10 Εξαιρετικά smartwatch για να αγοράσεις αυτήν τη στιγμή!

by theman

Η ωρολογοποιία είναι μια βιομηχανία με πλούσια κληρονομιά. Η παράδοση, ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα ενός ρολογιού αντανακλώνται στη διαχρονική και απαράλλακτη διαδικασία κατασκευής τους, που ακολουθείται μέχρι και σήμερα. Ωστόσο, η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας επέφερε σημαντικές αλλαγές και στον τομέα της ωρολογοποιίας με τα “έξυπνα” ρολόγια να κάνουν την εμφάνισή τους.

Η αλήθεια είναι πως τα smartwatch αποτελούν κάτι παραπάνω από ένα από ρολόι χειρός, αφού μπορούν να βελτιώσουν-διευκολύνουν πτυχές της καθημερινής σου ζωής. Ένα smartwatch μπορεί να παρακολουθήσει την πορεία της υγείας σου (ανίχνευση παλμών, καταγραφή ωρών ύπνου κτλ.), να εντοπίσει την τοποθεσία σου, να λάβει κλήσεις και να στείλει μηνύματα, στοιχεία που κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί πριν μία δεκαετία.

Αγόρασε ένα από τα καλύτερα smartwatch της αγοράς!

Όλα τα παραπάνω αποτελούν μερικούς από τους πολλούς λόγους για τους οποίους τα smartwatch μπήκαν γα τα καλά στη ζωή μας. Η αγορά προσφέρει πραγματικά πολλές επιλογές σε smartwatch με τις δυνατότητες καθώς και τις τιμές αυτών να ποικίλουν. Αν τώρα σκέφτεσαι να αγοράσεις κάποιο smartwatch και δεν ξέρεις προς τα πού να κινηθείς, το συγκεκριμένο άρθρο του The-Man.gr έρχεται για να σε βοηθήσει. Εδώ θα βρεις 10 εξαιρετικές επιλογές σε smartwatch, τα οποία απευθύνονται σε όλα τα γούστα αλλά και μπάτζετ! 

Δείτε επίσης: Τι χρειάζεται να ξέρεις πριν αγοράσεις ένα smartwatch!

Apple Watch 6

Apple Watch Series 5 GPS amazon

Η πέμπτη γενιά του Apple Watch, το Apple Watch 6 είναι πιο ολοκληρωμένη από ποτέ και η καλύτερη δυνατή επιλογή που μπορεί να κάνει ένα ιδιοκτήτης iPhone. Διαθέτει οθόνη τεχνολογίας ΟLED και χωρητικότητα 32GB. Επίσης, μέσω του συγκεκριμένου smartwatch μπορείς να λάβεις κλήσεις και ειδοποιήσεις από εφαρμογές και mail, να δώσεις φωνητικές εντολές και να παρακολουθήσεις την κατάσταση της υγείας σου καθώς κάνεις την καθημερινή σου γυμναστική ή κολύμβηση. Μπορείς να το βρεις εδώ!

Κάσα: 40/44mm
Συμβατότητα: iOS
Οθόνη: 1.7 ″
Διάρκεια ζωής μπαταρίας: έως 18 ώρες
Χωρητικότητα μνήμης: 32GB

Samsung Galaxy Watch

samsung galaxy watch smartwatch

Το Samsung Galaxy Watch αποτελεί μία πιστή αντιγραφή ενός κλασικού ρολογιού χειρός, τόσο από πλευράς σχεδιασμού όσο και από πλευράς χαρακτηριστικών (διαθέτει ήχο που μιμείται τους δείκτες ενός κλασικού ρολογιού). Διαθέτει οθόνη 1,3” τεχνολογίας Super AMOLED με ανάλυση 360 x 360 pixel. Επίσης, το συγκεκριμένο smartwatch θα σε συνοδεύσει σε κάθε σου διαδρομή, αφού είναι αδιάβροχο (ανοχή 5 atm). Τέλος, διαθέτει built-in αισθητήρες αλτίμετρου και βαρόμετρου. Γενικότερα αποτελεί ένα από τα καλύτερα smartwatch της αγοράς.

Μπορείς να βρεις εδώ!

Κάσα: 46mm
Συμβατότητα: Android ή iOS 9 και πάνω
Οθόνη: 1.3 ″
Διάρκεια ζωής μπαταρίας: έως 168 ώρες
Χωρητικότητα μνήμης: 4GB

Huawei Watch GT 2

Smartwatch Huawei Watch GT 2 Black

Το Huawei Watch GT 2 είναι ένα από τα καλύτερα smartwatch αυτήν τη στιγμή στην αγορά, και όχι άδικα θα προσθέσουμε. Διαθέτει εντυπωσιακό σχεδιασμό και πολλές λειτουργίες παρακολούθησης (καρδιακοί παλμοί, ώρες ύπνου, ποσοστά άγχους μέσω έλεγχο αναπνοών κ.ά.). Επίσης, λειτουργεί μέσω ενός τσιπ Kirin A1 της Huawei, φέροντας έξυπνη τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας. Τέλος, μέσω αυτού μπορείς να λάβεις τις απαραίτητες ειδοποιήσεις αναφορικά με τις κλήσεις, τα mail και τις εφαρμογές σου. Μπορείς να το βρεις εδώ!

Κάσα: 42/46mm
Συμβατότητα: Android και iOS
Οθόνη: 1.39″
Διάρκεια ζωής μπαταρίας: έως 14 ημέρες
Χωρητικότητα μνήμης: –

Fitbit Versa Lite

FITBIT VERSA 2 STONE

Το Fitbit Versa Lite αποτελεί ένα από τα καλύτερα smartwatch γυμναστικής, φέροντας παράλληλα και ορισμένα ακόμη στοιχεία που το καθιστούν ένα καταπληκτικό all-rounder. Έτσι καθώς κάνεις τη γυμναστική σου μπορείς να λάβεις τις όποιες ειδοποιήσεις από το κινητό σου στο smartwatch. Ωστόσο, όπως προείπαμε το δυνατό στοιχείο στο εν λόγω smartwatch απαντά στην κατηγορία της γυμναστικής. Εδώ, θα βρεις περισσότερα από 15 προγράμματα γυμναστικής τα οποία μπορείς να ακολουθήσεις, ελέγχοντα παράλληλα την κατάσταση της υγείας σου αλλά και την όποια πρόοδό σου. Μπορείς να το βρεις εδώ!

Κάσα: 36mm
Συμβατότητα: Android και iOS
Οθόνη: 1.34 ″
Διάρκεια ζωής μπαταρίας: έως 4 ημέρες
Χωρητικότητα μνήμης: –

Polar Unite

POLAR VANTAGE M BLACK - S

Το Polar Unite αποτελεί το ιδανικό smartwatch για κάποιον που αθλείται ή που επιθυμεί να εντάξει τη γυμναστική στην καθημερινότητά του, αφού διαθέτει ενσωματωμένα προγράμματα προπονήσεων με προσομοιώσεις, καθώς και τη νέα δυνατότητα FitSpark (πρόγραμμα καθημερινής εκγύμνασης). Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι αρκετά μεγάλη για να σε συνοδεύσει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ακόμη και στη πλέον βροχερή, αφού είναι αδιάβροχο.Το μόνο πραγματικό μειονέκτημα με αυτό είναι η έλλειψη αποθηκευτικού χώρου. Μπορείς να το βρεις εδώ!

Κάσα: 43mm
Συμβατότητα: Android και iOS
Οθόνη: 1.28 ″
Διάρκεια ζωής μπαταρίας: έως 96 ώρες
Χωρητικότητα μνήμης: –

Fossil Gen 5

Smartwatch FOSSIL Carlyle FTW4024 Silver/Silver

To Fossil Gen 5 αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για έναν εργαζόμενο, παρέχοντάς του όλα τα απαραίτητα “καλούδια”. Το συγκεκριμένο smartwatch θα σε πληροφορήσει για τυχόν ειδοποιήσεις στις εφαρμογές σου, στις κλήσεις αλλά και στα mail σου κρατώντας σε ενήμερο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Επίσης, μπορεί να ανιχνεύσει τον καρδιακό σου ρυθμό και την τοποθεσία σου μέσω του ενσωματωμένου GPS, ενώ είναι και αδιάβροχο (ανοχή 3 atm). Κλείνοντας, θα μπορούσαμε να πούμε ότι το Fossil Gen 5 αποτελεί ένα smartwatch με πολλές λειτουργίες και αρκετά καλή τιμή (δεδομένου αυτών που προσφέρει). Μπορείς να το βρεις εδώ!

Κάσα: 44mm
Συμβατότητα: Android και iOS
Οθόνη: 1.28 ″
Διάρκεια ζωής μπαταρίας: έως 24 ώρες
Χωρητικότητα μνήμης: 8GB

Xiaomi AmazFit Bip

amazfit bip smartwatch

Το AmazFit Bip αποτελεί μία από τις πιο προσιτές επιλογές σε smartwatch αυτήν τη στιγμή, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή. Μάλιστα, διαθέτει και τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής αναφορικά με τη μπαταρία από όλα τα smartwatch του άρθρου μας. Το εν λόγω smartwatch θα καταγράψει τον καρδιακό σου ρυθμό, τα βήματα ή την ταχύτητά σου καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ ταυτόχρονα θα μπορείς να απαντάς στις κλήσεις σου και να λαμβάνεις τις όποιες ειδοποιήσεις σου. Μπορείς να το βρεις εδώ!

Κάσα: 43mm
Συμβατότητα: Android και iOS
Οθόνη: 1.28 ″
Διάρκεια ζωής μπαταρίας: έως 45 ημέρες
Χωρητικότητα μνήμης: –

Garmin Vivoactive 4

Garmin Vivoactive 4 Slim Waterproof GPS Fitness Smart Watch with Training Plans & Animated Exercises Dark Grey + BT Headset

Tο Garmin Vivoactive 4 προσφέρει μια σειρά από χαρακτηριστικά προσαρμοσμένα στην καθημερινή ζωή. Στο συγκεκριμένο smartwatch οι λάτρεις της φυσικής κατάστασης θα βρουν πλήρεις προπονήσεις με κινούμενα σχέδια, μαζί με παραπάνω από 20 αθλητικές εφαρμογές. Ως προς τα περαιτέρω χαρακτηριστικά του, το Garmin Vivoactive 4 μπορεί να φέρει όλες τις ειδοποιήσεις από κλήσεις, mail και εφαρμογές στον καρπό σου, ενώ διαθέτει και αισθητήρες αλτίμετρου, βαρύμετρου και GPS. Τέλος, όπως και τα περισσότερα smartwatch του άρθρου μας , είναι αδιάβροχο. Μπορείς να το βρεις εδώ!

Κάσα: 43mm
Συμβατότητα: Android και iOS
Οθόνη: 1.3 ″
Διάρκεια ζωής μπαταρίας: έως 96 ώρες
Χωρητικότητα μνήμης: –

Δείτε επίσης: 10 Εξαιρετικά δώρα τεχνολογίας για “γκατζετάκηδες”!

Skagen Falster 3

skagen falster 3 smartwatch

Το πιο δημοφιλές έξυπνο ρολόι της Skagen, το Falster 3 είναι ένα αδιάβροχο, ανθεκτικό και παράλληλα κομψό “έξυπνο”ρολόι αφής. Μάλιστα, με το συγκεκριμένο smartwatch θα έχεις διαθέσιμο το Google Assistant, αφού το λειτουργικό σύστημα προέρχεται από την Google. Στα επιπλέον, το Falster 3 διαθέτει ενσωματωμένο GPS, αισθητήρα ανίχνευσης καρδιακών παλμών, ενώ σου δίνει τη δυνατότητα λήψης των ειδοποιήσεων σου (κλήσεις, μηνύματα, mail, εφαρμογές).

Κάσα: 42mm
Συμβατότητα: Android και iOS
Οθόνη: 1.7 ″
Διάρκεια ζωής μπαταρίας: έως 24 ώρες
Χωρητικότητα μνήμης: 8GB

Honor MagicWatch 2

HONOR WATCH MAGIC 2 42MM AGATE BLACK

Το MagicWatch 2 της Honor αποτελεί μία αξιόλογη πρόταση σε smartwatch τόσο για τους αθλητικούς όσο και μη χρήστες. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι 316L, το εν λόγω smartwatch διαθέτει πολύ καλή αναλογία αντοχής-βάρους, καθιστώντας το λιγότερο ευαίσθητο σε χαρακιές και χτυπήματα. Η οθόνη τεχνολογίας AMOLED λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και είναι ευανάγνωστη ακόμη και στο έντονο φως. Στα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου smartwatch συγκαταλέγεται ο αισθητήρας SpO2 που μετρά τα επίπεδα κορεσμού οξυγόνου στην κυκλοφορία του αίματος (ιδανικό για σωματική άσκηση σε μεγάλο υψόμετρο). Επιπλέον, διαθέτει ενσωματωμένο GPS, αλτίμετρο και βαρόμετρο, ενώ είναι και αδιάβροχο. Τέλος, μπορείς να λάβεις όλες τις ειδοποιήσεις του κινητού μέσω αυτού καθώς και να ακούσεις την αγαπημένη σου μουσική. Μπορείς να το βρεις εδώ!

Κάσα: 42mm
Συμβατότητα: Android και iOS
Οθόνη: 1.39 ″
Διάρκεια ζωής μπαταρίας: έως 14 ημέρες
Χωρητικότητα: 4GB

Related Posts