μαλωμένο ζευγάρι

5 Σημάδια ότι πρέπει να χωρίσεις με την κοπέλα σου!

by tzinav

Πολλές φορές μπορεί η σχέση σου να οδεύει προς το τέλος της αλλά εσύ μπορεί να μην το βλέπεις. Εξάλλου, συνήθως είναι κάτι τόσο επώδυνο που μπορεί το μυαλό σου να μην είναι καθαρό. Υπάρχουν όμως ορισμένα σημάδια ότι πρέπει να χωρίσεις με την κοπέλα σου που δεν πρέπει να αγνοήσεις.

Ίσως είναι δύσκολο να καταλάβεις αν η σχέση σου απλά περνάει μια φάση ή αν το πρόβλημα είναι βαθύτερο. Ωστόσο, μερικές ενδείξεις είναι αρκετές για να σε κάνουν να προχωρήσεις σε χωρισμό. Ανακάλυψε λοιπόν 5 σημάδια ότι πρέπει να χωρίσεις με την κοπέλα σου!

5 Ενδείξεις ότι η σχέση σου δεν πάει άλλο!

 

1. Δεν γελάτε πια μαζί

στεναχωρημένο ζευγάρι

Το να περνάτε καλά στη σχέση είναι πολύ σημαντικό. Εξάλλου, το γέλιο είναι αρκετό για να φέρει ένα ζευγάρι πιο κοντά. Αν όμως τον τελευταίο καιρό έχει φύγει αυτό το fun κομμάτι από τη σχέση και δε γελάτε πια μαζί αυτό είναι ένα κακό σημάδι.

Δες επίσης: 5 Σημάδια ότι ταιριάζεις με έναν άνθρωπο!

2. Δε σε ελκύει ερωτικά- Σημάδια ότι πρέπει να χωρίσεις

ζευγάρι διαβάζει κρεβάτι

Το ερωτικό κομμάτι σε μια σχέση είναι από τα σημαντικότερα. Αν λοιπόν αισθάνεσαι ότι η κοπέλα σου δε σε ελκύει πια ερωτικά τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά. Ίσως χρειάζεστε απλά μια ανανέωση αλλά αν η όρεξη σου έχει φύγει τελείως τότε το πρόβλημα είναι πιο βαθύ. Εξάλλου, δε γίνεται να μείνεις σε μια σχέση που έχει χαθεί το ερωτικό κομμάτι!

Δες επίσης: 5 Μικροπράγματα που οι γυναίκες λατρεύουν!

3. Αισθάνεσαι ότι η σχέση σας σε κρατάει πίσω

μαλωμένο ζευγάρι

Μια σχέση είναι ωραία όταν και οι δύο νιώθετε ότι είστε η καλύτερη εκδοχή σας μέσα σε αυτή. Αν όμως εσύ νιώθεις ότι η σχέση σε κρατάει πίσω από πράγματα που θα ήθελες να κάνεις, σε επηρεάζει αρνητικά και δε σε βοηθά να εξελιχθείς τότε ίσως ήρθε η ώρα να βάλεις την εξέλιξη σου σε προτεραιότητα και να χωρίσεις.

Δες επίσης: 5 Σημεία επάνω σου που οι γυναίκες κοιτάν πρώτα

4. Αδιαφορείς- Σημάδια ότι πρέπει να χωρίσεις

σκεπτικός άντρας Σημάδια ότι πρέπει να χωρίσεις

Αν έχεις φτάσει σε σημείο να αδιαφορείς για τους καυγάδες, τις διαφωνίες και για τα συναισθήματα της κοπέλας σου τότε φαίνεται ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Η αδιαφορία είναι πάντα το χειρότερο σημάδι γιατί δείχνει ότι έχουν τελειώσει τα πάντα για εσένα!

Δες επίσης: 5 Σημάδια ότι μάλλον η κοπέλα σου σε απατά

5. Θέλεις να φλερτάρεις με άλλες γυναίκες

άντρας γυναίκα φλερτάρουν

Μπορεί να μην αισθάνεσαι ερωτικά για την κοπέλα σου αλλά να σε ελκύουν άλλες γυναίκες. Στην περίπτωση αυτή τα πράγματα είναι τελείως ξεκάθαρα! Αν έχεις την ανάγκη να φλερτάρεις με άλλες γυναίκες και μπορείς να σε φανταστείς με κάποια άλλη τότε μάλλον ήρθε η ώρα να λήξεις τη σχέση.

Related Posts