amixanes stigmes krevati

8 Πράγματα που μπορούν να πάνε στραβά κατά τη διάρκεια του seχ!

by theman

Όταν σκέφτεσαι τον εαυτό σου να κάνει seχ με την κοπέλα σου, σίγουρα έχεις στο μυαλό σου σκηνές όπως αυτές που βλέπεις στις ταινίες. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι μπορεί να υπάρξουν πολλές αμήχανες στιγμές κατά τη διάρκεια της ερwτικής πράξης, οι οποίες μπορεί να καταστρέψουν μία από τις πιο ρομαντικές στιγμές ενός ζευγαριού.

Παρακάτω μπορεί να βρεις μερικές περιπτώσεις που έχουν συμβεί και σε εσένα, ή κάποιες που μπορεί να σε γλυτώσουν από τη ντροπή που μπορεί να νιώσεις στο μέλλον σε περίπτωση που σου τύχουν.

 

Πως να αντιμετωπίσεις αμήχανες στιγμές κατά τη διάρκεια του seχ

 

1. Κάποιος σας “πιάνει στα πράσα”

do not disturb

Τι γίνεται αν κάποιος μπει μέσα στο δωμάτιο την ώρα που βρίσκεσαι με την σύντροφο σου σε προσωπικές στιγμές; Το πόσο αμήχανος θα νιώσεις εξαρτάται από την σχέση που μπορεί να έχεις με το άτομο που σας “πιάνει στα πράσα” αλλά και στη σχέση που έχεις με την σύντροφο σου.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να ζητήσεις συγγνώμη από αυτόν που σας τσακώνει. Έπειτα, δες την σύντροφο σου για να βεβαιωθείς ότι δεν έχει κοκκινίσει από ντροπή. Αν είναι ένα άτομο που γνωρίζεις καλά, μπορείς να το γυρίσεις λίγο στην πλάκα και να χαλαρώσεις την αμηχανία. Καλό θα ήταν να αφήσεις μια ειδοποίηση από έξω για να ενημερώνεις τους υπόλοιπους ότι δεν πρέπει να μπουν (ή μπορείς απλά να κλειδώσεις την πόρτα σου!).

2. Έσπασε η προστασία

profilaksi

Σε αρκετά ζευγάρια έχει τύχει να σπάσει η προστασία. Ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσεις αυτή την κατάσταση είναι να είσαι συναισθηματικά προετοιμασμένος. Τι εννοούμε με αυτό; Πολύ απλά να μιλήσεις με τη σύντροφο σου για θέματα σχετικά με το seχ πριν την επαφή σας. Αυτή η συζήτηση μπορεί να περιλαμβάνει θέματα όπως το ερwτικό σας παρελθόν, ή αν η κοπέλα σου παίρνει χάπια αντισύλληψης.

3. Εσύ ή η σύντροφος σου μυρίζει άσχημα

asximi mirodia

Η άσχημη μυρωδιά που μπορεί να εκπέμπει το σώμα σου ή το σώμα της συντρόφου σου μπορεί να σας κάνει να νιώσετε πραγματικά αμήχανα.

Αν η μυρωδιά προέρχεται από εσένα, πες την σύντροφο σου ότι θέλεις να φρεσκαριστείς για χάρη της. Πες της να χαλαρώσει για λίγο ενώ θα κάνεις ντους. Αν η μυρωδιά προέρχεται από την σύντροφο σου, μπορείς να της προτείνεις να κάνετε ένα μπάνιο μαζί για να φρεσκαριστείτε παρέα.

4. Μια λειτουργία του σώματος σου που έγινε την λάθος στιγμή

provlima krevati

Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει ένα ρέψιμο, έναν εμετό ή κάποιον άλλο ακατάλληλο ήχο. Ότι και να είναι δεν πρέπει να φρικάρεις. Και οι δύο είσαστε άνθρωποι και σε αντίθεση με τις ταινίες, τέτοιες σκηνές δεν κόβονται απλά από τη σεxουαλική σας ζωή.

Προσπάθησε να την κάνεις να γελάσει με ότι κι αν συμβεί, και μην την κάνεις να αισθανθεί άσχημα. Να θυμάσαι ότι το γέλιο παράγει ενδορφίνη, η οποία εντείνει την ευχαρίστηση των πιο στενών σας επαφών.

5. Η σύντροφος σου δεν έχει διάθεση για κάτι που επιθυμείς

stenes epafes

Μπορεί να είπες ή να έκανες κάτι που δεν ήθελε (δεν αρέσουν σε όλες τις γυναίκες τα πρόστυχα λόγια ή να τις δένουν στο κρεβάτι!). Αρχικά, καλό θα ήταν να συζητήσετε τις σας αρέσει κατά τη διάρκεια του seχ. Επίσης, καλό θα ήταν να παρατηρήσεις τις αντιδράσεις της κατά τη διάρκεια των προσωπικών σας στιγμών. Αν καταλάβεις ότι τραβιέται ή ότι νευριάζει, ρώτησε την τι συμβαίνει. Αυτή η ευαισθησία που θα της δείξεις, μπορεί να ανεβάσει τη διάθεση της ακόμη περισσότερο.

6. Είπες λάθος όνομα

lathos onoma krevati

Αυτό είναι ένα λάθος που μπορεί να συμβεί σε όλους όσους βρίσκονται στην αρχή μιας σχέσης. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, ζήτησε συγγνώμη και επιβεβαίωσε την σύντροφο σου ότι το όνομα που ανέφερες ήταν απλά θέμα συνήθειας και δεν το εννοούσες πραγματικά.

Αν τύχει να ακούσεις λάθος όνομα από την κοπέλα σου, μη δώσεις ιδιαίτερη σημασία εκτός κι αν έχεις λόγους να πιστεύεις ότι η σύντροφος σου σε απατάει. Το να λες το όνομα κάποιου άλλου δεν σημαίνει ότι προτιμάς να βρίσκεσαι με αυτό το άτομο. Μπορεί λόγω της έντασης της στιγμής να σου ήρθαν στο μυαλό αναμνήσεις και να έχασες την αίσθηση του που βρίσκεσαι για λίγο.

7. Εσύ ή η σύντροφος σου τραυματίζεται

intimate moments

Μερικές φορές λόγω της έξαψης της στιγμής οι άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται έναν τραυματισμό που μπορεί να τους τύχει. Αν συμβεί κάποιο ατύχημα, όπως να πέσετε από το κρεβάτι ας πούμε ή να πάθετε κράμπα, καθώς προσπαθούσατε να κάνετε μια σκηνή που είδατε στην αγαπημένη σας ταινία, είναι σημαντικό να αντιμετωπίσετε τον τραυματισμό όπως κάθε άλλο ατύχημα που θα είχατε όπου κι αν βρισκόσασταν.

Αν το τραύμα είναι μικρό, καλό θα ήταν να ντυθείτε για λίγο, να βάλετε πάγο και να καθίσετε αγκαλιά στον καναπέ. Αν το τραύμα είναι μεγαλύτερο, τότε καλό θα ήταν να πάτε στο νοσοκομείο άμεσα. Μην αρχίσετε να κατηγορείτε ο ένας τον άλλο γιατί αυτό θα κάνει τα πράγματα χειρότερα.

8. Έχεις πρόσβαση σε λάθος σημείο

golf hole

Μπορεί να μην κατάλαβες καλά ή να μπήκες κατά λάθος σε σημείο που δεν σου επιτρέπεται. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να είσαι ευαίσθητος απέναντι στην αντίδραση της. Αν δεν συμφωνεί με την πράξη σου, ζήτησε συγγνώμη αμέσως. Αν δε δώσεις σημασία σε αυτά που σου λέει, τότε το πιο πιθανό είναι να την ξενερώσεις. Έπειτα θα χρειαστεί να την πείσεις ότι μπορεί να σε εμπιστευτεί για να συνεχίσετε.

Μόλις σιγουρευτεί ότι δεν ήθελες να κάνεις κάτι παρά τη θέληση της, καλό θα ήταν να ξεκινήσεις πάλι από τα προκαταρκτικά και να πας τα πράγματα πιο αργά για να κερδίσεις και πάλι την εμπιστοσύνη της και να την ξεσηκώσεις. Δες εδώ 9 τρόπους για να “απογειώσεις” τη σύντροφο σου.

Related Posts