Μόδα

Μοντέρνες ανδρικές τσάντες!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μια καλής ποιότητας αντρική τσάντα θα σε βολέψει και θα σου χαρίσει τέλειο στυλ. Είτε χρειάζεσαι μια επαγγελματική τσάντα είτε μια πιο καθημερινή, τα σχέδια στις αντρικές τσάντες είναι άπειρα επομένως μπορούν εύκολα να κουμπώσουν στο προσωπικό σου στυλ.

Η τσάντα είναι ένα πολύ ωραίο αξεσουάρ που θα ολοκληρώσει την εικόνα σου και θα σε βοηθήσει να είσαι οργανωμένος. Φρόντισε λοιπόν να κάνεις μια μελετημένη επλογή ώστε να κάνεις μια επένδυση σε μια τσάντα από ανθεκτικά υλικα, με πολλές τσέπες και έξυπνη διαρρύθμιση. Παρακάτω θα βρεις 50+ μοναδικά σχέδια!

Τσάντες για κάθε άντρα με ωραίο στυλ!

 

Tσάντες χαρτοφύλακες

Στους αντρικούς χαρτοφύλακες θα βρεις μια τεράστοια γκάμα από σχέδια και στυλ. Συγκεκριμένα θα βρεις μονόχρωμους χαρτοφύλακες, τσάντες με διχρωμία ή και τριχρωμία, χαρτοφύλακες με λουριά, με πολλές τσέπες, πιο minimal σχέδια αλλά και πιο ιδιαίτερα!

Μπορείς να βρεις όλους τους παραπάνω χαρτοφύλακες εδώ

Αντρικά σακίδια πλάτης

Το αντρικό σακίδιο είναι ίσιως η πιο βολική τσάντα για όλες τις ώρες και περιστάσεις της ημέρας. Στο brandbags.gr θα βρεις επώνυμες αντρικές τσάντες σε καλές τιμές που αντιστοιχούν στη καλή ποιότητα που ψάχνεις σε ένα προϊόν. Ένα σακίδιο πλάτης  σε ουδέτερα χρώματα όπως μαύρο, γκρι, καφέ ή λαδί είναι ιδανικό για κάθε άντρα.

Μπορείς να βρεις όλα τα παραπάνω σακίδια πλάτης εδώ

Δες επίσης: 5 Ανδρικά αξεσουάρ και πως να τα φορέσεις!

Τσαντάκια χιαστί για άντρες

Για τις πρωινές σου υποχρεώσεις, τις βόλτες αλλά και τα ταξίδια σου είναι χρήσιμο να έχεις ένα μικρό τσαντάκι χιαστί ώστε να έχεις εύκολη πρόσβαση στο κινητό, τα χρήματα και τις κάρτες σου. Στο brandbags.gr θα βρεις οικονομικά χιαστί τσαντάκια με τις απαραίτητες εσωτερικές και εξωτερικές θήκες!

Μπορείς να βρεις όλα τα παραπάνω χιαστί τσαντάκια εδώ

Δες επίσης: Πως να συνδυάσεις το καμηλό χρώμα στα ανδρικά ρούχα και αξεσουάρ!

Αντρικά τσαντάκια μέσης

Δες επίσης: Οι 9 κανόνες αντρικής μόδας που μπορείς να “σπάσεις”

Ιδιαίτερα άνετα και βολικά είναι και τα τσαντάκια μέσης. Ένα τσαντάκι μέσης μπορείς να το φορέσεις και λοξά στον κορμό σου σαν ένα χιαστί τσαντάκι. Το στυλ αυτό είναι διαχρονικό και δε θα φύγει ποτέ από τη μόδα, αξίζει σίγουρα λοιπόν να επενδύσεις σε ένα καλό τσαντάκι μέσης.

Μπορείς να βρεις όλα τα παραπάνω αντρικά τσαντάκια μέσης εδώ