xoros flirt

Πώς να προσεγγίσεις τη γυναίκα που σου αρέσει!

by theman

Όσο κι αν έχει προχωρήσει η εποχή μας, εξακολουθεί να αναμένεται η πρώτη προφανής κίνηση από τον άντρα. Αυτός δεν είναι άλλωστε που θεωρείται “κυνηγός”; Έλα όμως που έχουν δυσκολέψει τα πράγματα και αν προσεγγίζεις μια γυναίκα θεωρείσαι λιγούρης, αν δεν την προσεγγίζεις την γράφεις!

Ειδικά οι πιο ντροπαλοί άντρες έχουν χάσει τον μπούσουλα και μπλοκάρουν φοβερά στη διαδικασία του φλερτ. Εμείς εδώ θα σας δώσουμε tips ώστε να προχωρήσετε άφοβα στην κατάκτηση όποιας γυναίκας σας ενδιαφέρει και να την προσεγγίσετε εύκολα!

Τι να κάνετε για να την κερδίσετε!

 

1. Έχε συναίσθηση της αξίας σου

confident

Αυτή συμβουλή θα έπρεπε να είναι πρώτη για οτιδήποτε στη ζωή σου και όχι μόνο για το φλερτ! Αλλά επειδή για αυτό μιλάμε σήμερα, ας συγκεντρωθούμε σε αυτό. Όταν η αυτοπεποίθηση του ατόμου είναι ήδη χαμηλή, τείνει να κλονίζεται ακόμα ευκολότερα, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει όταν βλέπει ένα άτομο για το οποίο ενδιαφέρεται. Μην κάνεις αυτό το λάθος. Χτίσε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και θα δεις ότι θα νιώθεις άνετα με το καθετί.

2. Μη σε νοιάζει τι θα πει εκείνη

confident-men

Πολλοί τείνουν να ακυρώνουν τον εαυτό τους μετά που θα φάνε Χ από μια γυναίκα. Αυτό είνα μεγάλο λάθος, διότι ο καθένας έχει και άλλα γούστα. Αν δεν αρέσεις σε κάποια, δε σημαίνει ότι εσύ δεν αξίζεις ή δε θα αρέσεις ποτέ σε καμία! Τι έχεις να χάσεις αν φλερτάρεις κάποια; Το πολύ να σου πει “όχι” και πας παρακάτω. Άλλωστε δεν ξέρεις, οι πιθανότητες είναι ουσιαστικά 50-50!

3. Να είσαι δυναμικός

dinatos antras

Δε λέμε να είσαι βαρύμαγκας, γιατί η εποχή του άντρα του πολλά βαρύ έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Ο δυναμισμός όμως εκπέμπει σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Έχε το θάρρος του εαυτού σου και δείξε ότι σου αρέσει μια γυναίκα και θες να την κατακτήσεις, χωρίς φυσικά να δείχνεις πως από αυτό κρέμεται η ύπαρξή σου!

4. Δείξε χιούμορ αλλά με μέτρο

confident-man

Δε χρειάζεται να ξεθάψεις μια ξεκαρδιστική ιστορία ή να γίνεις ο Τζιμ Κάρει της παρέας. Λίγα πειράγματα ή το να δείξεις πως διαθέτεις χιούμορ χωρίς όμως να πιέζεσαι να το βγάλεις, είναι αρκετό. Όσο όμορφος κι αν είναι κάποιος, το πιο γοητευτικό στοιχείο πάνω του είναι να μας κάνει να γελάμε (όχι απαραίτητα να ξεκαρδιστούμε).

Δες επίσης: Πώς να γίνεις πιο ελκυστικός στις γυναίκες!

5. Φρόντισε να σε συμπαθήσουν οι φίλες της

hanging-with-friends

Για τις γυναίκες, η γνώμη που θα σχηματίσουν οι φίλες τους είναι άκρως σημαντική. Φρόντισε λοιπόν να τους δημιουργήσεις την καλύτερη δυνατή εντύπωση. Να ξέρεις ότι η συνάντηση της κάθε γυναίκας μαζί σου θα σχολιαστεί στην παρέα από την αρχή έως το τέλος, με κάθε λεπτομέρεια!

6. Μην χρησιμοποιείς “συγκεκριμένες” ατάκες

syzhthsh flirt

Πραγματικά, στάνταρ ατάκες όπως “πού σε έχω ξαναδεί” και “δεν έχει συναντήσει πιο όμορφη” έχουν καταντήσει αντικείμενο κοροϊδίας. Καλύτερα να χρησιμοποιήσεις βλακείες τύπου “ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου;” ή “έχεις χάρτη, γιατί χάθηκα στα μάτια σου” που αν μη τι άλλο θα σπάσει ο πάγος και θα γελάσουμε λίγο! Να πεις πράγματα που είναι στο στυλ σου, και τέλος.

7. Σταμάτα εκεί που δε σε παίρνει

xoros flirt

Άμα βλέπεις πως η κοπέλα δεν ενδιαφέρεται, μην το ζορίζεις κολλώντας επάνω της, ανακρίνοντάς την ή κερνώντας την και τέταρτο ποτό. Ο καθένας μπορεί να καταλάβει τη διαχωριστική γραμμή μεταξύ του “το παίζω δύσκολη για να σε ρίξω” και του “δεν ενδιαφέρομαι, άρα ξεκόλλα”. Μάθε να μη ρίχνεις τα μούτρα σου μέχρι εκεί λοιπόν.

8. Να είσαι απλώς ο εαυτός σου

flirt proto rantevou

Άλλη μια συμβουλή που πρέπει να δίνεται πάντα για το οτιδήποτε. Πες ότι τελικά γοητεύεις αυτή που σε ενδιαφέρει και κάνετε σχέση. Αν δει τελικά κάτι άλλο από αυτό που την κέρδισε, τι νόημα θα έχει; Δεν έχει καμία αξία να αλλάξεις για κανέναν απολύτως, οπότε κοίτα να παραμένεις ο (καλύτερος) εαυτός σου!

Δες επίσης: Πώς να καταλάβει μια γυναίκα ότι ενδιαφέρεσαι, χωρίς να δείχνεις απελπισμένος!

Μοιάζει δύσκολο, αλλά δεν είναι και πυρηνική φυσική! Τώρα θα μου πεις, πολλοί άντρες θα προτιμούσαν αυτή, καθώς τη θεωρούν πιο κατανοητή από τις γυναίκες! Αλλά από ένα σημείο και μετά, τα πράγματα είναι απλά. Άπαξ και καταλάβεις πως κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή και πως ένα κλασικό στάνταρ δεν πιάνει, κέρδισες το παιχνίδι. Ασχολήσου μαζί της για να την κάνεις να νιώσει όμορφα, αλλά χωρίς να χάνεις την αίσθηση του πόσο καλό τυπάκι είσαι και εσύ!

Related Posts