peripoiisi antrikon fridion

7 Πράγματα που πρέπει να προσέξει ένας άντρας στην περιποίηση των φρυδιών!

by theman

Όλο και περισσότεροι άντρες προσέχουν καθημερινά την εμφάνιση τους. Δεν είναι κακό άλλωστε να θέλουν να δείχνουν όμορφοι και περιποιημένοι. Εκτός από τα μαλλιά τους και τα γένια τους δεν είναι λίγοι εκείνοι που προσέχουν και τα φρύδια τους.

Αν νομίζεις πως το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι απλά να βγάλεις τα φρύδια σου μόνο για να μην τα έχεις ενωμένα τότε κάνεις λάθος. Οι ειδικοί έδειξαν κάποια λάθη που κάνουν οι άντρες και τα αποτελέσματα είναι καταστροφικά. Δες επίσης αντρική αποτρίχωση: όλα όσα πρέπει να ξέρεις!

7 πράγματα για την περιποίηση των φρυδιών σου!

 

Με περιποιημένα φρύδια φαίνεσαι νεότερος

antrika fridia

Αν θέλεις ένα λόγο για να φροντίσεις τα φρύδια σου, σκέψου αυτό: τα φρύδια σου μπορούν να καταλήξουν ατημέλητα όσο μεγαλώνεις. Μέχρι τα 30 σου δεν χρειάζεσαι πολλά.

Μετά όμως τα φρύδια σου ξεκινάνε να μεγαλώνουν και γίνονται πιο βαριά προς τα βλέφαρά σου. Και για τέλος, να βγάζεις τα φρύδια σου από κάτω, ποτέ από πάνω. Χρειάζεσαι τα πάνω για να τα κρατήσεις γεμάτα.

Ο κουρέας σου μπορεί να κάνει περισσότερο κακό παρά καλό

antras katharizei ta fridia tou

Τώρα ξέρεις το σωστό τρόπο να βγάλεις τα φρύδια σου, από κάτω. Αλλά ο κουρέας σου μπορεί να τα κόβει από πάνω για να γίνουν πιο κοντά. Αυτός, θα πάρει ένα ψαλίδι, θα τα χτενίσει και κατευθείαν θα τα κόψει. Μπορεί να δημιουργήσει άνοιγμα κάνοντας τα να φαίνονται κενά κι ανοιχτά.

Επίσης,τα φρύδια σου όταν μεγαλώνουν είναι χοντρά. Το κλειδί για σωστό κούρεμα είναι: χτένισε τα φρύδια σου προς τα πάνω και κόψε τις άκρες. Θα κάτσουν καλύτερα, θα μεγαλώσουν ομοιόμορφα και δεν θα έχεις κενά.

Το σχήμα είναι τα πάντα

sxima fridion antron

Αν είναι να θυμάσαι ένα πράγμα, να ξέρεις αυτό: Οι άντρες έχουν ίσια φρύδια, όχι κυρτά. Τελεία. Ένας άντρας πρέπει να έχει ίσια φρύδια. Το χειρότερο που μπορεί να κάνει ένας άντρας, είναι να δώσει καμπύλη στα φρύδια του. Δες επίσης όλα όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας στα 30 για την περιποίηση του!

Αποτρίχωση;

antras kanei apotrixosi

Η αποτρίχωση είναι απαγορευμένη. Μην κάνεις αποτρίχωση στα φρύδια σου. Η κοπέλα σου μπορεί να κάνει πράγματα στα φρύδια της, εσύ ούτε να το σκέφτεσαι. Όταν ο στόχος είναι το φυσικό, δεν υπάρχουν παράδρομοι.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτή η καθαρή όψη του κεριού δεν είναι κατάλληλη για άντρες. Το ίδιο με το ξύρισμα. Πολλοί άντρες προσπαθούν να ξυρίσουν τα φρύδια τους στη μέση και πάει λάθος.

Νο 1 Λάθος: Να το παρακάνεις

fridia antron

Τα φρύδια σου μεγαλώνουν μαζί. Έχεις κάτι που μερικοί το αποκαλούν μονόφρυδο. Αν προτίθεσαι να τα χωρίσεις, κάντο απαλά. Μη τα εξορίσεις σε διαφορετικές μεριές. Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι άντρες είναι να βγάζουν πάρα πολύ το κέντρο του φρυδιού.

Αν τα βγάζεις πάρα πολύ, κάνει τα χαρακτηριστικά σου ευρύτερα και το πρόσωπο που να ατενίζει. Πώς να το αποφύγεις αυτό; Ακούμπα τη γέφυρα της μύτης σου ( το κομμάτι με το κόκκαλο) με τα δάχτυλα σου. Ορίστε, τόση πρέπει να είναι η πυκνότητα που μπορείς να καθαρίσεις από την ένωση των φρυδιών σου. Όχι περισσότερο.

Τα γκρίζα φρύδια πάνε με γκρίζα μαλλιά

antrika fridia

Ακόμα ένας τρόπος να φαίνονται φυσικά: μη μαδήσεις όλες τις γκρι τρίχες. Δεν θα κάνεις το ίδιο στο κεφάλι σου, οπότε γιατί να το κάνεις στο πρόσωπό σου; Πάντα θα έχεις αυτή τη πεισματάρα πυκνή γκρίζα τρίχα που δεν θα μπορείς να αποφύγεις.

Τράβηξέ την. Αλλά μόλις τραβήξεις μία, τότε θα εμφανιστούν δύο ίδιες σε εκείνο το σημείο. Ακόμη, η γκρίζα αυτή τρίχα είναι έξτρα γοητεία. Οπότε εάν δεν σε ενοχλεί πολύ άσ’την στη θέση της.

Κράτησε τα σε έλεγχο αλλά κράτησε τα ζωντανά

antras me tsimpidaki fridion

Ότι κάνεις τώρα στα φρύδια σου θα σε κυνηγήσει αργότερα, ειδικά αν είσαι νέος. Τα φρύδια δεν φυτρώνουν ξανά τόσο πλούσια. Αν τα βγάζεις ή κάνεις αποτρίχωση όσο είσαι στα 40 σου, τα φρύδια θα κρατήσουν. Μάλλον αυτό είναι καλό, αλλά αν το κάνεις λάθος θα μείνεις με λεπτά φρύδια. Δες επίσης πώς μας θέλουν οι γυναίκες, με τρίχες ή χωρίς!

Related Posts