typoi filwn

Οι 10 φίλοι που όλοι χρειαζόμαστε!

by theman

Η φιλία είναι ένα σημαντικό κομμάτι για μία υγιή και ευτυχισμένη ζωή, όμως στην εποχή των social media η λέξη φιλία δεν είναι αυτό που ήταν κάποτε. Σήμερα όλοι έχουμε “φίλους” που δεν έχουμε γνωρίσει καν.  Κάποτε μόνο τα παιδιά έλεγαν για άλλα παιδιά που μόλις γνώρισαν πως είναι φίλοι τους. Ίσως πρέπει να γυρίσουμε λίγο πιο πίσω για να δούμε πως υπάρχουν πραγματικοί φίλοι που όλοι χρειαζόμαστε.

Συνήθως ο καθένας έχει έναν καλύτερο φίλο στον οποίο εμπιστεύεται τα πάντα. Ο κολλητός ή καλύτερος φίλος είναι αυτός που σε έχει δει να κλαις και να γελάς, και σε στηρίζει σε όλες τις δυσκολίες. Δεν είναι όμως όλες οι φιλίες μας έτσι κι αυτό είναι κάτι καλό! Οι διαφορετικοί άνθρωποι στη ζωή μας μιλάνε σε διαφορετικά χαρακτηριστικά του ίδιοι μας του εαυτού. Δες επίσης Τι σημαίνει στα αλήθεια το να μείνεις φίλος με την πρώην σου!

Οι 10 τύποι φίλων που όλοι χρειαζόμαστε!

Ο χιουμορίστας

filoi gelane

Είσαι τυχερός αν έχεις έναν φίλο με εξαιρετικό χιούμορ, γιατί αυτός ο άνθρωπος σε κάνει να γελάς ακόμα και αν έχεις μια άσχημη μέρα. Ο χιουμορίστας είναι ένας έξυπνος άνθρωπος, δημοφιλής και προσιτός. Σίγουρα θα ανυπομονείς να τον συναντάς γιατί οι φίλοι που όλοι χρειαζόμαστε πρέπει να έχουν και μία δόση χιούμορ στη ζωή.

Ο αθλητής

filoi gymnazontai

Ο αθλητής είναι ο φίλος που θα σε προτρέπει να βάλεις τα αθλητικά σου και να βγεις από το σπίτι. Η φιλία με αυτόν τον τύπο είναι σαν τις φιλίες των γυναικών που ψωνίζουν μαζί. Διασκεδάζετε και κάνετε δραστηριότητες που σας ανανεώνουν και τους δύο.

Ο φίλος που πιστεύει σε σένα

kollhtoi filoi

Ο φίλος αυτός είναι θησαυρός. Πιστεύει σε σένα και τις δυνατότητες σου και σε προτρέπει να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου. Ο ίδιος πιθανόν κυνηγάει τους στόχους του και τους πραγματοποιεί. Τέτοιοι φίλοι είναι φίλοι που όλοι χρειαζόμαστε!

Ο “τεμπέλης”

filoi blepoun agwna

Ο φίλος αυτός δεν είναι τεμπέλης στη δουλειά του. Είναι απλά ο άνθρωπος που είναι άνετος στον χώρο σου όταν είναι ακατάστατος, και βλέπετε μαζί ταινίες τρώγοντας μεγάλες ποσότητες φαγητού. Χρειάζεται τον χρόνο του και του αρέσει να χαλαρώνει με απλές δραστηριότητες.

Ο “παλιός”

filos apo ta palia

Με έναν παλιό φίλο μπορεί να μην κάνετε συχνή παρέα πια γιατί είτε αλλάξατε ιδεολογικά είτε γεωγραφικά. Όμως με τον “παλιό” γνωρίζεστε πολύ καλά και έχετε περάσει πολλά μαζί. Όποτε συναντιέστε είναι σαν μην πέρασε μια μέρα.

Ο αρτίστας

artistic type of friend

Ο αρτίστας ασχολείται με την τέχνη και είναι ένα πιο “περίεργο” άτομο. Πιθανόν δεν τον βλέπεις συχνά γιατί ασχολείται ατέλειωτες ώρες με αυτό που τον εκφράζει. Σίγουρα σε βάζει σε εναλλακτικά μονοπάτια σκέψης και είναι ευχάριστη κάθε σας συνάντηση. Δες επίσης 6 Πράγματα που μπορεί να σε κάνουν αντιπαθή όταν γνωρίζεις κάποιον!

Ο φίλος από το εξωτερικό

filos apo to ekswteriko

Με τον τουρισμό στην Ελλάδα στα ύψη, το ίντερνετ και τα ταξίδια σίγουρα έχεις κάνει φίλους από το εξωτερικό. Τέτοιος φίλοι είναι σίγουρα ανάμεσα στους φίλους που όλοι χρειαζόμαστε γιατί έχουν ζήσει διαφορετικά και έχετε πάντα πολλά πράγματα να συζητήσετε που δεν είναι συνηθισμένα! Με τον φίλο από το εξωτερικό επεκτείνεις τους ορίζοντες σου κι αυτό είναι σημαντικό.

Ο “τρελός”

typoi filwn

Ο “τρελός” είναι ο πιο περιπετειώδης και τολμηρός φίλος που έχεις. Τον αγαπάς γι αυτό το λόγο. Μαζί του ένα χαλαρό ποτό θα καταλήξει σε πάρτι στη Μύκονο. Η παρέα με αυτόν τον τύπο φίλου είναι πάντα ευχάριστη και ανανεωτική! Σε εμπνέει να παίρνεις πιο πολλά ρίσκα και να ζεις τη στιγμή περισσότερο!

Ο καλύτερος φίλος

best friend

Ο καλύτερος φίλος είναι αυτός που πρέπει να υπάρχει στην ζωή καθενός. Είναι σαν αδερφός και είναι από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή ενός άντρα. Θα μου πεις τότε γιατί πρέπει να υπάρχουν οι άλλοι εννιά; Ο λόγος είναι ότι ο καθένας είναι μοναδικός με τον δικό του τρόπο και καλύπτει διαφορετικές κοινωνικές ανάγκες που έχουμε. Δες επίσης H αντρική φιλία σε κάνει πιο ευτυχισμένο!

Related Posts