χρωματικοί συνδυασμοί γραβάτας με πουκάμισα

Οι Καλύτεροι χρωματικοί συνδυασμοί γραβάτας με πουκάμισα!

by theman

Όλοι ξέρουμε πόσο κομψό είναι ένα ανδρικό look με γραβάτα. Ωστόσο, πολλές φορές είναι δύσκολο να συνδυάσεις σωστά τα χρώματα της γραβάτας και του πουκαμίσου. Να έχεις πάντα στο νου σου, ότι το πουκάμισο πρέπει, πάντα, να είναι λίγο πιο ανοιχτό από τη γραβάτα. Παρακάτω, λοιπόν, το The-Man θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ποιοι είναι οι καλύτεροι χρωματικοί συνδυασμοί γραβάτας με πουκάμισα, για να μην κάνεις ποτέ λάθος στις επιλογές σου!

Πώς να συνδυάσεις χρωματικά τις γραβάτες με τα πουκάμισα;

 

1. Γραβάτες με λευκά πουκάμισα

πουκάμισο με ριγέ γραβάταλευκό πουκάμισο με γραβάτασυνδυασμοί γραβάτας με πουκάμισα

Ως γνωστών, το λευκό χρώμα είναι το πιο εύκολο να συνδυαστεί, καθώς ταιριάζει με όλες τις αποχρώσεις. Συνεπώς, ό,τι και να επιλέξεις θα φαίνεται ωραίο. Μπορείς να επιλέξεις είτε γραβάτα με έντονο χρώμα, είτε ριγέ, ακόμα και με κάποιο σχέδιο. Σε κάθε περίπτωση, εάν φορέσεις και σακάκι, πρόσεξε το χρώμα που θα επιλέξεις, ώστε να μην κάνει πολύ μεγάλη αντίθεση και να ταιριάζουν τα χρώματα.

Δες επίσης: 10 Κόμποι γραβάτας που πρέπει να ξέρει κάθε άνδρας!

2. Γραβάτα με ροζ πουκάμισο

συνδυασμοί χρωμάτων γραβάτας με πουκάμισαροζ πουκάμισο με γραβάταπώς να συνδυάσω τη γραβάτα με τα πουκάμισα

Πιθανότατα, να το ξέρεις ήδη, αλλά ο πιο συχνός και όμορφος συνδυασμός με ροζ πουκάμισο είναι μια μωβ γραβάτα. Αυτό συμβαίνει, διότι τα χρώματα είναι παρόμοια, οπότε ταιριάζουν άψογα μεταξύ τους. Επιπλέον, μια καφετί γραβάτα, ακόμα και ριγέ, θα αναβαθμίσει το look σου. Μην ξεχνάς, όμως, ότι μια γραβάτα σε μπλε χρώμα θα κάνει τέτοια αντίθεση, που θα εντυπωσιάσεις.

Δες επίσης: Πως να συνδυάσεις τη γραβάτα σου με το πουκάμισο σου!

3. Γραβάτα με γαλάζιο πουκάμισο

γαλάζιο πουκάμισο με κόκκινη γραβάταγαλάζιο πουκάμισο με γραβάτασυνδυασμοί γραβάτας με πουκάμισα

Τα γαλάζια πουκάμισα ταιριάζουν απίστευτα με μια σκούρη μπλε γραβάτα, καθώς είναι παρόμοιες αποχρώσεις. Εάν δε σου αρέσει αυτός ο συνδυασμός, μπορείς να δοκιμάσεις κόκκινες αποχρώσεις, όπως έντονο κόκκινο ή μπορντό. Επιπλέον, μη διστάσεις να φορέσεις γραβάτες με σχέδια, ριγέ ή πουά, καθώς θα φαίνονται, εξίσου, εντυπωσιακές.

Δες επίσης: Οι κανόνες για να φοράς σωστά τη γραβάτα σου!

4. Ριγέ πουκάμισο με γραβάτα

πώς να συνδυάσω το ριγέ πουκάμισο με γραβάταπουκάμισο ριγέ με γραβάταριγέ πουκάμισο με γραβάτα

Σε αυτήν την περίπτωση, η πιο safe επιλογή είναι να επιλέξεις μια μονόχρωμη γραβάτα, όπως μαύρο ή μπλε. Ωστόσο, ένα διακριτικό σχέδιο δεν θα ήταν κακή επιλογή, εάν τα συνδυάσεις σωστά. Μην ξεχνάς, όμως, ότι αν επιλέξεις γραβάτα με σχέδιο, πρέπει να είναι διαφορετικό και άλλο μέγεθος από του πουκαμίσου. Όπως και να έχει, ένα ανδρικό ντύσιμο πάντα δείχνει κομψό και εντυπωσιακό με σωστούς χρωματικούς συνδυασμούς.

Δες επίσης: 6 Ανδρικά καρό πουκάμισα που πρέπει να δεις

5. Μαύρο πουκάμισο με γραβάτα

συνδυασμοί πουκαμίσου με γραβάταμαύρο πουκάμισο με γραβάτα

Δες επίσης: Πως να καταλάβεις αν ένα πουκάμισο είναι ποιοτικό ή όχι!

Δεν είναι τυχαίο, που πολλοί διάσημοι επιλέγουν μαύρο πουκάμισο για τις επίσημες εμφανίσεις τους. Προτίμησε χρώματα, όπως μαύρο ή γκρι, ώστε να μην κάνει πολύ μεγάλη αντίθεση. Μην φοβηθείς να φορέσεις και κάποιο διακριτικό σχέδιο, καθώς θα δείχνει εξίσου κομψό.

Related Posts