σύγχρονες σχέσεις

Πως να φλερτάρεις σωστά μεσώ διαδικτύου!

by theman

Όλοι μας, ο καθένας με τον δικό του τρόπο έχουμε στο μυαλό μας πως πρέπει να είναι μια ιδανική σχέση. Θα μιλήσουμε φυσικά για την πλευρά του άντρα. Οι ρομαντικές ταινίες λένε πολλά γι αυτό το κομμάτι. Έρωτας με την πρώτη ματιά, βόλτες στο ηλιοβασίλεμα και άλλα πολλά. Όλα αυτά ακούγονται πολύ ωραία όμως διαφέρουν πολύ από την ωμή πραγματικότητα.

Οι σχέσεις είναι πολύ δύσκολες. Ειδικά στις μέρες σε αυτήν την ψηφιακή εποχή που ζούμε το παιχνίδι των ραντεβού και των σχέσεων φαίνεται να αλλάζει κανόνες συχνά. Και ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να βρεις το πιθανό ταίρι σου είναι μέσω κάποιας εφαρμογής που κατέβασες στο κινητό σου τηλέφωνο.

Γι αυτό τώρα θα σου δώσω κάποιες συμβουλές για να είσαι ο νικητής στο παιχνίδι αυτό.

Γίνε λίγο παλιομοδίτης αλλά σε μοντέρνα εκδοχή

σχέσεις

Αν πάρουμε κάποιες σοφές συμβουλές από τους παλαιότερους το πρώτο θα ήταν αν μπορείς να φανταστείς τη γυναίκα που θα βγεις κάποιο ραντεβού πως θα ήταν να παίρνατε πρωινό μαζί. Εφόσον σου έρχεται κάτι τέτοιο στο μυαλό είναι ένα σημάδι ότι σου δίνει αυτό το κάτι που ψάχνεις ώστε να έχεις τέτοιες σκέψεις. Το δεύτερο είναι να δείξει αλληλοσεβασμό εφόσον πάρεις κι ολας και μην παραγνωριστείς  αμέσως. Εκεί θα δεις κι εσύ σαν άντρας αν η γυναίκα που βγήκες σου δείχνει την κατάλληλη προσοχή και σεβασμό.

Μην κάνεις όλο σου το φλερτ μόνο μέσω εφαρμογής

συνομιλία

Όπως και να το κάνουμε οι εφαρμογές γνωριμιών έχουν αλλάξει το παιχνίδι σε αυτό που λέγεται επικοινωνία με το άλλο φύλο και όχι μόνο. Για να κάνεις μια γνωριμία,να βγεις ένα καινούριο ραντεβού άντρες και γυναίκες πλέον χρησιμοποιούν αυτές τις εφαρμογές και μέσω μηνύματος. Οι 2 πιο διάσημες είναι το tinder και το badoo.

To βλέπουμε πιο πολύ σαν παιχνίδι ξεχνώντας ότι πίσω από την οθόνη του κινητού μας ή του υπολογιστή βρίσκεται ένας άνθρωπος. Γι αυτό καλό θα ήταν να φλερτάρεις όταν είσαι έξω σε ένα μπαρ να προσπαθείς να προσεγγίσεις μια γυναίκα με τον παραδοσιακό τρόπο,όμορφα και όχι απρόσωπα μέσω της τεχνολογίας μόνο. Δες επίσης – 5 έξυπνα μηνύματα για ραντεβού

Να έχεις απαιτήσεις,δεν σημαίνει ότι είσαι και περίεργος!

ραντεβού

Από ποιόν θα είναι καλύτερα να πάρεις συμβουλές για πιθανά άσχημα ραντεβού; Από κάποιον φίλο που είχε πολλά και από τις δικές σου άσχημες εμπειρίες. Όπως είχε πει κάποιος διάσημος,’ δεν υπάρχουν άσχημα ραντεβού παρά μόνο ευκαιρίες για μια καλή ιστορία’κάτι στην αυτοβιογραφία σου τέλος πάντων. Όσο χειρότερο το ραντεβού τόσο καλύτερη η ιστορία. Καλό θα είναι να έχεις κάποια κριτήρια για εκείνη που θα βγεις για πρώτη φορά και όχι να δέχεσαι ότι σε χαλάει και να συμβιβάζεσαι. Τέλος μην το παρακάνεις κι ολας και αποκλείσεις πιθανές καλές περιπτώσεις γιατί δεν ανήκουν στην ‘τέλεια’ για σένα γυναίκα.

Προσπάθησε να ντυθείς απλά και καλά

ντύσου καλά

Γενικά καλό είναι να προσέχεις την εμφάνιση σου κάθε φορά που βγαίνεις από το σπίτι. Από μια απλή βόλτα για καφέ,έξοδο σε μπαράκι ή για φαγητό ακόμα και αν πας στο γυμναστήριο θα πρέπει να φοράς ένα καλό σύνολο κατάλληλο για την κάθε περίσταση. Πόσο μάλλον όταν βγεις πρώτο ραντεβού μια καλή εμφάνιση χωρίς υπερβολές  θα έχει καλύτερα αποτελέσματα και πέρα από την προσοχή που θα λάβεις σαν άντρας θα ανέβει και η αυτοπεποίθηση σου. Γι αυτό λοιπόν μη παραμελείς τον εαυτό σου ποτέ και να είσαι σίγουρος ότι αυτό θα σε βοηθήσει σημαντικά με το έτερον ήμισυ από το να είσαι παραμελημένος.

Related Posts