Ανδρικά μαγιό hm

29 Όμορφα ανδρικά μαγιό H&M

by theman

Ένα καλό μαγιό δεν χρειάζεται να κοστίζει μια περιουσία για να είναι ποιοτικό. Μαγαζιά όπως τα H&M έχουν υπέροχα σχέδια της μόδας αλλά και πιο κλασσικές επιλογές σε πολύ οικονομικές τιμές. Μπορείς να βρεις μαγιό για κάθε τύπο σώματος  ώστε να βγεις στη παραλία με αυτοπεποίθηση και στυλ.

Να θυμάσαι ότι το να επενδύσεις σε ένα μαγιό που σε κάνει να νιώθεις άνετα και όμορφα είναι σημαντικό καθώς είναι το μοναδικό ρούχο για τη παραλία. Παρακάτω θα βρεις 29 σχέδια σε αντρικά μαγιό κοντά, έως το γόνατο και σε στυλ σλιπ!

29 Ανδρικά μαγιό για φέτος το καλοκαίρι από τα H&M

 

Κοντά ανδρικά μαγιό

κοντό αντρικό μαγιόαντρικό μαγιό pacmanπορτοκαλί αντρικό μαγιό με μπανάνεςαντρικό μαγιόστρατιωτικό αντρικό μαγιόκοντό αντρικό μαγιό με σχέδιααντρικό μαγιόκίτρινο αντρικό μαγιό κοντόκοντό αντρικό μαγιό με φλαμίγκοφλοράλ αντρικό μαγιόροζ άσπρο ριγέ αντρικό μαγιόπράσινο σκούρο αντρικό μαγιόμαύρο αντρικό μαγιόκόκκινο κοντό αντρικό μαγιόγαλάζιο αντρικό μαγιό h&mριγέ αντρικό μαγιόμαύρο κοντό αντρικό μαγιόμπλε αντρικό μαγιό

Στα κοντά ανδρικά μαγιό υπάρχει μεγάλη ποικιλία. Στα H&M θα βρεις μαγιό σε πολλά χρώματα όπως μπλε, κόκκινο, κίτρινο και γαλάζιο. Θα βρεις όμως και μοναδικά μαγιό σε διάφορα σχέδια και trendy μοτίβα όπως στρατιωτικά, ριγέ ή φλοράλ. Είναι όλα πολύ άνετα και ταιριάζουν στα περισσότερα αντρικά σώματα.

Δες επίσης: Μοντέρνα Ανδρικά Μαγιό για το καλοκαίρι!

Ανδρικά μαγιό έως το γόνατο

μαγιό αντρικό h&mκαφέ αντρικό μαγιόγαλάζιο αντρικό μαγιόαντρικό μαγιό μέχρι το γόνατοσκούρο μπλε αντρικό μαγιόαντρικό μαγιό με σχέδιατρίχρωμο αντρικό μαγιόμαύρο αντρικό μαγιότρίχρωμο αντρικό μαγιό

Τα ανδρικά μαγιό έως το γόνατο είναι η πιο safe επιλογή για την θάλασσα. Τα φετινά σχέδια των H&M περιορίζεται σε μονόχρωμα μαγιό και μαγιό με ελάχιστα σχέδια ή συνδυασμούς χρωμάτων. Το καλό είναι πως με τα διακριτικά σχέδια αυτά θα βολευτείς πολύ καθώς μπορούν να δείχνουν και σαν βερμούδες.

Δες επίσης: Πόσο μακρύ πρέπει να είναι το ανδρικό μαγιό!

Αντρικά μαγιό σε στυλ σλιπ

σλιπ αντρικό μαγιό μαύροκαφέ αντρικό μαγιό στυλ σλιπ

Δες επίσης : Η μόδα στα αντρικά μαγιό για το καλοκαίρι!

Τέλος, τα μαγιό σε στυλ σλιπ, τα οποία δε προτιμούνται από τους περισσότερους άντρες. Θεωρούνται μη κολακευτικά ή παλιομοδίτικα για αυτό και πλέον θα δεις ελάχιστους άντρες να τα φοράνε. Ωστόσο, αν αποτελείς μια από τις εξαιρέσεις και βρίσκεις όμορφα τα συγκεκριμένα μαγιό, στα H&M θα βρεις 2 προϊόντα, ένα μαύρο και ένα καφέ μαγιό!

Related Posts