πουκάμισο άσπρο άνδρας

6 Πουκάμισα που πρέπει να έχει κάθε άνδρας

by Kostas S.

Το πουκάμισο είναι ένα από τα πιο άνετα ρούχα που αναβαθμίζει την εικόνα σου άμεσα. Γι’ αυτό πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου πολλά και διαφορετικά κομμάτια για να έχεις το στυλ που θέλεις σε κάθε σου έξοδο. Όμως κυκλοφορούν τόσα πολλά χρώματα και είδη από αυτό το ρούχο με αποτέλεσμα οι περισσότεροι άνδρες να μπερδεύονται και να καταλήγουν να αγοράζουν «παρόμοια» πουκάμισα. Ωστόσο, υπάρχουν 6 πουκάμισα που ανεξάρτητα από το στυλ που θέλεις να έχεις, πρέπει να υπάρχουν στη ντουλάπα σου. Πάμε να δούμε λοιπόν 6 πουκάμισα που κάθε άνδρας πρέπει να έχει στη γκαρνταρόμπα του.

Τα 6 πιο ελκυστικά χρώματα για πουκάμισα

 

1. Κλασικό κόκκινο

 

Το κόκκινο είναι το πιο αισθησιακό χρώμα σύμφωνα με τις έρευνες και οι γυναίκες σε βρίσκουν πιο ελκυστικό όταν φοράς. Πρόσεξε όμως να το συνδυάσεις σωστά, γιατί αλλιώς θα φαίνεσαι σαν έφηβος, κάτι που δεν θέλεις. Γι’ αυτό φρόντισε τα υπόλοιπα ρούχα σου να είναι σε ουδέτερο χρώμα όπως για παράδειγμα άσπρο, μαύρο και το μπεζ.

2. Κλασικό Άσπρο

πουκάμισο άσπρο άνδρας;

Το άσπρο είναι το πιο συνηθισμένο χρώμα σε πουκάμισο για τον απλούστατο λόγο ότι πάει κυριολεκτικά σε οποιοδήποτε άνδρα. Το άσπρο είναι το χρώμα της απλότητας και μπορείς να το συνδυάσεις με όλα σου τα ρούχα. Φρόντισε απλώς να είναι καθαρό και να μην έχει ζάρες.

Δες επίσης: 4 Τρόποι για να διπλώσεις το κουστούμι σου!

3. Κλασικό Μαύρο

μαύρο πουκάμισο άνδρας

Το μαύρο είναι τόσο ελκυστικό χρώμα όσο είναι το κόκκινο, αλλά έχει το επιπλέον πλεονέκτημα ότι πάει με όλα σου τα ρούχα. Επίσης το μαύρο χρώμα σε κάνει να δείχνεις πιο λεπτό και ταυτόχρονα σου δίνει έναν εκλεπτυσμένο αέρα αν το συνδυάσεις σωστά. Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του είναι ότι λερώνεται δύσκολα σε αντίθεση με το άσπρο που χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή.

Δες επίσης: Οι 12 διαχρονικοί κανόνες του ανδρικού ντυσίματος!

4. Κλασικό ροζ

ροζ πουκάμισο άνδρας

Το ροζ χρώμα σε πουκάμισο είναι υποτιμημένο χρώμα και οι περισσότεροι άνδρες έχουν την ψευδαίσθηση ότι είναι μόνο για γυναίκες. Πρέπει να ξέρεις όμως ότι καμία κοπέλα δεν πιστεύει κάτι τέτοιο και φορώντας ροζ πουκάμισο δείχνεις αυτοπεποίθηση. Πρόσεξε μόνο να το φοράς μαζί με ρούχα τα οποία είναι σε ουδέτερο χρώμα.

Δες επίσης: 7 Συμβουλές για μοναδικό ανδρικό στυλ!

5. Ανοιχτό Γαλάζιο

γαλάζιο πουκάμισο άνδρας

Το ανοιχτό γαλάζιο πουκάμισο είναι συσχετισμένο με τη γαλήνη και την αξιοπιστία. Όπως και το άσπρο είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα χρώματα, επειδή και αυτό ταιριάζει πραγματικά σε όλους τους άνδρες. Επίσης έρευνες έχουν δείξει ότι είναι κατάλληλο για συνεντεύξεις σε δουλειά, επειδή σε κάνει να δείχνεις οργανωτικός.

Δες επίσης: Οι Καλύτεροι χρωματικοί συνδυασμοί γραβάτας με πουκάμισα

6. Κλασικό Γκρι

γκρίζο πουκάμισο άνδρας

Αν ψάχνεις για ένα ουδέτερο χρώμα το γκρι είναι η καλύτερη επιλογή που υπάρχει. Αυτό χρώμα δείχνει έναν επαγγελματισμό, γι’ αυτό ο λόγο το χρησιμοποιούν και τόσες πολλές εταιρίες για το λογότυπό τους όπως η Mercedes, η Apple και το BBC. Είναι ανάμεσα σε μαύρο και άσπρο και γι’ αυτό το λόγο ταιριάζει με τα περισσότερα ρούχα στη ντουλάπα σου.

Related Posts