Ομορφιά-Style

14 Μοναδικά κουρέματα για άνδρες 40+

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Υπάρχουν αμέτρητα ανδρικά κουρέματα που μπορεί να κάνει ένας άντρας. Καθώς, όμως, περνάει η ηλικία μπορεί να νιώθεις όλο και πιο περιορισμένος στις επιλογές σου.

Η αλήθεια, ωστόσο, είναι ότι υπάρχουν αρκετά κουρέματα για άντρες μεγαλύτερης ηλικίας είτε έχουν κοντά είτε μακριά μαλλιά, είτε είναι γκρίζα ή αραιά. Όποιο κι αν είναι το στυλ σου, το the-man.gr έχει να σου προσφέρει μερικές υπέροχες λύσεις.

 

Τα καλύτερα κουρέματα για ώριμους άντρες

 

Κοντά μαλλιά

Ο George Clooney και ο Pierce Brosnan αποτελούν χαρακτηριστικά παραδείγματα ώριμων αντρών με στυλ, τόσο στο ντύσιμο όσο και στα κουρέματα τους. Εκτός, όμως, από αυτά τα δύο στυλ, υπάρχουν αρκετά ακόμη κουρέματα που μπορεί να κάνει ένας άντρας με κοντά μαλλιά. Μπορείς να επιλέξεις να διατηρήσεις ήπιους τόνους και να χτενίσεις απλά τα μαλλιά σου προς τα κάτω, ή μπορείς να δώσεις μια μοντέρνα νότα στο στυλ σου και να τα ανασηκώσεις ελαφρά προς τα επάνω.

Δες εδώ 32 ακόμη μοντέρνα κουρέματα για άνδρες με λίγα μαλλιά & σχήμα Μ.

 

Μακριά μαλλιά

Ακόμη κι αν έχεις λίγο περισσότερο μάκρος στα μαλλιά σου, υπάρχουν μερικές μοναδικές επιλογές και για εσένα. Μπορείς να δημιουργήσεις ένα πομπαντούρ χτένισμα ή να τα αφήσεις κάτω δίνοντας τους το ανάλογο styling.

Όποια κι αν είναι η επιλογή σου, αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι να φροντίζεις σωστά τα μαλλιά σου. Μπορεί να έχει αλλάξει το χρώμα τους αλλά με τη σωστή φροντίδα μπορείς να αναδείξεις τον καλύτερο σου εαυτό σε κάθε εμφάνιση. Δες εδώ 5 tips για να αναδείξεις τα γκρι μαλλιά σου.