για να τα σηκώσεις ελαφρώς προς τα πάνω.

Related Posts