πώς να ανοίξεις ένα μπουκάλι κρασί χωρίς τιρμπουσόν

Πώς θα ανοίξεις μπουκάλι κρασί χωρίς τιρμπουσόν;

by theman

Τι καλύτερο από το να γυρνάς στο σπίτι σου, από μια κουραστική ημέρα και να ανοίγεις ένα πεντανόστιμο μπουκάλι κρασί, για να χαλαρώσεις; Έλα, όμως, που συνειδητοποίησες ότι δεν έχεις τιρμπουσόν. Μην αγχώνεσαι! Υπάρχουν εναλλακτικές. Παρακάτω, θα βρεις 4 τρόπους να ανοίξεις μπουκάλι κρασί χωρίς τιμπουσόν, που σίγουρα θα σε βοηθήσουν!

4 Τρόποι να ανοίξεις ένα μπουκάλι κρασί χωρίς τιρμπουσόν!

1. Με μια βίδα και πένσα

άνοιγμα μπουκαλιού με βίδα

Ένας τρόπος να ανοίξεις ένα μπουκάλι κρασί χωρίς τιρμπουσόν είναι με μια βίδα και μια πένσα. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να καρφώσεις τη βίδα στο φελλό του μπουκαλιού και να τη σφηνώσεις μέσα. Πρόσεξε, όμως, πρέπει να αφήσεις λίγο στην άκρη να προεξέχει, ώστε να τη τραβήξεις. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια της πένσας θα τραβήξεις σιγά σιγά τη βίδα κι έτσι θα αφαιρέσεις και το φελλό μαζί!

Δες επίσης: Πώς να βγάλεις φωτογραφίες για να πουλήσεις ένα αυτοκίνητο!

2. Με μαχαίρι

άνοιγμα μπουκαλιού με μαχαίρι

Εκτός από τη βίδα με την πένσα, μια άλλη αποτελεσματική επιλογή είναι το μαχαίρι. Επίλεξε ένα μαχαίρι με λεπτή λεπίδα, ώστε να εισχωρήσει πιο εύκολα στο φελλό, χωρίς να τον σπάσει ή ακόμα καλύτερα ένα μαχαίρι με δοντάκια. Αυτό θα σε βοηθήσει, να το τραβήξεις πιο εύκολα, χωρίς να γλιστρήσει. Έπειτα τράβηξε με αργές κινήσεις, κάνοντας μικρές κυκλικές κινήσεις, ώστε να στριφογυρνάει ο φελλός.

Δες επίσης: Πως να φύγεις από ένα αποτυχημένο ραντεβού!

3. Με ψαλίδι

άνοιγμα μπουκάλι κρασί με μαχαίρι

Όπως και με το μαχαίρι, έτσι και με το ψαλίδι, μπορείς να αφαιρέσεις έναν φελλό από ένα μπουκάλι κρασί. Αφού το σφηνώσεις στο φελλό, στριφογύρισε το, ώστε να αρχίσει να γυρνάει. Στη συνέχεια, σιγά σιγά τράβα το προς τα έξω, μέχρι να αφαιρεθεί τελείως.

Δες επίσης: Πως να κάνεις ένα οικονομικό ταξίδι να μοιάζει χλιδάτο!

4. Με κλειδί αυτοκινήτου

άνοιγμα μπουκαλιού με κλειδί

Δες επίσης: 11 Σημάδια ότι έχουν βάλει στόχο να διαρρήξουν το σπίτι σου

Ένας, ακόμη, αποτελεσματικός τρόπος αφαίρεσης ενός φελλού είναι τα κλειδιά του αυτοκινήτου ή του σπιτιού. Όπως με το μαχαίρι, παραπάνω, έτσι. και τώρα επαναλαμβάνεις περίπου, την ίδια διαδικασία. Σε αυτήν την περίπτωση, απλά, πρέπει να βάλεις το κλειδί με μια μικρή κλίση. Στη συνέχεια στριφογύρισε το κλειδί μαζί με το φελλό, ενώ ταυτόχρονα τραβάς προς τα έξω. Πρόσεξε, όμως, μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, διότι θα σπάσεις το φελλό και θα πέσουν μέσα στο κρασί κομματάκια.

Related Posts