ανδρας βλεπει ταινια

6 Ταινίες που κάθε άντρας πρέπει να δει!

by theman

Την επόμενη φορά που θα ψάχνεις ταινία, δες κάποια από την παρακάτω λίστα με τις 6 ταινίες που κάθε άντρας πρέπει να δει έστω μια φορά στη ζωή του. Μια ταινία μπορεί να σου διευρύνει τον τρόπο που σκέφτεσαι, να σε ψυχαγωγήσει και να επηρεάσει πολύ τη ζωή σου. Είναι οι σκηνές, οι χαρακτήρες, συγκεκριμένα λόγια που θα πουν, που μας μένουν στο μυαλό μετά το τέλος μιας καλής ταινίας.

Υπάρχουν πολλές κατηγορίες και είδη ταινιών που μπορείς να παρακολουθήσεις. Μέσα σε αυτές, κάποιες από τις ταινίες, είναι ιδανικές για τον κάθε άντρα. Μιλούν έντονα για το τι σημαίνει να είσαι άντρας και έχουν να δώσουν μαθήματα και τροφή για σκέψη στον θεατή τους. Με τη μεταφορά που κάνουν σε άλλους χρόνους και τόπους, η ιστορία μιας ταινίας καταφέρνει να σε απορροφά και να ζήσεις αυτή τη μαγική εμπειρία της τεχνολογίας.

6 Ταινίες που πρέπει να παρακολουθήσεις!

 

1. The sea inside, μια ταινία για την εσωτερική δύναμη  που κρύβει κάθε άντρας

6 ταινίες που κάθε άντρας πρέπει να δει

Ένας  τετραπληγικός άνδρας, καθηλωμένος στο κρεβάτι μετά από ένα ατύχημα που είχε ενώ κολυμπούσε. Αυτό που ζητά είναι η άδεια για να κάνει ευθανασία. Ενώ προσπαθεί να πάρει την άδεια αυτή θα γνωρίσει δύο γυναίκες οι οποίες φυσικά θα τον αποτρέπουν από το να βάλει τέρμα στη ζωή του. Η άποψη του είναι ότι μόνο όσοι τον αγαπούν πραγματικά θα τον βοηθήσουν να πετύχει αυτό που θέλει.  Πέρα από την επιθυμία του αυτή, αυτό που μένει κυρίως από την ταινία είναι το θάρρος του, η συνείδηση του και η αντίληψη του που εμπνέουν τους άλλους να αγκαλιάσουν τη ζωή τους.

Δες επίσης: 6 βιβλία πού κάθε manager πρέπει να διαβάσει!

2. Star wars – The original trilogy, μια κλασσική ταινία όλων των εποχών

6 ταινίες για κάθε άντρα, star wars

Μια ταινία που θεωρείται κοινωνικό φαινόμενο και ο λόγος δεν κρύβεται μόνο στα εξειδικευμένα εφέ της. Είναι η ιστορία αυτής της ταινίας που την κάνει να ξεχωρίζει. Μια φουτουριστική στροφή βλέπουμε στην αιώνια διαμάχη του καλού με το κακού. Η αυθεντική και πρώτη τριλογία παραμένει ακόμη καλύτερη εκδοχή αυτής της ταινίας.

3. Rudy, ανάμεσα στις ταινίες που θα σου ανεβάσουν το ηθικό

6 ταινίες που κάθε άντρας πρέπει να δει, rudy

Ένα παιδί με όνειρο να καταφέρει να παίξει ποδόσφαιρο. Ο Rudy δεν είχε το ταλέντο αλλά ούτε το σώμα για να γίνει αστέρι ποδοσφαίρου αλλά είχε μεγάλη αποφασιστικότητα και το ήθελε με την καρδιά του. Αν νιώθεις λίγο εκτός στη ζωή σου, βλέποντας το Rudy θα γελάσεις και στη συνέχεια θα θες να παίξεις και εσύ σαν πρωταθλητής με τον δικό σου τρόπο βέβαια.

Δες επίσης: Οι 6 σειρές επιστημονικής φαντασίας που πρέπει να δεις!

4. Gladiator, Θρυλική ταινία για κάθε άντρα

ταινια δράσης για κάθε άντρα, gladiator

Αντιπροσωπεύει όλα τα καλά στοιχεία που κάθε άντρας πρέπει να έχει. Ο ήρωας αγαπούσε την οικογένεια του, τη χώρα του και ήξερε καλά πως να καθοδηγήσει ως αρχηγός. Αυτή η ταινία έχει τα στοιχεία που θα σου κρατήσουν το ενδιαφέρον. Επικές σκηνές μάχης και ένα πρωταγωνιστή που μάχεται για το τι είναι σωστό.

Η καλύτερη ατάκα στην ταινία “Ότι κάνουμε στη ζωή, αντηχεί στην αιωνιότητα

Δες επίσης: Οι εμπνευσμένες ιστορίες 5 ανδρών που έγιναν θρύλοι!

5. Die Hard, μια από τις καλύτερες ταινίες δράσης

6 ταινίες που κάθε άντρας πρέπει να δει

Μια από τις δυνατότερες ταινίες δράσης όλων των εποχών. Ένας άντρας αστυνομικός εκτός καθήκον, έρχεται αντιμέτωπος με εξειδικευμένους ληστές τραπεζών όταν αυτοί επεμβαίνουν στο χριστουγεννιάτικο πάρτι της εταιρείας της συζύγου του. Τους παίρνει έναν προς ένα για να τους αποτρέψει από το να ανατινάξουν το κτήριο.

6. The Shawshank Redemption, η φιλία, η ελπίδα και η δύναμη του ανθρώπου

ταινία για άντρες, The Shawshank Redemption

Είναι στις ταινίες που τα θέματα τα οποία παρουσιάζει θα σε κάνουν να θες να εμβαθύνεις για μέρες. Ένας τραπεζίτης λανθασμένα εκτίει ποινή φυλάκισης για τη δολοφονία της συζύγου του και του φίλου της. Όσο είναι στη φυλακή αναπτύσσει μια φιλική σχέση με κάποιον και προσπαθούν μαζί να επιβιώσουν. Ο πρωταγωνιστής καταφέρνει να διατηρεί την ακεραιότητα του αλλά και την ελπίδα του για τον κόσμο. Με λίγα λόγια είναι μια ταινία λύτρωσης. Η καλύτερη ατάκα της ταινίας: “Ή θα ασχοληθείς με το να ζήσεις ή για να πεθάνεις”

Related Posts