Ομορφιά-Style

17 Slicked back κουρέματα για άνδρες με στυλ!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τα slicked back κουρέματα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή το 2017, και πολλοί άντρες που γνωρίζουν από μόδα τα επιλέγουν. Στην ουσία πρόκειται για ένα κούρεμα στο οποίο οι άντρες επιλέγουν να συνδυάσουν ένα fade κούρεμα με μακριά μαλλιά στο επάνω μέρος για να δημιουργήσουν μια πραγματικά μοντέρνα εμφάνιση.

Υπάρχουν διάφορα είδη σε slicked back κουρέματα που μπορείς να επιλέξεις. Γι’ αυτό το the-man.gr συγκέντρωσε τα 17 καλύτερα χτενίσματα για να δοκιμάσεις αυτό που σου αρέσει.

 

Πως να κάνεις ένα slicked back χτένισμα

Αν επιλέξεις να αφήσεις τα μαλλιά σου στο επάνω μέρος πιο μακριά, τότε μπορείς άνετα να δοκιμάσεις αυτό το χτένισμα. Το πλεονέκτημα αυτού του κουρέματος είναι ότι ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου και μαλλιών.

Για να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα, επέλεξε προϊόντα καλής ποιότητας για να χτενίσεις τα μαλλιά σου προς τα πίσω. Αν έχεις, για παράδειγμα, πυκνά μαλλιά, επέλεξε ένα προϊόν για γερό κράτημα, καθώς κι ένα προϊόν για να δώσει λάμψη στα μαλλιά σου. Τέλος, θα χρειαστείς μια χτένα και πιστολάκι για να δώσεις στυλ σε αυτό το χτένισμα.

Ότι μαλλιά κι αν έχεις, προσπάθησε να πειραματιστείς λίγο με το πως μπορείς να τα “φτιάξεις” πριν αποφασίσεις να εγκαταλείψεις την προσπάθεια.

 

Τα καλύτερα slicked back χτενίσματα

 

Slicked back & undercut

Slick back & fade

 

Μοντέρνο slick back

slick back kourema

 

Μακρύ slicked back κούρεμα