Πως να φαίνεται το αυτοκίνητο σαν καινούριο

by Effie M.

Το αυτοκίνητο σου, είναι πολύ σημαντικό για σένα! Ακόμα και αν το έχεις αρκετά χρόνια, υπάρχουν μερικοί τρόποι για να φαίνεται το αυτοκίνητο σαν καινούριο! Πρέπει να το προσέχεις και να το φροντίζεις για να φαίνεται πάντα όμορφο και καλοδιατηρημένο! Δυστυχώς, είναι αρκετά δύσκολο να το αντικαταστήσεις, γιατί οι τιμές έχουν ανέβει στα ύψη! Για αυτό, μπορείς να ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές και να τις εντάξεις στην καθημερινότητα σου!

Όταν οδηγείς ένα καινούριο αυτοκίνητο, η αυτοπεποίθηση σου ανεβαίνει! Σου είναι πιο εύκολο να καλέσεις την παρέα σου στο αμάξι, ή να γυρίσεις την κοπέλα που σου αρέσει στο σπίτι, όταν το αυτοκίνητο σου είναι περιποιημένο. Θέλεις να είναι το αμάξι σου πάντα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση; Θέλεις να αναρωτιούνται όλοι αν το έχεις αγοράσει πρόσφατα; Αν ναι, τότε υπάρχουν κάποιες συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσεις! Δες παρακάτω τι πρέπει να κάνεις για να φαίνεται το αυτοκίνητο σαν καινούριο!

Συμβουλές για να φαίνεται το αυτοκίνητο σου σαν καινούριο!

Να μην αφήνεις ποτέ σκουπίδια μέσα

αμάξι σακούλα για σκουπίδιαΜια απλή συνήθεια που πρέπει να εντάξεις στην καθημερινότητα σου για να φαίνεται το αυτοκίνητο σαν καινούριο, είναι να φροντίζεις να είναι πάντα καθαρό! Απέφυγε να αφήνεις τα σκουπίδια μέσα στο αυτοκίνητο, ακόμα και για λίγη ώρα! Αν θέλεις μπορείς να τοποθετήσεις μία σακούλα ή έναν μικρό κάδο σκουπιδιών, και να τον αδειάζεις συχνά! Έτσι, θα αποφύγεις τις άσχημες μυρωδιές και τα υπολείμματα των τροφών, όπως τα ψίχουλα, που δύσκολα φεύγουν!

Δες επίσης: 5 Tips για να έχεις πάντα καθαρό αμάξι!

Αρωματικό αυτοκινήτου  – αυτοκίνητο σαν καινούριοαρωματικό αυτοκινήτου

Επίσης, σχετικά με την αποφυγή των άσχημων μυρωδιών, θα σου πρότεινα να έχεις πάντα ένα αρωματικό αυτοκινήτου. Ένα καινούριο αμάξι μυρίζει όμορφα, όμως όχι επιτηδευμένα. Απέφυγε τις έντονες μυρωδιές που μπορεί να προκαλέσουν ζαλάδα στους συνεπιβάτες σου. Επέλεξε ένα αρωματικό που θα είναι ευχάριστο και φρέσκο, και θα θυμίζει τη μυρωδιά ενός καινούριου αυτοκινήτου!

Δες επίσης: Τι να προσέξεις όταν αγοράζεις μεταχειρισμένο αμάξι!

Χρησιμοποίησε σκουπάκι – αυτοκίνητο σαν καινούριο

άντρας σκουπίζει αυτοκίνητο σαν καινούριοΕπίσης, το σκουπάκι του αυτοκινήτου πρέπει να γίνει ο καλύτερος σου φίλος, για να φαίνεται το αυτοκίνητο σαν καινούριο! Προσπάθησε να καθαρίζεις τα πατάκια και το σαλόνι συχνά και να απομακρύνεις τη σκόνη από το αμάξι σου!

Δες επίσης: 10 Πράγματα που πρέπει να έχεις πάντα στο αυτοκίνητο

Να είναι πάντα καθαρόκαθαρό αυτοκίνητο σαν καινούριοκαθαρισμός καθισμάτων στο αυτοκίνητο

Εξίσου σημαντικό είναι και το πλύσιμο του αυτοκινήτου! Προσπάθησε να το πλένεις συχνά σε κάποιο πλυντήριο ή και μόνος σου! Για καλύτερα αποτελέσματα, μπορείς να καθαρίζεις εσωτερικά, τις επιφάνειες και τα καθίσματα του αυτοκινήτου σου!

Δες επίσης: Συμβουλές για την περιποίηση του αυτοκινήτου σου!

Πανάκια με μικροΐνες

άντρας καθαρίζει αυτοκίνητο σαν καινούριο

Επίσης, ξεφορτώσου τη σκόνη από τις επιφάνειες του αυτοκινήτου σου! Επέλεξε πανάκια με μικροΐνες που φημίζονται για τα αποτελέσματα που προσφέρουν στην καθαριότητα του χώρου! Ακόμα, κράτα τα τζάμια σου πάντα καθαρά, όπως ακριβώς θα ήταν σε ένα καινούριο αυτοκίνητο!

Δες επίσης: 7 Βήματα για σωστή καθαριότητα αυτοκινήτου

Γυάλισμα και κέρωμα

γυάλισμα αυτοκίνητο σαν καινούριο

Ακόμα, αρκετά σημαντικές συμβουλές για να φαίνεται καινούριο το αυτοκίνητο σου, είναι το γυάλισμα και το κέρωμα! Το πόσο συχνά θα τα κάνεις εξαρτάται με την επιφάνεια του αυτοκινήτου, αλλά σίγουρα θα σε βοηθήσουν στη λείανση της βαμμένης επιφάνειας, στην αποκατάσταση των φθορών και την αποφυγή της σκόνης και της ακτινοβολίας!

Related Posts