10 Πανέμορφα Vintage αυτοκίνητα!

by theman

Το αυτοκίνητο είναι το παιχνίδι κάθε άντρα. Όπως και τα παιχνίδια, έτσι και τα αυτοκίνητα, όσο πιο παλιά είναι τόσο μεγαλύτερη αξία αποκτούν. Γι αυτό το λόγο και τα vintage αυτοκίνητα είναι τόσο όμορφα και τόσο ακριβά. Ποιος άντρας δε θα ήθελε ένα τέτοιο αυτοκίνητο στο γκαράζ του;

Βρήκα 10 αυτοκίνητα vintage και όλα είναι πραγματικά πανέμορφα. Το καθένα με διαφορετικό σχεδιασμό κάνοντας το κάθε αυτοκίνητο μοναδικό. Όλα όμως θυμίζουν αυτό το όμορφο vintage στυλ. Το καθένα από αυτά είναι ένα πραγματικό στολίδι και είναι το όνειρο κάθε άντρα.

Τα 10 πιο όμορφα Vintage αυτοκίνητα!

 

1961 Jaguar E-Type

palia autokinita

Δες επίσης 10 Απίστευτα αυτοκίνητα που οδηγούν οι gangsters!

Παγκοσμίως θεωρείται ένα από τα ωραιότερα αυτοκίνητα. Κατασκευάστηκε το 1961 και η εμφάνισή του σε συνδυασμό με την απόδοσή του, δημιούργησαν το απόλυτο σπορ αυτοκίνητο. Αυτή τη στιγμή ένα από τα έξι αυτοκίνητα που υπάρχουν βρίσκεται στο μουσείο μοντέρνας τέχνης της Νέας Υόρκης.

1955 Maserati A60/54

vintage autokinita

Είναι το πρώτο αυτοκίνητο που δημιούργησε μόνη της η Maserati. Είναι σειρά A6 και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1947. Έπειτα, πέρασε αρκετός καιρός για την τελειοποίησή του. Δημιουργήθηκαν μόνο 60 κομμάτια από το συγκεκριμένο μοντέλο.

1959 BMW 503 Coupe

vintage bmw

Το πρώτο μεταπολεμικό vintage coupe της BMW. Ένα πραγματικό θηρίο για την εποχή καθώς φοράει οκτακύλινδρο κινητήρα 3,2 λίτρων με 140 άλογα. Η αίσθηση της πολυτέλειας έρχεται από τα δερμάτινα καθίσματα και τα ηλεκτρικά παράθυρα. Στην αγορά κυκλοφόρησαν περίπου 400 κομμάτια.

1962 Ferrari 400 Superamerica

omorfa vintage

Μπορεί να έχουμε λίγο διαφορετικά στο μυαλό μας την Ferrari τώρα. Το 1959 όμως ο κόσμος είδε για πρώτη φορά το μοντέλο 400 της σειράς superamerica πριν κυκλοφορήσει στην αγορά το 1962. Ο κινητήρας του είναι 4 λίτρα, μια αρκετά μεγάλη μηχανή για την εποχή. Μόνο 46 κομμάτια κυκλοφόρησαν στην αγορά.

1938 Bugatti 57SC Atlantic

omorfa autokinita

Αν και το πιο γνωστό αυτοκίνητο της Bugatti είναι η Bugatti Veyron, δεν σημαίνει ότι δεν έχει δημιουργήσει όμορφα αυτοκίνητα στο παρελθόν. Ένα από αυτά είναι και το συγκεκριμένο μοντέλο. Τα κομμάτια που δόθηκαν στην αγορά είναι μόνο 57.

1963 Corvette Stingray C2

Δες επίσης Τα 5 πιο πολυτελή αυτοκίνητα για το 2018!

Η ιδέα για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ήταν να δημιουργηθεί κάτι μικρό, ευκίνητο και ελαφρύτερο. Η πρώτη Corvetter Stingray κυκλοφόρησε το 1963 και έγινε ιδιαίτερα γνωστό για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του.

1963 Aston Martin DB5

aston martin

Ένα αυτοκίνητο που θυμίζει το όχημα που χρησιμοποιούσε ο James Bond στις πρώτες ταινίες. Στην καμπίνα του έχει καθίσματα με κλίση, ηλεκτρικά παράθυρα, δερμάτινη επένδυση και πυροσβεστήρα. Μπορεί να φαίνεται περίεργο, αλλά τότε δεν είχαν πυροσβεστήρα όλα τα αυτοκίνητα.

1958 Mercedes-Benz 220S

megala autokinita

Μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, η Mercedes-Benz κατασκεύασε μια καινούρια σειρά αυτοκινήτων. Ο σχεδιασμός του συγκεκριμένου αυτοκινήτου ήταν τόσο όμορφος που αποφάσισαν να τον κρατήσουν με κάποιες αλλαγές και σε επόμενα μοντέλα.

1966 Lamborghini Miura

lamborghini

Η Lamborghini Miura δημιουργήθηκε 3 χρόνια μετά την ίδρυση της εταιρίας. Αυτό είναι κάτι πολύ εντυπωσιακό καθώς ήταν ένα πολύ μεγάλο βήμα για την εταιρία. Ο σχεδιασμός του ήταν ιδιαίτερα πρωτοποριακός και ήταν το γρηγορότερο αυτοκίνητο που κυκλοφόρησε εκείνη την εποχή. Αξίζει πραγματικά μία θέση στα καλύτερα vintage κουπέ όλων των εποχών.

1963 Porsche 911

porsche 911

Δες επίσης Τα 10 καλύτερα αυτοκίνητα για το 2018 παγκοσμίως!

Είναι το δεύτερο μοντέλο της σειράς 911 που κυκλοφόρησε και το πιο σημαντικό. Ένα από τα πιο παλιά sport coupe αυτοκίνητα που είναι ακόμα στην παραγωγή.

Related Posts