Πώς να τρελάνεις την γυναίκα σου στο seχ!

by theman
pws na trelaneis thn gynaika sou

Αν λοιπόν θέλεις να ξεφύγεις με την γυναίκα σου από την εpωτική ρουτίνα που ίσως να έχετε, κάνοντας τα ίδια και τα ίδια, σου έχουμε συγκεντρώσει εδώ στο the man, μερικούς από τους καλύτερους και πιο καυτoύς τρόπους για να την τρελάνεις στο seχ!

Ένας γάμος εξάλλου για να κρατήσει με τις τόσες υποχρεώσεις που έχει ο ένας σύντροφος προς τον άλλον, με τις δουλειές και πιθανόν με τα παιδιά χρειάζεται δουλίτσα. Μεταξύ λοιπόν της καθημερινότητας που τρέχει, την φροντίδα που πρέπει να έχει ο άντρας για την γυναίκα και το αντίθετο, για να διατηρηθεί ο γάμος χρειάζεται και το καλό sex!

 

Τρόποι για ανανέωση στο sex

 

Φτάσε την σε οργασμό πριν το sex

pws na thn trelaneis

Ένα παράπονο που συχνά έχουμε εμείς οι γυναίκες από σας του άντρες είναι ότι πέφτετε με τα μούτρα στο ψητό, στο seχ δηλαδή και δεν σας νοιάζει το τι θα κάνουμε εμείς και αν θα έρθουμε σε oργασμό. Το μόνο όμως που σας ζητάμε είναι λίγο παραπάνω προσοχή. Και εννοώ με αυτό, ότι αν την επόμενη φορά που θα κάνεις seχ με την γυναίκα σου, αρχίσεις να την φιλάς στο αυτί, στο λαιμό, στο στήθος και όλο να κατεβαίνεις θα την τρελάνεις τόσο πολύ που θα φτάσει σε oργασμό και θα βάλει τα δυνατά της για να στο ανταποδώσει, αν με πιάνεις!

Περισσότερη διάρκεια

diarkeia sto krevati

Ένα ακόμη μυστικό για να την τρελάνεις στο seχ είναι η περισσότερη διάρκεια. Δεν χρειάζεται να τελειώνεις πολύ γρήγορα, έτσι προσπάθησε αλλάζοντας ενδιάμεσα στάσεις να κρατηθείς. Θα το απολαύσετε εσύ και η γυναίκα σου ακόμη παραπάνω και θα σε ευγνωμονεί!

Εστίασε στο στοματικό seχ

filia sto laimo

Εμείς οι γυναίκες τρελαινόμαστε εξίσου να κάνουμε στους άντρες μας στοματικό seχ αλλά και να μας κάνουν. Την επόμενη φορά οπότε που θα ξαπλώσετε στο κρεβάτι, βγάλε της τα ρούχα αργά αργά και πήγαινε προς τα κάτω για να την ικανοποιήσεις. Δεν θα καταλάβεις για πότε θα την φέρεις σε οργασμό και θα βρεθεί από πάνω σου για να σου δείξει πόσο σε θέλει.

Κοίταξε την στα μάτια

koita thn sta matia

Τέλος για να αποτρελάνεις την γυναίκα σου στο κρεβάτι πρέπει απλά να την κοιτάζεις σε όλη την διάρκεια του seχ στα μάτια. Αυτό λειτουργεί ερεθιστικά γιατί εμείς οι γυναίκες είμαστε πλάσματα που καυλώνoυμε πολύ εγκεφαλικά και όταν μας κοιτάτε στα μάτια ενώ το κάνoυμε θα το πετύχεις αυτό στα σίγουρα! Δεν νομίζω να μην το θέλεις!

Related Posts