πώς να φλερτάρεις

4 Τρόποι να δείξεις ότι σου αρέσει αν είσαι ντροπαλός!

by theman

Εάν είσαι ντροπαλός, τότε πιθανότατα, θα δυσκολεύεσαι να δείξεις σε μια κοπέλα ότι σου αρέσει. Εκτός από το ότι δεν μπορείς να φλερτάρεις εύκολα, μπορεί να χάνεις και τα λόγια σου καμιά φορά. Δε χρειάζεται, όμως, να χάνεις το θάρρος σου και να απομακρύνεσαι. Μπορεί να καταφέρεις να μπεις σε friend zone, χωρίς καν να το καταλάβεις. Η εσωστρέφεια σου, όμως, δε χρειάζεται να σε εμποδίζει από το να φλερτάρεις, καθώς μπορείς να βελτιωθείς σε αυτό το κομμάτι, με απλούς τρόπους. Διάβασε, λοιπόν, παρακάτω ποιοι είναι οι 4 τρόποι να δείξεις ότι σου αρέσει αν είσαι ντροπαλός!

Πώς να της δείξεις ότι σου αρέσει αν είσαι ντροπαλός;

 

1. Χτίσε φιλικές σχέσεις με άλλες κοπέλες

πώς να φλερτάρεις

Μπορείς να ξεκινήσεις να ανοίγεσαι, με το να μιλάς σε άλλες κοπέλες. Αυτό θα σε βοηθήσει στην ουσία, να επικοινωνείς σωστά με το αντίθετο φύλλο, ακόμα και αν δεν σε ελκύουν. Έτσι, θα εξοικειωθείς να έχεις επαφές με άλλες γυναίκες και πιθανότατα, θα σου είναι πιο εύκολο να φλερτάρεις με την κοπέλα που σου αρέσει. Επίσης, μην ξεχνάς, ότι και η ίδια η κοπέλα μπορεί να αγχώνεται και να μην ξέρει πώς να συμπεριφερθεί, οπότε βρίσκεστε στο ίδιο μήκος κύματος.

Δες επίσης: 4 Tips για να φλερτάρεις μια ντροπαλή κοπέλα!

2. Πρόσεξε την εμφάνιση σου

πώς να της δείξεις ότι σου αρέσει αν είσαι ντροπαλός

Ένας άλλος τρόπος να νιώσεις πιο χαλαρός, είναι να προσέξεις την εξωτερική σου εμφάνιση. Αυτό θα σε βοηθήσει να έχεις παραπάνω αυτοπεποίθηση, άρα θα είσαι και πιο άνετος. Εκτός από αυτό, η εξωτερική εμφάνιση είναι και η πρώτη εντύπωση. Συνεπώς, μια καλή πρώτη ματιά, θα σημαίνει ότι έγινε ήδη μια καλή αρχή.

Δες επίσης: 5 Συμβουλές ραντεβού για ντροπαλούς άντρες!

3. Κοίτα την στα μάτια

πώς να της δείξεις ότι σου αρέσει

Είναι λογικό, να δυσκολεύεσαι να κοιτάς μια κοπέλα στα μάτια, ειδικά όταν είσαι ντροπαλός. Ωστόσο, η οπτική επαφή παίζει πάντα πολύ σημαντικό ρόλο. Έτσι, δείχνεις ότι της δίνεις όλη σου την προσοχή και ότι σε ενδιαφέρουν αυτά που λέει. Κοίταζε την με χαλαρό και γλυκό ύφος, ώστε να την κάνεις να νιώσει άνετα και όμορφα. Για να μπορέσεις να εξασκηθείς σε αυτό το κομμάτι, προσπάθησε να κοιτάς στα μάτια κοπέλες της παρέας σου, ώστε να σου βγαίνει πιο αυθόρμητα.

Δες επίσης: Πως να κάνεις νέες παρέες αν είσαι ντροπαλός!

4. Κάνε κοπλιμέντα

πώς να της δείξεις ότι σου αρέσει αν είσαι ντροπαλός

Δες επίσης: Κοπλιμέντα που κάθε γυναίκα θέλει να ακούσει από εσένα!

Τα κοπλιμέντα πάντα αρέσουν στις γυναίκες. Συνεπώς, φρόντισε να της δίνεις αυτό που ζητάει. Μην το παρακάνεις όμως, διότι θα φανεί επιτηδευμένο. Εάν δεν σου βγαίνει εύκολα να κάνεις κοπλιμέντα σε κοπέλες που σου αρέσουν, μπορείς να ζητήσεις βοήθεια από κάποια φίλη σου, ώστε να σου πει πώς περίπου να κινηθείς.

Related Posts