antras diavazei efimerida

7 πράγματα που κάνουν οι ηγέτες στον ελεύθερο τους χρόνο!

by theman

Όλοι ξέρουμε ότι ένα μεγάλο μέρος της ημέρας μας επενδύεται συνήθως στην δουλειά. Οι ηγέτες όμως έχουν μάθει να αξιοποιούν τον υπόλοιπο τους χρόνο άψογα. Αυτό τους κρατά φρέσκους και ζωντανούς. Σήμερα λοιπόν θα σας εκμυστηρευτώ τα πράγματα που κάνουν οι ηγέτες εκτός δουλειάς.

Δες τώρα τι κάνουν οι ηγέτες στον ελεύθερο τους χρόνο!

Ο χρόνος μας λίγος και τα οι υποχρεώσεις μας πολλές. Πρέπει να χρησιμοποιούμε σωστά αυτόν που μας μένει γιατί αλλιώς μπορεί να κουραστούμε ή να βαρεθούμε. Και όχι μόνο αυτό, άλλα μπορεί να απομακρυνθούμε από τα άτομα που αγαπάμε, λόγω της έλλειψης χρόνου. Θέλετε περισσότερες συμβουλές για να βελτιωθείτε; Δείτε επίσης: 5 Έξυπνες συνήθειες για να εκπληρώνεις πάντα τους στόχους σου!

1. Σπάνε την ρουτίνα τους

upologistis douleia kafes

Η ρουτίνα είναι μια θανάσιμη παγίδα που μπορεί να σου πάρει την ζωντάνια και την όρεξη σου. Όταν κάνεις συνέχεια τα ίδια πράγματα, ακόμα και να σου αρέσουν μερικά, συνήθως καταντάει επαναλαμβανόμενο και βαρετό. Δοκίμασε να αλλάξεις λίγο τις ημέρες σου ακόμα και με μικρές διαφορές. Ακόμα και η μικρότερη αλλαγή, όπως το να αλλάξεις για παράδειγμα την διαδρομή για το σπίτι, θα μπορούσε να σε κρατήσει ορεξάτο. Μην φοβάσαι να βγεις εκτός προγράμματος για κάτι διαφορετικό.

2. Επενδύουν σε φιλίες

antras gelaei xaroumenos

Ο χώρος της εργασίας μπορεί να είναι απρόσωπος πολλές φορές. Οι ηγέτες φτιάχνουν δυνατούς δεσμούς με τους συνεργάτες τους. Ακόμα και ένας αγώνας ποδοσφαίρου ή ένα γεύμα ομαδικό, εκτός δουλειάς, μπορεί να ενισχύσει την σχέση μιας ομάδας. Αυτό οδηγεί συνήθως σε καλύτερη συνεργασία και αποτελέσματα.

3. Γυμνάζονται

antras gimnastiki monozigo

Δεν είναι βιώσιμο και σωστό να περνούν όλη την μέρα καθιστοί σε ένα γραφείο. Οι ηγέτες επενδύουν τον χρόνο τους στο να βελτιώνουν την φυσική τους κατάσταση. Όπως λέγανε και παλιά νους υγιής εν σώματι υγιεί. Ακόμα και 20 λεπτά γυμναστική την ημέρα ή λίγη yoga για παράδειγμα έχει αποτέλεσμα. Άσε που φεύγει και η ένταση της δουλειάς με την άσκηση.

4. Αποκτούν νέες ικανότητες

antras grafei imerologio

Ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να σου χρησιμεύσει μια νέα ικανότητα. Όχι μόνο σπάνε την ρουτίνα με αυτόν τον τρόπο άλλα αποκτούν και γνώσεις που κάποια στιγμή θα τους βοηθήσουν κάπου. Θα μπορούσες να δοκιμάσεις την δημιουργική γραφή όπως εγώ ή να μάθεις κάποιο επαγγελματικό πρόγραμμα στον υπολογιστή. Πολύ πιθανό να σου χρησιμεύσει μελλοντικά σε κάποιο project.

5. Προσφέρουν

ethelontismos omada

Δεν υπάρχει ομορφότερο συναίσθημα από το να κάνεις κάτι από αγάπη, εθελοντικά. Οι ηγέτες συνήθως είτε κάνουν εθελοντισμό σε κάποιο σκοπό που τους εμπνέει ή προσφέρουν δωρεές σε κάποιο κίνημα. Προσοχή, το να προσφέρεις δεν σημαίνει να είσαι πλούσιος. Ακόμα και μερικά πιάτα φαΐ να δώσεις σε κάποιο συσσίτιο, κάνει την διαφορά.

6. Βγαίνουν εκτός σπιτιού

antras perpataei dromos

Το να περνάς όλη την μέρα στο γραφείο και όταν γυρνάς να κλειδώνεσαι σπίτι σου και να μην κάνεις τίποτα δεν είναι η καλύτερη ιδέα. Μπορείς απλά να βγεις για περπάτημα στην ακτή άμα είσαι τυχερός ή σε κάνα πάρκο. Θα σου κάνει πολύ καλό. Ή θα μπορούσες να ασχοληθείς με κάνα εξωτερικό χόμπι όπως το τρέξιμο ή η πεζοπορία.

7. Παίρνουν ρεπό για ξεκούραση

antras arazei aiora

Οι ηγέτες μπορούν να καταλάβουν πότε χρειάζονται πραγματικά ρεπό. Και όταν επιλέγουν να το πάρουν, το απολαμβάνουν με όλη τους την καρδιά. Ούτε έχουν τύψεις που δεν δουλεύουν ούτε ασχολούνται με ασήμαντα πράγματα όταν έχουν άδεια. Φεύγουν, ακόμα και μόνοι τους και απλά πατάνε το κουμπί reset για να πάρουν δυνάμεις. Φορτίζουν τις μπαταρίες τους και όταν γυρίσουν δεν κλαίγονται άλλα δουλεύουν ακόμα πιο αποδοτικά γιατί ξεκουράστηκαν. Με αυτό τον τρόπο κιόλας βλέπονται και με τα άτομα που αγαπάνε γιατί αυτό είναι που μετράει εν τέλη.

Δοκιμάστε αυτές τις συνήθειες των ηγετών και θα γίνετε και εσείς ηγέτης της ζωής σας. Θέλετε να μάθετε πως να είστε καλός ηγέτης; Δείτε επίσης: 6 Μεγάλες διαφορές ανάμεσα σε έναν κακό και έναν καλό ηγέτη! Δουλέψτε για να χτίσετε τον εαυτό σας και έναν δυνατό χαρακτήρα. Έτσι αργά ή γρήγορα θα γίνετε κορυφαίοι.

Related Posts