zeugari radevou lathoi

11 Λάθη που ίσως κάνεις κι εσύ στα ραντεβού σου!

by theman

Αντίθετα με όσα νομίζουμε, οι άντρες και οι γυναίκες δεν είναι τόσο πολύ διαφορετικοί. Ούτε είναι από τον Άρη και την Αφροδίτη. Ζουν στην Γή όπου όλοι είμαστε αναγκασμένοι να επικοινωνούμε μεταξύ μας για να τα πηγαίνουμε καλά, για την αναπαραγωγή ή οτιδήποτε άλλο θέλουμε ο ένας από τον άλλο. Για να γίνουν αυτά όμως πρέπει να τα πηγαίνουμε καλά με τα ραντεβού μας.

Παρόλα αυτά, για να πετύχουμε κάτι από τα παραπάνω, γυναίκες και άντρες καμιά φορά κάνουμε χαζά πράγματα. Ο έpωτας άλλωστε τυφλώνει και μας κάνει λίγο αφελείς. Γι αυτό το λόγο συγκεντρώσαμε τα 11 πιο συνήθη λάθη που μπορεί να κάνεις στα ραντεβού σου.

 

Τι κάνεις λάθος στα ραντεβού σου και δεν βρίσκεις κοπέλα!

 

Κάνεις εpωτική εξομολόγηση για να την “ρίξεις”

ta-radevou-erotiki-exomologisi

Υπάρχει μία λάθος προσέγγιση που έχει να κάνει με τα γλυκόλογα και το seχ. Οι γυναίκες του σήμερα, δεν έχουν ανάγκη από εpωτικές εξομολογήσεις για να κοιμηθούν μαζί σου. Αυτό θα γίνει επειδή το επιλέγουν οι ίδιες για τους δικούς τους λόγους. Επίσης, οι κοπέλες εκτιμούν την ειλικρίνεια και το θάρρος στους άντρες. Μπορεί με αυτό τον τρόπο να κερδίσεις αυτό που θέλεις.

Την μειώνεις για να την “ρίξεις”

ta-radevou-prosboles

Όπως με την εpωτική εξομολόγηση, έτσι κι εδώ, το παιχνίδι με την προσωπικότητα ενός ανθρώπου δεν είναι η σωστή επιλογή.

Πολλοί πιστεύουν πώς αν χτυπήσουν στο αδύναμο σημείο μίας γυναίκας, στην έλλειψη αυτοπεποίθησης σε αυτή την περίπτωση, εκείνη θα κάνει τα πάντα για να αποδείξει την αξία της. Όμως, οι περισσότερες γυναίκες δεν είναι έτσι. Πιο πιθανό είναι να μην την ξαναδείς αν την προσβάλλεις, όπως και να γίνει γνωστή η ιστορία σου στις φίλες της.

Επιμένεις για να σου απαντήσει στα μηνύματα

ta-radevou-minimata

Αυτό συμβαίνει είτε όταν μόλις γνώρισες κάποια, είτε όταν κάνεις online dating, που είναι και πολύ διαδεδομένος τρόπος να γνωρίζουμε κόσμο στις μέρες μας.

Εδώ, η κοπέλα που σου αρέσει δεν σου απαντάει στα μηνύματα σου, κι  εσύ στέλνεις συνεχώς μηνύματα ρωτώντας την γιατί δεν σου απαντάει ή χαιρετάς ξανά και ξανά. Βέβαια, μπορεί και να φτάσεις στο σημείο να την βρίσεις.

Το πρόβλημα είναι ότι όταν μία γυναίκα δεν απαντάει, απλώς δεν θέλει να απαντήσει, δεν ενδιαφέρεται ή έχει άλλους λόγους. Πάντως, πρέπει να γίνεται σεβαστό αυτό, γιατί αλλιώς θα δείξεις μία πολύ αρνητική εικόνα στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Της λες δικαιολογίες επειδή χάθηκες

ta-radevou-dikaiologies

Μπορεί να βγήκατε μία ή δύο φορές και μετά να χάθηκες για οποιοδήποτε λόγο. Κάποια στιγμή λοιπόν θέλησες να την ξαναδείς. Λογικό είναι ότι θα σε ρωτήσει, πώς την θυμήθηκες ή γιατί χάθηκες. Η συνέχεια θα εξαρτηθεί από πολλά, περισσότερο όμως από εσένα.

Γιατί, αν της πεις ότι είχες δουλειές, οικογενειακά και ψυχολογικά προβλήματα, και γενικώς δικαιολογίες, μάλλον θα χάσεις. Όπως είπαμε, οι γυναίκες εκτιμούν την ειλικρίνεια στους άντρες, επίσης όμως, ξέρουν ότι απλά δεν ήθελες να την δεις και εξαφανίστηκες.

Της λες ότι θέλεις δέσμευση ενώ δεν θέλεις

ta-radevou-desmeysi

Υπάρχει πάντα χώρος και χρόνος για να καταλάβεις κανείς τι θέλει στην προσωπική του ζωή. Ακόμα κι αν βλέπεις κάποια όσο το ψάχνεις, μπορείς να αποφασίσεις για τον εαυτό σου. Κάποιες φορές όμως, συμβαίνει να μπερδεύεις την κοπέλα που βλέπεις, επειδή ίσως είσαι κι εσύ μπερδεμένος ή δεν θες να σταματήσεις να την βλέπεις.

Είναι λάθος να της πεις ψέματα για αυτά που νιώθεις. Η καλύτερη τακτική είναι η επικοινωνία. Αν της πεις πώς είσαι μπερδεμένος και το ψάχνεις, θα το εκτιμήσει περισσότερο από το να την αφήσεις στα κρύα του λουτρού πάνω που πιστεύει πώς είστε μαζί.

Περιμένεις ότι θα είναι τέλεια

ta-radevou-emfanisi

Πολλοί άντρες έχουν την εντύπωση πώς η σύντροφος τους θα είναι τέλεια. Όμως, δεν υπάρχουν τέλειοι άνθρωποι γενικώς. Έτσι και η γυναίκα των ονείρων σου, δεν θα είναι πάντοτε κουκλάρα, γελαστή και τέλεια. Όπως άλλωστε κι εσύ δεν θα είσαι πάντα στα καλύτερα σου.

Κοιτάς μόνο την εμφάνιση της

ta-radevou-koplimenta

Επιτέλους βρήκες μία γυναίκα με την εμφάνιση που ονειρευόσουν και βγαίνετε. Θες να της κάνεις κοπλιμέντα για να νιώθει όμορφα όταν είστε μαζί, αλλά φαίνεται να μην είναι τόσο ευχαριστημένη.

Μήπως της μιλάς συνεχώς μόνο για την εμφάνιση της; Αν συμβαίνει αυτό θα σκέφτεται πώς δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει σε αυτή τη σχέση εκτός από την εξωτερική της εικόνα. Όμως οι άνθρωποι είμαστε παραπάνω από την εικόνα μας, κι αυτό θέλει να ακούσει από εσένα.

Την κατηγορείς για όλα τα προβλήματα σας

ta-radevou-problimata

Αν για σένα κάθε πρώην σου είναι η πηγή του κακού που σε πλήγωσε και σου ράγισε την καρδιά, σκέψου ξανά. Γιατί κάθε πρώην είναι ένας άνθρωπος με ελαττώματα που απλώς δεν ταιριάξετε και χωρίσατε.

Αν δεις ότι για εσένα φταίνε πάντα οι πρώην σου ή η κοπέλα σου για όλα τα προβλήματα της σχέσης, ίσως ήρθε η ώρα να αναλάβεις το μερίδιο της ευθύνης σου. Σε μία σχέση οι ευθύνες πρέπει να μοιράζονται.

Μιλάς πολύ για τις πρώην σου

ta-radevou-proin

Όταν γνωριζόμαστε με ένα καινούριο άτομο, είναι λογικό πώς θα μιλήσουμε για το παρελθόν μας. Αν όμως από το πρώτο ραντεβού μιλήσεις για την πρώην σου, θα υπάρξει πρόβλημα. Ακόμα κι αν με την καινούρια αγαπημένη προχωρήσεις, θα σας στοιχειώσει η εικόνα της πρώην, η οποία μπήκε στη σχέση σας από την αρχή.

 

Κοιτάς συνέχεια το κινητό σου

ta-radevou-kinito

Στις μέρες μας, οι καφετέριες είναι γεμάτες με κόσμο που περνάνε όλη την ώρα ο καθένας πάνω από το κινητό του. Αυτή η έλλειψη επικοινωνίας μπορεί να μην καταστρέψει άμεσα μία φιλία, αλλά σίγουρα μπορεί να καταστρέψει ένα ραντεβού. Όταν βγαίνεις με έναν άνθρωπο το κάνεις για να τον γνωρίσεις και να σε γνωρίσει, και με το κινητό στην μέση δεν θα γίνει αυτό.

Εμφανίζεσαι στη ζωή της ξαφνικά από το παρελθόν

ta-radevou-parelthon

Κάτι έγινε και δεν ένιωθες την ανάγκη να την δεις. Εξαφανίστηκες για καιρό, όμως τώρα την θυμήθηκες ξανά και θες να κάνεις την εμφάνιση σου. Μεγάλο λάθος. Πιθανότατα για εσένα δεν έχει συμβεί κάτι κακό. Δεν είχατε κάτι σοβαρό, ή είχες ξεκαθαρίσει τη θέση σου.

Για εκείνη, την έχεις απορρίψει και της φέρεσαι σαν να είναι ένα τίποτα. Τουλάχιστον έτσι θα το έβλεπαν οι περισσότερες γυναίκες αν εμφανιζόσουν ξαφνικά μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, σαν να μην έφυγες ποτέ. Η καλύτερη τακτική είναι η ειλικρίνεια και ο σεβασμός. Αν της μιλήσεις για τον λόγο που επανεμφανίζεσαι είναι πιθανό να δεκτεί να σε δει.

Related Posts