στιλ για γένια

Ποιο στυλ για γένια να επιλέξεις!

by theman

Παλαιότερα τα γένια συμβόλιζαν τον πλούτο. Τώρα, αποτελεί ένα όπλο των ανδρών που ομορφαίνει το πρόσωπό τους. Σήμερα θα δεις 4 ακαταμάχητα στυλ για γένια ώστε να βρεις ποιο ταιριάζει σε ‘σένα.

4 στυλ για γένια για να επιλέξεις!

Μακριά γένιαΜεγάλα γένεια

Πλήρης γενειάδα

Πλήρης γενειάδα

Η πλήρης γενειάδα είναι ένα στυλ πραγματικά απίστευτα ωραίο, αλλά και απίστευτα δύσκολο να συντηρηθεί. Σε περίπτωση που θέλεις να αποκτήσεις πλήρη γενειάδα θα πρέπει να θυμάσαι ότι χρειάζεται πολλή φροντίδα και περιποίηση για να δείχνει όμορφη.

Πρόκειται για ένα πραγματικά ξεχωριστό στυλ σε σύγκριση με τα άλλα καθώς απαιτεί μεγαλύτερη υπομονή. Παρότι μπορούν να την αποκτήσουν όλοι, ταιριάζει καλύτερα σε άνδρες με οβάλ σχήμα προσώπου.

Ίσως σε ενδιαφέρει: Φτιάξε τα γένια ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου!

Ο “αξύριστος”

Άντρες με αξύριστα γένιαΣτυλ για γένια

Αυτό το στυλ για γένια ίσως να είναι και πιο διαδεδομένο από τα άλλα και πάντα μέσα στη μόδα. Ξέρεις, είναι αυτό που κάποτε έδειχνε πως βαριέσαι να ξυριστείς αν και η πραγματικότητα είναι προφανώς διαφορετική πλέον.

Έχει παρατηρηθεί πως αυτό το στυλ το προτιμούν αρκετά οι γυναίκες στους άνδρες και δίνει στους άνδρες μεγάλη αυτοπεποίθηση. Ταυτόχρονα δίνει και μια ωριμότητα στους άνδρες με baby faces. Ευτυχώς, διότι δεν είναι καθόλου δύσκολη η συντήρησή του και μπορείς να το αποκτήσεις αρκετά γρήγορα. Όμως, θα ήταν καλό να επιλέξεις και ένα καλό στυλ κουρέματος για να το αναδείξεις.

4 ακαταμάχητα στυλ για γένια

Κοντό μούσι

Άνδρες με κοντό μούσιΚοντό μούσιΚοντά μούσια

Το κοντό μούσι είναι ο μικρός ξάδερφος της πλήρους γενειάδας. Πρόκειται για το ίδιο concept αλλά είναι γενειάδα μικρότερης έκτασης. Δίνει έναν φιλικότερο τόνο ενώ δεν απαιτεί, όπως και το προηγούμενο στυλ για γένια, ιδιαίτερη συντήρηση, αλλά σίγουρα ένα καλό τριμάρισμα.

Ένα πάρα πολύ θετικό στοιχείο που έχει αυτό το στυλ για γένια είναι πως ταιριάζει σε όλα τα πρόσωπα, απλά θα πρέπει να το τριμάρεις σύμφωνα με το σχήμα και τις γωνίες του προσώπου σου για να πάρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Διάβασε επίσης: Πως να κάνεις το σωστό ανδρικό styling σε σγουρά μαλλιά!

Μουσάκι ή Goatee

GoateeΣτυλ goateeΔιάσημοι με goatee

Το έχεις ακούσει και το έχεις δει, κυρίως τη δεκαετία του ‘90 όλοι σχεδόν είχαν μουσάκι. Διάσημοι και μη επέλεγαν πάρα πολύ συχνά αυτό το στυλ για γένια. Για ποιον λόγο θα ρωτήσεις, και θα σου απαντήσω αμέσως. Εύκολο, απλό, μικρό και καλλιτεχνικό.

Παρότι ταιριάζει κυρίως σε αδύνατα πρόσωπα, αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορείς να το φέρεις στα μέτρα σου με το σωστό τριμάρισμα. Επίσης, δε χρειάζεται κανένα είδος συντήρησης, απλά θα πρέπει να το τριμάρεις πού και πού για να μην παχύνει πολύ.

Related Posts