friendzone zeugari

Πως να αποφύγεις να σε δει σαν φίλο!

by theman

Δεν υπάρχει χειρότερο από το να σου αρέσει μια κοπέλα και να την ακούσεις τελικά να ξεστομίζει τη φράση “σε βλέπω σαν φίλο”. Πως θα αποφύγεις λοιπόν να σε δει σαν φίλο;

Για αρχή πρέπει να καταλάβεις ότι για να σε βάλει μια κοπέλα στο friendzone αυτό σημαίνει ότι δεν την ελκύεις αρκετά seχουαλικά. Βέβαια, αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι φοβάται μην χαλάσει τη φιλία σας, χωρίς να υπάρχει ανταπόκριση. Ή απλά θέλει κάτι τελείως χαλαρό χωρίς δεσμεύσεις και ξέρει ότι με εσένα κάτι τέτοιο δεν είναι πιθανό.

Όποιος και να είναι ο λόγος δυστυχώς δε μπορείς να το ξέρεις. Για αυτό και θα πρέπει να την “ψαρέψεις” για να καταλάβεις τι γίνεται. Εφόσον ανακαλύψεις γιατί σε βλέπει απλά φιλικά, ώρα είναι να δράσεις και να την κάνεις να σε δει με άλλο μάτι. Δες επίσης 6 Βήματα για να βγεις από το friendzone!

 

Τι να κανεις για να

pws na apofigeis na se dei san filo the-man.gr1. Δώσε της χώρο. Σε καμία δεν αρέσει κάποιος που είναι υπερπροστατευτικός και θέλει να ξέρει τι κάνει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Καλή η προσοχή και το ενδιαφέρον, αλλά η υπερβολή και στα δύο βγάζουν απελπισία. Δεν σου λέω να γίνεις τέρμα απόμακρος, απλά να της αφήσεις και λίγο αέρα για να αναπνέει.

2. Άλλαξε την στάση σου απέναντι της. Αν όταν βγαίνατε δεν είχες άποψη για το που θα πάτε και έπαιρνε εκείνη τις αποφάσεις, άλλαξε το. Πρότεινε της εσύ μέρη, πάρε πρωτοβουλίες. Σε καμία περίπτωση δεν εννοώ να αγνοείς και το που θέλει εκείνη να πηγαίνετε βέβαια. Πάρε λίγο παραπάνω τον έλεγχο εσύ.

3. Δεν είσαι το αγόρι της. Ναι ο στόχος μπορεί να είναι αυτός, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι από την αρχή θα πρέπει να την αφήσεις να λειτουργεί έτσι. Είναι ευγενικό και ιπποτικό να πληρώνεις εσύ και για τους δυο σας σε μια έξοδο, αλλά όχι! Εφόσον δεν είστε ζευγάρι, ο καθένας τα δικά του και που και που κερνάς το ποτό. Δεν είναι δίκαιο να σε “πατάει” έτσι.

4. Πες ότι δεν σε ενδιαφέρει να είσαι φίλος της. Εάν θέλεις να βγεις από το friendzone πρέπει να αποφασίσεις τι θέλεις. Γιατί αν της ξεκαθαρίσεις πως την βλέπεις και σου πει ότι το μόνο που έχει να σου δώσει είναι η φιλία της, τότε έχεις δυο επιλογές. Ή να παραμείνεις στο να σε βλέπει σαν φίλο ή να σταματήσετε να είστε φίλοι. Αν επιλέξεις το δεύτερο, φρόντισε να της εξηγήσεις γιατί το κάνεις, μην είσαι αγενής.

Δες επίσης: Γιατί δεν με θέλει; 7 λόγοι που συμβαίνει αυτό!

5. Μην σε παίρνει από κάτω. Το έχω παρατηρήσει σε αρκετούς φίλους ότι υπάρχει μια άρνηση και μια απογοήτευση όσον αφορά τις κοπέλες, επειδή καταλήγουν πολλές φορές στο να τους βλέπουν φιλικά. Θα σου πω αυτό που λέω και σε εκείνους.  Εσύ επιλέγεις το αν θα σε δει μια κοπέλα φιλικά ή όχι. Αν δεις ότι σε αντιμετωπίζει σαν φίλο και το αφήσεις, απλά έχασες το παιχνίδι. Ή προσπάθησε για αυτό που θέλεις ή άφησε την. Δες ακόμα τι να στείλεις σε μια κοπέλα που σου αρέσει!

6. Κάνε την να σου λείψει. Ένας από τους λόγους που σε θεωρεί τόσο καλό φίλο και έχεις κολλήσει εκεί, είναι γιατί οποιαδήποτε ώρα και στιγμή και να σου στείλει είσαι απίκο.  Δεν χρειάζεται να το κάνεις αυτό αν δεν είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό.

Στην τελική έχεις και εσύ προσωπική ζωή και πρέπει να της το δείξεις- έστω και αν δεν έχεις. Άφησε την να σου στείλει εκείνη πρώτη μήνυμα να δει τι κάνεις.

7. Ζήτα την σε ραντεβού. Μερικές φορές για να καταλάβεις τις πραγματικές προθέσεις της κοπέλας που σε ενδιαφέρει, πρέπει να είσαι τολμηρός. Πάρε βαθιά ανάσα και ζήτα της να βγείτε. Οι δύο σας μόνο. Οι γυναίκες δεν είναι χαζές σε κάτι τέτοια και θα καταλάβει ότι τη ζητάς σε ραντεβού και ανάλογα με το τι θέλει θα σου απαντήσει αντίστοιχα.

8. Άλλαξε τον τρόπο που της μιλάς. Προς θεού δεν εννοώ από εκεί που της μιλάς όμορφα και ωραία, να ξεκινήσεις να την “στολίζεις” και να την βρίζεις. Τι εννοώ; Αντί να της πεις “σου πάει πολύ αυτό το φόρεμα”, πες της “φαίνεσαι πολύ seχy με αυτό το φόρεμα”.

Μην ζητήσεις παραπάνω λεπτομέρειες- τύπου από που το πήρε και τι υλικό είναι. Κάνε της το κομπλιμέντο και φέρσου χαλαρά όπως πάντα. Δες επίσης τι πραγματικά θέλουν οι γυναίκες από τους άντρες!

Related Posts