καλοντυμένος άντρας δεν κάνουν οι άντρες με αυτοπεποίθηση

5 Πράγματα που δεν κάνουν οι άντρες με αυτοπεποίθηση!

by tzinav

Η αυτοπεποίθηση είναι κάτι πολυπόθητο που όμως δεν αποκτάται εύκολα. Ένας άντρας όμως που έχει αυτοπεποίθηση φαίνεται, τόσο από τα λόγια όσο και από τη συμπεριφορά του. Μάλιστα, υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν κάνουν οι άντρες με αυτοπεποίθηση γι’ αυτό και ξεχωρίζουν!

Οι άντρες που δεν έχουν αυτοπεποίθηση είναι συνήθως ανασφαλείς και περιμένουν την επιβεβαίωση από τους γύρω τους. Όσοι όμως έχουν αυτοπεποίθηση το αντανακλούν στη συμπεριφορά τους. Δες λοιπόν 5 πράγματα που δεν κάνουν οι άντρες με αυτοπεποίθηση!

5 Πράγματα που αποφεύγουν όσοι έχουν αυτοπεποίθηση!

 

1. Δε φοράνε κραυγαλέα brands και logos

καλοντυμένος άντρας δεν κάνουν οι άντρες με αυτοπεποίθηση

Το να βγαίνεις εκτός budget για να αγοράσεις πανάκριβα brands είναι μια αρκετά ανασφαλής κίνηση που δείχνει ότι θέλεις να εντυπωσιάσεις με την εμφάνιση σου. Ειδικά αν προτιμάς τα ρούχα με τεράστια logos ώστε να φαίνεται η μάρκα!. Αντίθετα, όταν έχεις αυτοπεποίθηση δε σε ενδιαφέρει πόσο θα φαίνεται ότι κοστίζει το outfit σου, αρκεί να είναι ωραίο επάνω σου.

Δες επίσης: 5 Φράσεις που λένε μόνο όσοι έχουν αυτοπεποίθηση

2. Δεν δικαιολογούνται διαρκώς- Τι δεν κάνουν οι άντρες με αυτοπεποίθηση

γοητευτικός άντρας

Όταν δικαιολογείσαι στην ουσία ρίχνεις το φταίξιμο σε κάποιον ή κάτι άλλο. Ένας άντρας με αυτοπεποίθηση δεν έχει ανάγκη να κάνει κάτι τέτοιο. Αντίθετα, είναι σε θέση να αναλάβει την ευθύνη, να παραδεχτεί τα σφάλματα του ακόμα και να ζητήσει συγγνώμη για αυτά αν χρειάζεται χωρίς να κρύβεται και να προσπαθεί να το αποφύγει.

Δες επίσης: 5 Συμβουλές για να αυξήσεις την αυτοπεποίθηση σου!

3. Δε φοβούνται να διαφωνήσουν

άντρας γυναίκα συζητάν

Το να διαφωνείς ή ακόμα και να έρχεσαι σε διαμάχη είναι κάτι που απαιτεί και θάρρος. Και ενώ όσοι νιώθουν ανασφαλείς δεν έχουν αυτό το θάρρος, οι άντρες με αυτοπεποίθηση δε φοβούνται να σπάσουν μερικά αυγά, ακόμα και να γίνουν δυσάρεστοι σε κάποιες περιπτώσεις που αυτό χρειάζεται. Εξάλλου, αυτή η διαφωνία μπορεί να είναι παραγωγική και να πάει τη σχέση παρακάτω!

Δες επίσης: 5 Χαρακτηριστικά που σε κάνουν αδιαμφισβήτητα ελκυστικό!

4. Δε συμπεριφέρονται άσχημα στου γύρω τους- Τι δεν κάνουν οι άντρες με αυτοπεποίθηση

άντρας σερβιτόρα δεν κάνουν οι άντρες με αυτοπεποίθηση

Σε ότι θέση κι αν είσαι δεν έχεις κανένα δικαίωμα να μιλάς άσχημα στους γύρω σου, όπως για παράδειγμα σε κάποιον που σε εξυπηρετεί σε ένα μαγαζί. Από την άλλη όμως όσοι είναι ανασφαλείς τείνουν να έχουν μια αγενή συμπεριφορά προς κάποια άτομα ως επίδειξη ισχύος. Μια τέτοια συμπεριφορά είναι απαράδεκτη και φυσικά κρύβει από πίσω της μεγάλη έλλειψη αυτοπεποίθησης. Ένας άντρας με αυτοπεποίθηση δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο!

Δες επίσης: Οι 3 καλύτερες συμβουλές για να αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση!

5. Δεν επηρεάζονται από τις εκάστοτε παρέες τους

παρέα άντρες

Το να είσαι έρμαιο της παρέας σου είναι κάτι που γίνεται σε μικρές ηλικίες όταν ο χαρακτήρας δεν έχει ακόμα διαμορφωθεί. Αν όντας ενήλικας άντρας ακόμα νιώθεις ότι αλλάζεις ανάλογα με το με ποιους κάνεις παρέα τότε αυτό λέει κάτι για την αυτοπεποίθηση και την πυγμή του χαρακτήρα σου.

Related Posts