δωρεάν Netflix εφαρμογη

Πώς να αποκτήσεις δωρεάν λογαριασμό Netflix!

by theman

Οι ταινίες και οι σειρές είναι η καλύτερη μας παρέα αυτή την περίοδο. Οπότε, αν έχεις λογαριασμό στο Netflix έχεις σωθεί. Το κόστος του ανά μήνα ξεκινάει από 7.99€, αλλά δυστυχώς δεν μπορούν όλοι να διαθέσουν αυτό το ποσό την συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Πως θα σου φαινόταν όμως αν σου έλεγα ότι μπορείς να το έχεις δωρεάν στο PC ή το κινητό σου για όλο το 2020;

Πριν πω το οτιδήποτε άλλο να σου πω ότι το δοκίμασα πρώτη εγώ και ΔΟΥΛΕΥΕΙ! Τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσεις είναι πάρα πολύ απλά. Θα σου δείξω λοιπόν αναλυτικά την διαδικασία για να βλέπεις free σειρές και ταινίες χωρίς κολλήματα και με ελληνικούς υπότιτλους και με ευχαριστείς αργότερα!

Τι πρέπει να κάνεις για να έχεις free λογαριασμό στο Netflix για όλο το 2020

 

Αρχικά να πω ότι αν ενδιαφέρεσαι να το έχεις στο κινητό σου θα πρέπει να προσπεράσεις το πρώτο βήμα, το οποίο αφορά ξεκάθαρα τον υπολογιστή.

1. Κατέβασε έναν Android Emulator στον υπολογιστή σου

Από τους καλύτερους players είναι ο Nox, ο KoPlayer και ο BlueStacks. Προσωπικά χρησιμοποιώ τον Nox player οπότε τα βήματα που θα σου δείξω θα είναι επάνω σε αυτόν. Για να τον κατεβάσεις στο PC ή το laptop σου θα πρέπει να μπεις εδώ και να κατέβεις προς τα κάτω στην σελίδα για να πατήσεις το κουμπί “Download Nox For Windows“.

Μόλις πατήσεις download θα πρέπει να κάνεις εγκατάσταση του player. Έπειτα, θα πρέπει να συνδέσεις το gmail σου επιλέγοντας το Settings.

nox player εγκατάσταση

Στην συνέχεια, πηγαίνεις στις προσωπικές ρυθμίσεις για να βάλεις το account σου.

σύνδεση λογαριασμού nox

Από τις επιλογές που θα σου εμφανιστούν πατώντας το Accounts θα πρέπει να επιλέξεις το “Google” και στην συνέχεια να βάλεις το gmail και τον κωδικό του email σου.

ρυθμίσεις nox googleλογαριασμός the-man.gr

2. Κατέβασε το application για το δωρεάν Netflix

Τώρα έχει σειρά να κατεβάσουμε μέσα στον Nox, ή σε οποιονδήποτε άλλο Emulator μπορεί να χρησιμοποιείς το application που θα μας δώσει τον δωρεάν λογαριασμό.

αναζήτηση google με nox player

Ξεκινάς πατώντας το εικονίδιο “Browser” και στην γραμμή αναζήτησης της Google βάζεις την διεύθυνση https://khizertariq.com/how-to-get-free-netflix-account-in-2020/ είτε πληκτρολογώντας την είτε με αντιγραφή επικόλληση από εδώ.

δωρεάν λογαριασμός στο netflix

Για να κατεβάσεις το application του Netflix θα πρέπει να κάνεις κλικ στο πράσινο εικονίδιο που βρίσκεται κάτω από το πρώτο βήμα. Σε περίπτωση που βγει το μήνυμα “Install from unknown source” μην φοβηθείς και πάτα enable για να συνεχίσεις.

Δες επίσης: 7 Ταινίες στο Netflix που πρέπει να δεις!

3. Κάνε Update την εφαρμογή του Netflix

Μόλις γίνει η εγκατάσταση θα δεις στην αρχική του Nox το εικονίδιο για το Netflix. Πατώντας το θα σου εμφανίσει το παράθυρο που βλέπεις στην εικόνα, όπου και θα πρέπει να πατήσεις “UPDATE“. Καλό θα ήταν να κάνεις σε τακτά χρονικά διαστήματα update για να περνιούνται οι νέες ταινίες και τα επεισόδια από τις σειρές.

ενημέρωση εφαρμογής netflix

Το update διαρκεί μόλις λίγα δευτερόλεπτα. Σε δεύτερη φάση θα σου εμφανιστεί ένα παράθυρο όπου θα σε βάζει να επιλέξεις πως θες να ανοίξεις την εφαρμογή. Αυτό το αγνοείς τελείως και πατάς στο προτελευταίο εικονίδιο που έχει ο Nox κάτω δεξιά. Έτσι μεταφέρεσαι και πάλι στην αρχική σου. Μην ξεχνάς όμως να κλείνεις το Netflix που τρέχει από πίσω πατώντας το τελευταίο εικονίδιο.

free κατέβασμα netflix the-man.gr

Για να μπεις τώρα στην εφαρμογή θα πρέπει κάθε φορά που πατάς να μπεις στο Netflix να πατάς Cancel στο Update.

Δες επίσης: Οι 6 σειρές επιστημονικής φαντασίας που πρέπει να δεις! 

4. Δες ταινίες και σειρές με ελληνικούς υπότιτλους

Τώρα το μόνο που μένει να κάνεις είναι να αλλάξεις τους προεπιλεγμένους υπότιτλους στο Netflix και να βάλεις τους ελληνικούς. Για να το κάνεις αυτό πατάς τις τρεις γραμμές που βλέπεις επάνω αριστερά και πηγαίνεις στο τέλος του μενού στο Settings.

ρυθμίσεις netflix

Από την λίστα που θα ανοίξει θα πρέπει να βρεις την κατηγορία Subtitles, η οποία είναι αρκετά κάτω. Από εκεί τώρα μπορείς να βάλεις σαν βασική γλώσσα τα Ελληνικά. Επιπλέον, για να μην ψάχνεις συνέχεια υπότιτλους όταν βάζεις μια ταινία ή σειρά μπορείς να επιλέξεις και το “Autoplay first sub in list“.

ταινίες σειρές ελληνικοί υπότιτλοι Netflix

Για να δεις στο Netflix την ταινία που θέλεις είτε κάνεις αναζήτηση από τον μεγεθυντικό φακό που βρίσκεται πάνω δεξιά είτε κατεβαίνεις στην λίστα με τις προτάσεις που έχεις μπροστά σου. Επέλεξε λοιπόν αυτό που θέλεις να δεις και πάτα επάνω σε ένα από τα links που εμφανίζονται. Από εκεί, επέλεξε “Play with subtitle“.

δωρεάν ταινίες σειρές netflix

Και στην συνέχεια το link με τους ελληνικούς υπότιτλους που εμφανίζεται.

netflix χωρίς πληρωμή

Να πω όμως, ότι δυστυχώς δεν έχουν όλες οι σειρές και οι ταινίες ελληνικούς υπότιτλους. Αλλά αυτό είναι ένα γενικό θέμα που έχει το Netflix όταν δεν είναι το Ελληνικό και δεν έχει να κάνει με την εφαρμογή. Οπότε θέλει ψάξιμο, εκτός και αν είσαι διατεθειμένος να δεις την ταινία σου χωρίς υπότιτλους και να τα ακούς στα Αγγλικά. Για να το κάνεις αυτό πατάς απλά “Play“.

Δες επίσης: Ποια είναι τα καλύτερα TV boxes για το 2019-2020

Ελπίζω να σας κάλυψα. Για οποιαδήποτε άλλη απορία έχετε θα περιμένω τα σχόλια σας. Καλό λιώσιμο λοιπόν!

Related Posts