7 λόγοι που οδηγού τη γυναίκα στην απιστία 5 the-man.gr

7 Λόγοι που οδηγούν τη γυναίκα στην απιστία!

by theman

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί η γυναικά να προχωρήσει στην απιστία. Ο πιο σημαντικός λόγος είναι η δική σου αντιμετώπιση προς αυτήν.

Η γυναίκα είναι πολύ συναισθηματικό πλάσμα. Αν τη πληγώσεις, αν δε τη δώσεις τη σημασία που της αξίζει, αν δε τη σεβαστείς και δε της προσφέρεις απλόχερα την αγάπη σου τότε υπάρχει περίπτωση να τη χάσεις.

 

Γιατί οι γυναίκες κερατώνουν!

 

1. Λόγω μη υγιής σχέσης

7 λόγοι που οδηγού τη γυναίκα στην απιστία 2 the-man.gr

Όταν μια σχέση δεν είναι υγιής, δηλαδή δε κάνει τη γυναικά χαρούμενη και ευτυχισμένη, μπορεί να την ωθήσει στην απιστία. Προσπάθησε να μη την κάνεις να νιώθει σαν ένα αντικείμενο του σεx. Η γυναίκα θέλει τη προσοχή σου, να νιώσει πως τρέφεις πραγματικά αισθήματα για αυτήν. Μην κάνεις το λάθος που κάνουν πολλοί και δύσκολα τα εξωτερικεύουν τα αισθήματα τους.

2. Για να δώσουν τέρμα σε μία σχέση

7 λόγοι που οδηγού τη γυναίκα στην απιστία 3 the-man.gr

 

Υπάρχουν γυναίκες οι οποίες όσο σκληρό και ψυχρό αν φαίνεται, θα πάνε με άλλον άντρα για δώσουν ένα τέλος στη σχέση στην οποία βρίσκονται ήδη. Η απιστία αυτή θα τις δώσει αυτό που ψάχνουν για να καταφέρουν τελικά να ξεμπλέξουν από μια σχέση που δεν επιθυμούν πλέον και δίσταζαν να διακόψουν μέχρι εκείνη τη στιγμή.

3. Γιατί δεν υπάρχει άλλη επιλογή

7 λόγοι που οδηγού τη γυναίκα στην απιστία 1 the-man.gr

Η γυναικά, έχει και αυτή τις ανάγκες της. Φρόντισε λοιπόν να την ικανοποιείς και στο κρεβάτι αλλά και εγκεφαλικά. Φέρε τον εαυτό σου στη θέση της. Τι θα έκανες αν δεν σε ικανοποιούσε; Θα έψαχνες ικανοποίηση κάπου άλλου.

4. Επειδή κάποιες το έχουν στο αίμα τους

7 λόγοι που οδηγού τη γυναίκα στην απιστία 5 the-man.gr

Το γνωρίζεις πως υπάρχουν γυναίκες που δεν είναι για αγάπες και λουλούδια αλλά αναζητούν συνεχώς το σεx. Οι λεγόμενες “εύκολες” ή κάπως αλλιώς που αρχίζει από π…. Εδώ το λάθος δεν είναι δικό τους αλλά δικό σου. Δε θα είναι και ιδιαίτερα δύσκολο να καταλάβεις ότι έπεσες σε τέτοια περίπτωση γυναίκας και αν δε κοιτάξεις να το λύσεις σύντομα (αν έχεις κάνει το λάθος εξ αρχής να το ξεκινήσεις) τότε δε θα αργήσει να έρθει η στιγμή που θα στα “φορέσει”.

5. Για να ανακαλύψουν τον κόσμο

7 λόγοι που οδηγού τη γυναίκα στην απιστία 4 the-man.gr

Συμβαίνει συνήθως σε μακροχρόνιες σχέσεις που ξεκίνησαν από τη νεαρή ηλικία. Όταν μια γυναίκα είναι για παράδειγμα από τα 17 της με έναν άντρα, είναι πολύ πιθανό όταν φτάσει σε κάποια ηλικία να της έρθει να ανακαλύψει τον κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι ίσως ψάξει για εpωτικές περιπέτειες που δεν είχε μέχρι τότε και για τη ζωή που ίσως δεν έκανε στα φοιτητικά της χρόνια.

6. Για να σε εκδικηθούν

7 λόγοι που οδηγού τη γυναίκα στην απιστία 6 the-man.gr

Όπως είναι λογικό, όταν μια γυναίκα πληγωθεί ανεπανόρθωτα από σένα, θα κάνει ότι μπορεί για να σε εκδικηθεί. Εφόσον καταλάβει ή ακόμα χειρότερα επιβεβαιώσει ότι είσαι εσύ άπιστος, να είσαι σίγουρος πως θα τη πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα. Να θυμάσαι πάντα πως είναι πολύ κρίμα να χαλάσεις κάτι πολύ όμορφο για την ικανοποίηση κάποιων λεπτών.

7. Γιατί δε μπόρεσαν να αντισταθούν

7 λόγοι που οδηγού τη γυναίκα στην απιστία 7 the-man.gr

Δυστυχώς υπάρχει και αυτή η περίπτωση. Μπορεί η γυναίκα να γνωρίσει κάποιον που θα τη γεμίσει υποσχέσεις, θα τις προσφέρει μεγαλύτερη προσοχή από αυτή που της δίνεις, να της προσφέρει έντονα συναισθήματα και τελικά να κάμψει τις αντιστάσεις της. Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις η γυναίκα κατακλύζεται από τύψεις μετά το “περιστατικό” αλλά η ζημιά έχει ήδη γίνει.

Related Posts