άντρας μαγειρεύει γυναίκα Μικροπράγματα που οι γυναίκες λατρεύουν

5 Μικροπράγματα που οι γυναίκες λατρεύουν!

by tzinav

Μπορεί να νομίζεις ότι για να γοητεύσεις μια γυναίκα ή για να ευχαριστήσεις την κοπέλα σου χρειάζονται μεγάλες και εντυπωσιακές χειρονομίες αλλά δεν είναι έτσι. Υπάρχουν αρκετά μικροπράγματα που οι γυναίκες λατρεύουν και εκτιμούν ιδιαίτερα όταν τους τα προσφέρεις.

Οι μικρές και αυθόρμητες ενέργειες που κάνεις μπορούν να συγκινήσουν οποιαδήποτε γυναίκα καθώς δείχνουν την αγάπη σου έμπρακτα. Ανακάλυψε 5 μικροπράγματα που οι γυναίκες λατρεύουν ώστε να τα κάνεις πιο συχνά!

5 Μικρές κινήσεις και συμπεριφορές που οι γυναίκες αγαπούν!

 

1. Θυμάσαι πράγματα που σου έχει πει

άντρας γυναίκα γελάνε Μικροπράγματα που οι γυναίκες λατρεύουν

Αν η κοπέλα σε πιάσει ότι έχεις συγκρατήσει λεπτομέρειες που σου έχει πει τότε να είσαι σίγουρος ότι θα ανέβεις στα μάτια της. Κι αυτό γιατί αυτό σημαίνει ότι της δίνεις την αμέριστη προσοχή σου όταν σου μιλάει. Και σίγουρα ξέρεις πόσο το εκτιμούν αυτό οι γυναίκες! Μπορεί να είναι κάτι πολύ μικρό που ωστόσο είναι σημαντικό για εκείνη!

Δες επίσης: 5 Τρόποι να δείχνεις πιο γοητευτικός στις γυναίκες

2. Της κρατάς το χέρι μπροστά στους φίλους σου

ζευγάρι κρατιέται χέρι

Ειδικά αν είστε στην αρχή μιας σχέσης που υπάρχει ακόμα αμηχανία σε κάποιες περιπτώσεις, το να έχει τη στήριξη σου μπροστά σε τρίτους είναι κάτι σημαντικό. Μια πολύ απλή χειρονομία σου που είναι ταυτόχρονα πολύ γλυκιά είναι το να της κρατάς το χέρι μπροστά στους φίλους σου. Φαίνεται πολύ απλό αλλά να είσαι σίγουρος ότι εκείνη θα το λατρέψει!

Δες επίσης: 5 Πρωτότυπες ιδέες για ραντεβού

3. Της μαγειρεύεις πού και πού- Μικροπράγματα που οι γυναίκες λατρεύουν

άντρας μαγειρεύει γυναίκα Μικροπράγματα που οι γυναίκες λατρεύουν

Και ποια γυναίκα δεν αγαπά να την περιποιούνται; Αν λοιπόν συνήθως εκείνη είναι που σου μαγειρεύει τότε σίγουρα θα το λατρέψει αν πού και πού της μαγειρεύεις. Φυσικά δεν χρειάζεται να μαγειρεύεις τέλεια για να εκτιμήσει την κίνηση. Η πρόθεση και η χειρονομία σου είναι αυτά που μετράν και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα τις λατρέψει!

Δες επίσης: 6 Πράγματα που ψάχνουν οι γυναίκες σε έναν άνδρα

4. Πηγαίνεις μαζί της για ψώνια

ζευγάρι ψώνια

Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι άντρες βαριούνται πολύ τα ψώνια. Αν λοιπόν εσύ συνοδεύεις την κοπέλα σου στα ψώνια όταν θέλει μια δεύτερη γνώμη ή μια βοήθεια παρότι δεν είναι και το καλύτερο σου εκείνη το ξέρει και το εκτιμά! Κάνε λοιπόν πού και πού μια υποχώρηση για να την κάνεις να χαρεί!

Δες επίσης: 5 Τρόποι να γίνεις ένας καλύτερος σύντροφος

5. Της κάνεις μασάζ- Μικροπράγματα που οι γυναίκες λατρεύουν

άντρας κάνει μασάζ γυναίκα

Ένα μασάζ μετά από μια δύσκολη μέρα είναι κάτι που όλοι μας επιζητούμε. Όταν λοιπόν εσύ κάνεις μασάζ στην κοπέλα σου την κάνεις να χαλαρώσει και την ξεκουράζεις. Γιατί λοιπόν να μην της δώσεις αυτή τη χαρά;

Related Posts