άντρας γυναίκα γελάνε δε σε βλέπει σοβαρά

5 Σημάδια ότι δε σε βλέπει σοβαρά

by tzinav

Έχεις γνωρίσει μια κοπέλα και είσαι ενθουσιασμένος για την πορεία της σχέσης; Ίσως πρέπει να κρατηθείς λίγο γιατί μπορεί η κοπέλα να μην είναι στην ίδια φάση με εσένα. Πώς θα το καταλάβεις όμως αυτό; Αρκεί να παρατηρήσεις μερικά σημάδια που αποδεικνύουν ότι δε σε βλέπει σοβαρά!

Πολλές φορές δεν είναι και τα δύο άτομα της σχέσης στο ίδιο mood. Είναι λοιπόν πιθανόν ο ένας να είναι έτοιμος για κάτι σοβαρό ενώ ο άλλος να θέλει κάτι πιο χαλαρό. Ανακάλυψε λοιπόν 5 σημάδια ότι δε σε βλέπει σοβαρά!

Πως θα καταλάβεις ότι δε σε βλέπει σοβαρά!

1. Δε γνωρίζεις κανέναν από το περιβάλλον της

άντρας γυναίκα γελάνε δε σε βλέπει σοβαρά

Αν είστε ένα εύλογο χρονικό διάστημα μαζί αλλά ακόμα δεν έχεις γνωρίσει κανέναν από το περιβάλλον της τότε αυτό είναι αρκετά περίεργο. Είναι κατανοητό ότι δεν θέλει να γνωρίσεις την οικογένεια της από νωρίς αλλά τι γίνεται με τους φίλους της; Η λογική λέει ότι δε σου συστήνει κανέναν δικό της γιατί δε ξέρει αν η σχέση αυτή θα κρατήσει.

Δες επίσης: 4 Tips για να κρατήσεις τη σχέση από απόσταση ζωντανή!

2. Δεν της αρέσουν οι δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης

ζευγάρι κρατιέται χέρι

Μπορεί να βγαίνετε συχνά οι δυο σας αλλά να μοιάζετε σαν να είστε φίλοι. Αν λοιπόν βλέπεις ότι αποφεύγει να σου κρατήσει το χέρι μπροστά σε κόσμο ή να σε φιλήσει ή οποιαδήποτε άλλη δημόσια εκδήλωση αγάπης τότε ίσως αυτό συμβαίνει επειδή δε σε βλέπει σοβαρά και δε θέλει να δει ο κόσμος ότι είστε μαζί.

Δες επίσης: 5 Σημάδια ότι πρέπει να χωρίσεις με την κοπέλα σου!

3. Δεν γνωρίζεις τα πλάνα της για το μέλλον- Σημάδια ότι δε σε βλέπει σοβαρά

άντρας γυναίκα ντύνονται

Όταν είμαστε με έναν άνθρωπο που υπολογίζουμε και θέλουμε να έχουμε για καιρό στη ζωή μας μοιραζόμαστε μαζί του τα όνειρα και τα σχέδια μας για το μέλλον. Όταν πάλι δεν το κάνουμε αυτό συμβαίνει επειδή θεωρούμε το μέλλον με αυτό τον άνθρωπο αβέβαιο. Αν λοιπόν η κοπέλα με την οποία βγαίνεις τελευταία δε σου μιλάει ποτέ για τα πλάνα που έχει τότε τα πράγματα δε φαίνονται ευοίωνα.

Δες επίσης: 4 Τρόποι να δείξεις ότι σου αρέσει αν είσαι ντροπαλός!

4. Δε φαίνεται να θέλει να σε γνωρίσει σε βάθος

ζευγάρι μιλάει

Μια γυναίκα που σε βλέπει σοβαρά σίγουρα θέλει να μάθει ποιος είσαι πραγματικά. Γι’ αυτό σε ρωτάει ουσιαστικά πράγματα και ανοίγει ουσιαστικές συζητήσεις με απώτερο σκοπό να σε γνωρίσει καλύτερα. Αντίθετα, αν η κοπέλα με την οποία βγαίνει δε φαίνεται να θέλει να σε γνωρίσει σε βάθος τότε μάλλον η σχέση αυτή δε θα έχει πολύ μέλλον.

Δες επίσης: 5 Μικροπράγματα που οι γυναίκες λατρεύουν!

5. Δε σου μιλάει για το παρελθόν της- Σημάδια ότι δε σε βλέπει σοβαρά

ζευγάρι αγκαλιά δε σε βλέπει σοβαρά

Το να ανοιχτούμε σε κάποιον και να του μιλήσουμε για το παρελθόν μας δεν είναι εύκολο. Θα πρέπει να τον εμπιστευόμαστε και νιώθουμε ότι είναι κάποιος με τον οποίο θα είμαστε καιρό. Αν η κοπέλα σου δε σου μιλάει ποτέ για τα γεγονότα του παρελθόντος που την έχουν διαμορφώσει τότε δε σε βλέπει όσο σοβαρά θα ήθελες.

Related Posts