Το νέο υπερπολυτελές σκάφος της Lexus!

by theman

Η Lexus είναι μία εταιρία, η οποία κατασκευάζει αυτοκίνητα. Είναι περισσότερο γνωστή στο εξωτερικό, καθώς τα αυτοκίνητά της είναι αρκετά ακριβά. Αυτό συμβαίνει γιατί κανένα δεν απευθύνεται στον μέσο όρο του καταναλωτή στην Ελλάδα, αλλά στο εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια προωθεί ιδιαίτερα τα υβριδικά της αυτοκίνητα.

Οι πωλήσεις της εταιρίας είναι πολύ μεγάλες σε όλο τον κόσμο. Απ’ότι φαίνεται όμως δεν έχει σκοπό να σταματήσει στα αυτοκίνητα και αποφάσισε να κάνει άνοιγμα στα σκάφη. Πρόσφατα ανακοίνωσε το ολοκαίνουριο υπερπολυτελές σκάφος που θα κυκλοφορήσει στα μέσα του 2019. Αν κρίνουμε από τις δουλειές που έχει κάνει στο παρελθόν, το τελικό προϊόν θα είναι κάτι πολύ εντυπωσιακό.

 

Η Lexus βγάζει το καινούριο υπερπολυτελές σκάφος της!

Δες επίσης Το αόρατο yacht που έχει δεξαμενή 50.000 γαλονίων καυσίμου!

Η αλήθεια είναι πως αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες προσπαθούν να μπουν στον θαλάσσιο χώρο. Δύο από αυτές τις εταιρίες είναι η Aston Martin και η Mercedes. Φυσικά δεν τα πάνε όλοι το ίδιο καλά. Ενώ η Aston Martin έκανε πολύ καλή δουλειά, η δουλειά της Mercedes θα μπορούσε να θεωρηθεί αδέξια.

Το σκάφος της Lexus όμως φαίνεται πολύ πιο εντυπωσιακό και απ’ότι φαίνεται θα είναι πολύ πιο ακριβό. Η τιμή του δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι λίγοι θα μπορούν να αγοράσουν ένα από τα κομμάτια που θα κυκλοφορήσουν. Εξάλλου δεν μιλάμε για αυτοκίνητο αλλά για σκάφος.

Δες επίσης Το νέο σπορ αυτοκίνητο της McLaren 600LT!

Ο πρόεδρος της εταιρίας, Yoshihiro Sawa, είπε ότι η Lexus είναι μία εταιρία που βρίσκει καινούριους τρόπους για να καταπλήξει και να καινοτομήσει τους επισκέπτες της. Προτιμάει να μην αποκαλεί τον κόσμο που αγοράζει τα προϊόντα της εταιρίας ως πελάτες, αλλά ως επισκέπτες. Το καινούριο σκάφος LY 650 θεωρείται ότι είναι η τρίτη ναυαρχίδα της Lexus.

Οι διαστάσεις που θα έχει το σκάφος είναι 19.8 μέτρα μήκος και 5.8 μέτρα πλάτος. Τα αυτοκίνητα Lexus είναι χωρίς αμφιβολία από τα πιο ποιοτικά που υπάρχουν στον κόσμο. Αυτό θέλουν να συνεχίσουν να κάνουν αλλά και σε σκάφη. Όσοι αντέχουν οικονομικά να το παραγγείλουν, θα φτάσει στα χέρια τους στα μέσα της χρονιά 2019.

Related Posts