σχέση εξ αποστάσεως

4 Tips για να κρατήσεις τη σχέση από απόσταση ζωντανή!

by theman

Οι σχέσεις εξ αποστάσεως, πολλές φορές μπορεί να γίνουν πολύ δύσκολες, έως και ψυχοφθόρες. Μερικοί, επίσης, πιστεύουν ότι είναι ακατόρθωτο να επιβιώσει μια σχέση από απόσταση, με υγιείς βάσεις. Από τη μια, μια τέτοια σχέση είναι ιδιαίτερα απαιτητική και χρειάζεται αμοιβαίες υποχωρήσεις. Ωστόσο, υπάρχουν και πολλά ζευγάρια, που όχι μόνο αντέχουν, αλλά βρίσκουν και τρόπους να ανανεώνουν τη σχέση τους διαρκώς. Εάν ψάχνεις να βρεις κι εσύ αυτούς τους τρόπους, δες παρακάτω 4 tips για να κρατήσεις τη σχέση από απόσταση ζωντανή!

Πώς να κρατήσεις τη σχέση από απόσταση ζωντανή;

 

1. Βιντεοκλήσεις

Εάν έχεις σχέση από απόσταση, τότε σίγουρα ξέρεις τη δύναμη της τεχνολογίας. Φυσικά, δε γίνεται να μιλάτε όλη μέρα μέσω κάμερας, όμως είναι καλό να αφιερώνετε λίγες ώρες μέσα στη μέρα, για να επικοινωνείτε μέσω video calls. Έτσι, βλέπετε ο ένας τον άλλον και θα αναπτύσσετε οικειότητα. Εκτός, όμως, από αυτό, η οπτική επαφή, πάντα παίζει ρόλο και έχει θετικά αποτελέσματα.

Δες επίσης: 5 Οφέλη που έχει μια σχέση από απόσταση!

2. Κάντε ένα πρόγραμμα

σχέση εξ αποστάσεως

Σίγουρα, η αναμονή έχει και τα οφέλη της. Σου λείπει περισσότερο ο άλλος και ανυπομονείς να τον δεις. Για να αυξήσετε, λοιπόν, αυτήν την επιθυμία, μπορείτε ανά διαστήματα να κανονίζετε την επόμενη φορά που θα βρεθείτε, ώστε να μετράτε αντίστροφα για εκείνη την ημέρα. Όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο θα αυξάνεται και η ανυπομονησία και η επιθυμία. Έτσι, δε θα σας δημιουργούνται τόσα νεύρα λόγω της απόστασης και της έλλειψης.

Δες επίσης: 4 Τρόποι να μην βαρεθείτε την σχέση εξ αποστάσεως σας!

3. Κάντε πράγματα μαζί

σχέση από απόσταση ζωντανή

Από τη μια, ακούγεται αδύνατο να κάνεις πράγματα με τον άλλον, όταν είστε μακριά. Αλλά κατά κάποιον τρόπο, μπορείς και να το πετύχεις. Όπως είπαμε και παραπάνω, οι βιντεοκλήσεις κάνουν θαύματα. Μπορείτε, για παράδειγμα, να μαγειρεύετε μαζί μέσα στη μέρα μέσω κάμερας, ή να τρώτε μαζί, ακόμα και να κάνετε τις δουλειές του σπιτιού παρέα. Επίσης, μπορείτε να βάλετε να δείτε μια ταινία και θα είναι σχεδόν, σαν να είστε δίπλα δίπλα.

Δες επίσης: 5 Tips για να μη χαθεί η μαγεία σε μακροχρόνια σχέση!

4. Στείλτε γράμματα

σχέσεις εξ αποστάσεως

Δες επίσης: 5 Λύσεις αν νιώθεις ότι η σχέση γίνεται βαρετή!

Ακούγεται παλαιομοδίτικο, αλλά πίστεψε με είναι άκρως ερωτικό και ρομαντικό. Με το να στέλνετε ο ένας γράμματα στον άλλον, θα διατηρήσετε τη σπίθα και τη σχέση σας ζωντανή. Ο ένας θα περιμένει αγωνιωδώς την απάντηση του άλλου. Επιπλέον, μπορείτε στη συνέχεια να τα κρατάτε σε ένα κουτί, ώστε να υπάρχουν συγκεντρωμένα.

Related Posts